Speenwinkel.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden van de super snelle levering en de ruime keuze! Bij andere winkels vind je niet makkelijke silicone spenen van frigg in leuke kleuren maar bij speenwinkel.nl is er veel keuze! Heel tevre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering, zeer handig in brievenbuspakketje, hoef je zelf niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Leuk en aantrekkelijk verpakt, geeft zin om het te openen. Heel groot assorti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Speenwinkel.nl – Dé webshop voor kwaliteitsproducten voor baby’s en peuters. Ontdek topmerken zoals BIBS, Frigg, Jollein, Liewood en Mushie. Veel producten zijn te personaliseren voor een uniek cadeau. Geniet van snelle levering, vriendelijke service en deskundig advies.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

109 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

97 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top klantenservice!

Voordat ik had besteld nog niet op Trustpilot gekeken, maar wow ik snap de goede reviews! Na wat gedoe met een retour pakket en Post NL, heeft de mega klantvriendelijke klantenservice van Speenwinkel via Whatsapp mij verder geholpen door veel moeite te doen, super fijn. Blijven heel beleefd communiceren ook al zit ik in het eind van mijn zwangerschap met al mijn emoties, bedankt voor het geduld. Betrokken mensen met hart voor hun zaak denk ik. Voortaan bestel ik de spenen hier 🙏 Nogmaals bedankt!!

18 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden over de tutjes!

Ik ben super tevreden over de tutjes die ik hier heb besteld! Ze zijn prachtig gepersonaliseerd en precies zoals ik had gehoopt. De kwaliteit is heel goed en de naam staat er mooi en duidelijk op.
Daarnaast was de levering ook nog eens heel snel, wat fijn is. Je merkt echt dat er zorg wordt besteed aan de bestelling.
Wat ik ook een groot pluspunt vind, is de ruime keuze. Er zijn zoveel leuke kleuren, stijlen en opties om uit te kiezen, waardoor je echt iets unieks kan samenstellen.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, gepersonaliseerde tutjes! 😊

6 de março de 2026

Top site!

Wij bestellen eigenlijk altijd onze spenen hier en daar zijn we erg tevreden over! Zelfs toen ik zelf dacht een verkeerde kleur te hebben ontvangen en de speenwinkel aangaf dat het wel de goede was kreeg ik een leuke actie aangeboden en wat nog heel fijn en leuk is is dat je de speen kan personaliseren.

27 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Na veel testen is Frigg voor ons de beste

Na de geboorte van mijn zoontje (1 jaar geldeden) heel veel soorten en merken uitgeprobeerd en daar zijn de spenen van frigg met kop en schouder uitgesprongen. Andere merken kregen vaak zo een laagje over de speen of bleven niet makkelijk in de mond zitten. Een echte aanrader. Ook een heel vlotte aankoop en verzending. Zeer gebruiksvriendelijke site

17 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooi gepersonaliseerd

Ben heel tevreden over de spenen als ik ze personaliseer. Zou het wel fijner vinden als het in een bibs verpakking wordt gestuurd ipv in het doorzichtige zakje.

11 de fevereiro de 2026
logótipo da Speenwinkel.nl

Resposta da Speenwinkel.nl

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de gepersonaliseerde spenen 😊
Kleine blik achter de schermen: om de spenen te graveren móéten ze uit de originele BIBS-verpakking. Anders staat de naam van je kleintje op de verpakking en niet op het speentje. 🤭
Daarom verpakken we ze hygiënisch opnieuw in een doorzichtig zakje. Minder spannend om uit te pakken, wel logisch én schoon. ☺️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.