Synsam Norge AS Opiniões 693

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ønsker å gi en stor takk for svært god service. Dere var profesjonelle, grundige og hyggelige gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og opplevelsen hos dere. Anbefales på de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ble godt tatt i mot når jeg kom inn på Synsam Rortunet. Her er det god kompetanse og opplever at jeg fikk god forklaring på alt jeg lurte på. Beste av alt er at jeg fikk spørmål om jeg trengte n... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Hyggelig ung dame, men hun virket helt uerfaren. Var optikerassistent. Vanskelig å bruke apparatene og fikk ikke gjennomført synsundersøkelsen p.g.a at et apparat ikke virket. Hun ville hele tiden utf... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Norges største optikerkjede med stor kunnskap og fokus på kvalitet. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos oss i Synsam!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ønsker å gi en stor takk for svært god service

Jeg ønsker å gi en stor takk for svært god service. Dere var profesjonelle, grundige og hyggelige gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og opplevelsen hos dere. Anbefales på det varmeste.
Dere nailet både syn og stil – og gjorde hele opplevelsen skikkelig hyggelig

Classificada 5 em 5 estrelas

Dyktig ansatte som forklarte grundig og…

Dyktig ansatte som forklarte grundig og kunne svare på alt jeg lurte på. Var også super flink til å tilrettelegge for mine ønsker

13 de abril de 2026

Hei Lise,

Så hyggelig å høre at ditt besøk hos oss har levd opp til dine forventninger. Vi er glade for å ha deg som kunde.

Hyggelig besøk

Hyggelig, flink og kunnskapsrik medarbeider.

Alt gikk fint - også om abonnementsavtalen og bytte av brille.

14 de abril de 2026

Hei Arvid,

Hyggelige og profesjonelle

Hyggelige og profesjonelle. Grundig undersøkelse med svar på alle mine spørsmål.

14 de abril de 2026

Hei Jens-Petter,

Takk for at du tok deg tid til å dele din gode opplevelse, det var hyggelig å lese. Vi ønsker deg en fin dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig bra opplegg opplevdes som…

Veldig bra opplegg opplevdes som profesjonellt en seriøs og grundig aktør

21 de outubro de 2025

Hei Ken-Are,

Classificada 3 em 5 estrelas

Var hos en av deres optikerassistenter…

Var hos en av deres optikerassistenter og det var jeg også forrige gang,men jeg vil føle litt mer trygghet med en optiker ihvertfall noen ganger.Hvis jeg igjen neste gang også får en assistent vil jeg nok vurdere hva jeg skal gjøre.
Men dette er ikke en klage på han som jeg hadde,men heller på hvilken kompetanse som jeg blir tilbudt

Hei Arild,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding her på Synsam.
Vi er glade for å ha deg som kunde og håper å se deg igjen i en av våre Synsam-butikker. Jeg ønsker deg en fin dag videre!

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig bra oppfølging.og bra sørvis.og…

Veldig bra oppfølging.og bra sørvis.og flinke folk.

Hei Thorill,

Tok seg tid

Tok seg tid, fin kar

Hei Anne Lise,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne fine tilbakemeldingen. Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god Synsam-opplevelse hos oss. Velkommen tilbake!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra🤗 hyggelig betjening.

Bra🤗 hyggelig betjening.

Hei Per,

Hyggelig og dyktig personale

Hei Anne Marie,

Classificada 1 em 5 estrelas

SKYGG UNNA …

Tok brilleabenomang på 3 briller Hadde en skade på ene brillen og sa at det skulle på forsikring Butikken fikk brillen og skulle få nytt glass. Rotet vekk brillen og da det var gått 4 uker etterlyste eg dei etter ytterligere en eke var eg innom igjen og ble da fortalt at eg måtte slutte å mase etter enda en uke var eg innom og da fant dei brillen i en skuff uten at dei var reparert Når brillen dukket opp fikset hadde dei forlenget abenomanget så det fikk eg ikke sagt opp da bindingstiden var over. Fikk da et nytt sett briller mot at den nye bindingstiden fortsatte . Men bindingstiden gjaldt alle 3 brillene så totalt har brillene kommet på over 52000kr SKYGG UNDER BRILLEAVTALE REN SVINDEL OG NESTEN UMULIG Å KOMME UT AV

Hei Terje,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Dette gir oss muligheten til å forbedre oss og det er vi takknemlige for. Trenger du mer hjelp med din henvendelse, ønsker jeg deg velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på mail: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, så hjelper vi deg videre.

Classificada 2 em 5 estrelas

Briller til bilkjøring fungerer ikke Problemer med lysforvrengning To par briller mislyktes

Jeg kjøpte briller til bilkjøring hos Synsam, og har allerede prøvd to par. Problemet med at lys fra billykter blir forvrengt er fortsatt til stede, og gjør det usikkert å kjøre. Håper Synsam får dette løst.

Hei Daiva,

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening. Likte dårlig at dere bruker KI på synsundersøkelse.

27 de março de 2026

Hei Laila,

Takk for din fine tilbakemelding og for at du tok deg tid til å gi oss feedback. Vi er virkelig glade for at du hadde en hyggelig Synsam-opplevelse hos oss. Vi håper å snart se deg igjen i en av våre Synsam-butikker.
Jeg ønsker deg en fin dag.

Joachim på Synsam

Classificada 5 em 5 estrelas

Med regelmessig undersøkelse av øynene gir du deg selv de beste forutsetningene for en god øyehelse.

Veldig hyggelig og profesjonell undersøkelse. Situasjonen ble forklart på en veldig forståelig måte.Jeg var veldig fornøyd.

30 de março de 2026

Hei Arvydas,

Alle var så hjelpsomme og hyggelig

Alle var så hjelpsomme og hyggelig

28 de março de 2026

Hei Agnes,

Jeg hadde et problem

Jeg hadde et problem som de ville sjekke ut og fikk time til synsundersøkelse allerede dagen etter. Fant ut noen feil og jeg bestilte nye briller og glass. Veldig imøtekommende, hjelpsomme og hyggelige ansatte.

Hei Morten,

Veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd med Synsam butikken på Sandvika storsenter.

Hei Britt,

Classificada 5 em 5 estrelas

Tommel opp til Synsam på Rortunet!

Ble godt tatt i mot når jeg kom inn på Synsam Rortunet.

Beste av alt er at jeg fikk spørmål om jeg trengte noe mere og de var fornøyd når jeg sa nei. Har opplevd tidligere på Synsam som et annet sted at de var veldig på å skulle få meg til å kjøpe abonnement jeg ikke har behov for.

Synsam Rortunet har fått seg ny fast kunde.

Hei ,

Joachim fra Synsam

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais