Spizz.dk leverede en tapasoplevelse med flere gode elementer. Mængden af mad var god og passende, og de fleste retter var meget velsmagende. Afhentningen fungerede helt problemfrit, hvilket gjorde o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For det første var Tapasen velsmagende og indbydende for øjet. For det andet var servicen helt i top! Vi fik byttet den salat der havde fået solstik til en ny frisk salat - virkelig en god oplevelse :... Ver mais
Vi har været super glade for vores oplevelse hos spizz.dk. Kundeservicen var i top, meget hurtig, professionel og imødekommende. Leveringen kom præcis til tiden, og det var utrolig nemt både... Ver mais
Spansk kartoffelomelet, spanske kødboller i tomatsovs og rejer i hvidløg var ok, men pinchos var kedelige, brød ikke frisk og kedeligt pålæg, spansk sangria var for tynd, den burde smage af noget mere... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.
Friske råvare
Vi laver altid på dagen
Informações de contacto
Gladsaxevej 130 st. 1, 2860, Søborg, Dinamarca
- Info@spizz.dk
- spizz.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
God mad ud af huset.
God mad ud af huset.
Alt til måltidet hørende. God smag og gæsterne kunne lide det.
Tapas
Mad arrangeret i æsker , som gjorde det stadig var pænt ved ankomst.
Mad af god kvalitet og dermed glade gæster
Alle roste maden
Alle roste maden, der var indbydende og lækker. Flere spurgte hvor den kom fra. Vi var 40 personer - og jeg hørte kun positive ord.

Resposta da Spizz | Tapas ud af huset
Pichos til vores reception…
Fik leveres Pichos til vores reception til vores bryllup. Maden var gæsterne glade for, nemt at spise og smagte godt.
Grunden til de 3 stjerner er desværre at kommunikation ikke er helt i top, skulle selv tage kontakt til kokken og følge op(da der ikke blev skrevet på det aftalte tidspunkt), maden blev prøvet leveret en dag for tideligt, hvor de ringede til os - dette er især grunden til 3 stjerner da dette ikke skal ske, især ikke op til et bryllup.
Men vi er alle mennesker og det kan ske, men det gør desværre at oplevelsen ikke var gnidningsfri.
Dog var maden god.

Der er alt for lidt mad
Der er alt for lidt mad. Der er ikke andet end 11 pindemadder. Jeg synes ikke de kan kalde det
11 retters Tapas. De er ikke retter. Der er 11 slags smageprøver.
Jeg var meget skuffet.
Svar til svaret på min bedømmelse:
Der står intet om det, du siger, hverken “let appetit vækkende tapas retter” eller "Denne menu bruges til reception og fingerhapser menu" i Dealen. Går hen igen og læs hvad du reklamer for. Der står
11-retters tapasmenu. 11 små pindemadder er ikke 11-retters tapasmenu.

Resposta da Spizz | Tapas ud af huset
Den glutenfri menu til en…
Den glutenfri menu til en afskedsreception var rigtig god og kan stærkt anbefales. Ekstrabestillingen på dadler med bacon var spild af penge og råvarer, baconen var ikke sprød, kun varmet op og ved serveringstid var de grå og bløde og svømmede rundt i fedt.

Resposta da Spizz | Tapas ud af huset
Fantastisk kundeservice og super god…
Fantastisk kundeservice og super god mad. Simone hjalp mig helskindet igennem med at planlægge den helt perfekte menu, og der var endda mad til overs selvom nogle af gæsterne tog tre gange. Stor værdi for pengene og frisklavet på dagen 🌷

Lækker mad
Vi fik dejlig frisksmurt smørrebrød.
Kommunikation og levering fortræffelig.

Skøn Tapas oplevelse
Alt var perfekt: bestilling, levering og ikke mindst en skøn sansemæssig oplevelse på menuens smag, visuelle udtryk og mængde.

Super lækkert tapas
Rigtig god service, fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg bestilte tapas og det var virkeligt lækkert.

Resposta da Spizz | Tapas ud af huset
Kedelig smag …levede slet ikke op til…
Kedelig smag …levede slet ikke op til forventningerne..

God smag og variation.
Der var fuld tilfredshed med maden til min fejring. Det smagte godt og der var nok.
Behageligt og rar møde med personalet telefonisk.

Resposta da Spizz | Tapas ud af huset
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.