Spizz | Tapas ud af huset Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Spizz.dk leverede en tapasoplevelse med flere gode elementer. Mængden af mad var god og passende, og de fleste retter var meget velsmagende. Afhentningen fungerede helt problemfrit, hvilket gjorde o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For det første var Tapasen velsmagende og indbydende for øjet. For det andet var servicen helt i top! Vi fik byttet den salat der havde fået solstik til en ny frisk salat - virkelig en god oplevelse :... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været super glade for vores oplevelse hos spizz.dk. Kundeservicen var i top, meget hurtig, professionel og imødekommende. Leveringen kom præcis til tiden, og det var utrolig nemt både... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Spansk kartoffelomelet, spanske kødboller i tomatsovs og rejer i hvidløg var ok, men pinchos var kedelige, brød ikke frisk og kedeligt pålæg, spansk sangria var for tynd, den burde smage af noget mere... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de buffet

Escrito pela empresa

Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.

Friske råvare

Vi laver altid på dagen

Vores spanske retter er så frisk at vi laver dem 1 time før i ønsker at få dem i.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Suuuper lækker mad

Suuuper lækker mad, sød levering og enormt flot anrettet.

4 de abril de 2025

Kære CF,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord!

Vi er virkelig glade for, at du synes maden var suuuper lækker, at leveringen blev leveret med et smil, og at anretningen levede op til dine forventninger. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter hver gang.

Vi håber at få lov til at levere til dig igen!

Rigtig fin tapasanretning

Rigtig fin tapasanretning og der var rigeligt med mad

27 de março de 2025

Kære Janna,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med tapasanretningen – og at der var rigeligt med mad. Det betyder meget for os, at både kvalitet og mængde rammer rigtigt hos vores kunder.

Tak fordi du valgte os – vi glæder os til at levere til dig igen!

De bedste hilsner

Spansk tapas hos Spizz

Købte 2x1pers spansk tapas + 1 glutenfri og de var bare SUPER LÆKRE. Der blev ikke helt spist op men alle tre var mætte. Det er ikke sidste gang jeg handler med Spizz. God og venlig betjening ved afhentning. Tak for lækker frokost 😁
Mvh Majbritt.

21 de março de 2025

Kære Majbritt,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at både den almindelige og den glutenfri tapas faldt i god smag – og at I blev mætte og tilfredse hele vejen rundt. Det betyder meget for os, at både maden og servicen ved afhentning levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte Spizz – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen til endnu en lækker frokost 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Genialt til frokosten eller receptionshåndmad…

Vi syntes at den mad vi fik til vores arrangement var langt over vores forventning, der var rigeligt med mad og det smagte rigtig godt. Vi var meget tilfredse!

30 de março de 2025

Kære Charlie,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at maden til jeres arrangement levede op til – og endda overgik – jeres forventninger. At I både syntes, det smagte godt, og at der var rigeligt, er præcis det, vi sigter efter hver gang.

Tak fordi du valgte os – vi håber at få lov til at levere til dig igen til en anden god anledning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Spizz leverede den lækreste tapas til…

Spizz leverede den lækreste tapas til min fødselsdagsfest fornylig med 75 gæster. Mange gæster roste med god grund maden til skyerne. Selve dialogen med Spizz om madvalget var også god. De ved hvad de taler om
Kan varmt anbefales.

22 de março de 2025

Kære Martin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er virkelig glade for at høre, at tapasen til din fødselsdagsfest var en succes – og at både du og dine 75 gæster var begejstrede for maden. Det betyder meget for os, når både smag og service bliver bemærket og rost.

Tak for din tillid og de pæne ord – vi sætter stor pris på, at du anbefaler os, og vi håber at få lov til at levere til dig igen i fremtiden.

Super service og mad

Super service og mad

24 de março de 2025

Kære Jørgen,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding!

Vi er glade for, at både maden og servicen levede op til dine forventninger – det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

ære Ib,

Tusind tak for de 4 stjerner og din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en smagfuld oplevelse, og at vores brug af friske råvarer blev bemærket – det er noget, vi går meget op i.

Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne byde dig velkommen igen og måske få den sidste stjerne med næste gang 😊

God oplevelse med tapas.

Det var virkeligt godt. Gode forskellige smage, og udformninger , der fremstod flot, og der var mer end rigeligt til forret.
Så en god oplevelse, meget tilfredse gæster .

18 de março de 2025

Super god oplevelse

Super god og hjælpsom kundeservice, da jeg havde brug for at ændre i min bestilling. Vi fik 11 retters - den lette og en glutenfri tapas, det var lvarieret og ækker mad.

21 de março de 2025

Super lækkert

Vi fik en luksus tapas til 26 personer og alt var fint og smagte fantastisk. Der er rigeligt, selv når der bliver taget godt fra. Ikke sidste gang vi bestiller mad her

15 de março de 2025

nemt og lækkert

nemt og lækkert, leveret til tiden

28 de fevereiro de 2025

Hej Nauja

God mad

Vi bestilte mad til et åben hus arrangement 13 til 17.
Maden absolut som forventet om end bedre
Der opstod lidt forvirring omkring levering, vi var glade for vi havde bestilt maden i god tid. det blev hurtigt opklaret og maden var her før gæsterne.

12 de março de 2025

Hej Anne Marie

Virkeligt dejligt

Virkeligt dejligt. Alle mine gæster roste mig. Fik tapas (11 stk) til reception efter begravelse

7 de março de 2025

Velsmagende

Velsmagende, leveret til tiden, gæsterne glade!

4 de março de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give nul stjerner ville…

Hvis jeg kunne give nul stjerner ville jeg .
Uinspirerende vegetar/psketar tapas. Jo jo kan godt se tanken om en friturestegt pose rösti med en klat aioli og en syltet agurk er go , men i praksis nej.

Manglerne var store , spand æg og frys rejer
Vådt brød under en oliven tappanade,

Laks hvor det grå ikke var skåret af, cheddar ost og havarti med en tør oliven på,
Dette var virkelig ikke lækkert og man fik et chok over hvordan det så ud når man åbnede æskerne .

Det er spild af penge , vi handler ikke her igen

7 de março de 2025

Resposta da Spizz | Tapas ud af huset

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at vores vegetar-/pescetar-tapas ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at levere den bedste kvalitet og smagsoplevelse, og vi beklager, at dette ikke var tilfældet for dig.

Vi ved, at vegetarisk tapas kan være en udfordring at sammensætte på en måde, der tilfredsstiller alle smagsløg, men vi tager din feedback til os og vil bruge den til at forbedre vores udvalg. Vi sætter stor pris på din ærlige mening og håber, at vi på et tidspunkt kan få mulighed for at give dig en bedre oplevelse.

Hvis du har yderligere kommentarer eller forslag, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,
Simone
Spizz.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Havde bestilt 6 luksus tapas og 2…

Havde bestilt 6 luksus tapas og 2 baguettes til en damefødselsdag, som blev leveret til tiden, af en sød ung pige.
Dog var butterdejsskallerne med tunmouse væltet rundt, så de så ikke så indbydende ud. Udvalget og smagene var rigtig gode, og der var rigeligt👍🏻

28 de fevereiro de 2025

Hej Christina

Tak for din svar,

Jeg sørger for at få tjekket alle æskerne inden levering 🚚, det er nok sket ifm leveringen.

Kontakt mig endelig så sørger jeg for at der er noget goodwills ;)

Classificada 2 em 5 estrelas

Kødet var bestemt ikke godt

Kødet var bestemt ikke godt, bønnesalaten kedelig. Tun moussen ok.

2 de março de 2025

Hej Kirsten,

Tak for din besvarelse.

Tapas a la steak beregnes som 250 gram kød, pr person. Og skal varmes efter anvisningen.

Bedste hilsner
Simone

God mad. God service!

Havde nogle venner på besøg til tapasbord. God oplevelse og fem stjerner her fra.

1 de fevereiro de 2025

Mvh Simone

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais