Sportzaak Opiniões 76

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling van 3 sets dumbbells werd de dag voor de Kerstdagen snel geleverd. 1 set was niet compleet. Een mailtje hierover werd direct na de feestdagen opgepakt en beantwoord. Belinda maakte een n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede website, mooi aanbod aan o.a. verstelbare dumbbells voor een goede prijs! Producten snel verzonden (met PostNL, dus geen DPD oid) en dag na bestelling in huis. De kwaliteit van de verstelbare du... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had voor mijn aankoop vragen, die zijn top beantwoord. En de verstelbare dumbells zijn geweldig. Verstellen aan de binnenkant, ipv beide kanten apart. De halter word ook daadwerkelijk kleiner van f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs! Gisteravond twee verstelbare dumbells besteld en vandaag al in huis. Was eerlijk gezegd wel iets kritisch omdat de prijs waar ze bij hun voor we... Ver mais

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

76 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Snel geleverd

Snel geleverd , product naar tevredenheid!

1 de agosto de 2025

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je mooie beoordeling, Ian! Geweldig om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent met het product. Daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, en goede productomschrijving

1 de julho de 2025

Resposta da Sportzaak

Hartelijk dank voor uw mooie review, Nees! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en de productomschrijving duidelijk. Daar doen we het voor! Veel sport plezier!

Beste gewichtsvest!

Super goede service. Heb het Kraken gewichtsvest besteld, welke direct de volgende dag geleverd werd. Super mooie kwaliteit, zit comfortabel, heb er elke dag veel plezier van! Beste gewichtsvest op de Nederlandse markt wat mij betreft.

25 de julho de 2025

Resposta da Sportzaak

Wat een fantastische review, Lianne – ontzettend bedankt!

We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over het Kraken gewichtsvest en onze service. Daar doen we het voor! Geweldig dat het vest comfortabel zit en je er dagelijks plezier van hebt.

Zeer aanbevolen!!

Artikelen waren keurig en vlot bezorgd. Contact met klantenservice verliep soepel en de reactie was snel.
Topzaak ! Ik kom hier zeker terug.

27 de junho de 2025

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je 5-sterre review, Ed! Dit waarderen wij enorm. Fijn te horen dat alle vlot bezorgd was en dat je erg tevreden bent met onze klantenservice! Hopelijk zien we je snel terug.

Top!

Snelle levering gewichtsvest bevalt goed en zit comfortabel

7 de dezembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je mooie review, De Rooy! Geweldig om te horen dat de levering snel was en dat het gewichtsvest goed bevalt en comfortabel zit. Veel plezier ermee

Classificada 2 em 5 estrelas

Heb het gekochte product snel…

Heb het gekochte product snel ontvangen.
Echter kreeg ik het in een kapotte doos, product was gewoon open.
Daarnaast kreeg ik alleen een bevestigingsmail van bestelling. Maar geen track & trace mail of bevestigingsmail dat het product geleverd is.

Stel nou het product was op een verkeerd adres geleverd, dan zou ik hier niks van af weten.

Beetje slecht dit.

Ook ruikt het product heel chemisch.

28 de dezembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is geweest en willen je graag verder helpen.

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een bevestigingsmail. In deze mail staat onder andere uitgelegd dat, wanneer je een account hebt aangemaakt, de Track & Trace codes worden toegevoegd aan je besteloverzicht op jouwaccountpagina zodra de verzendlabels zijn aangemaakt. Vanaf daar kun je doorklikken naar de Track & Trace-pagina van de vervoerder (PostNL).

Als je echter pas later een account hebt aangemaakt, moet de bestelling handmatig aan je nieuwe account gekoppeld worden. Dit kun je eenvoudig regelen door contact op te nemen met onze klantenservice via een reactie op de bevestigingsmail. Mocht dit nog niet duidelijk zijn geweest, dan bieden we onze excuses aan voor de verwarring.

Daarnaast vinden we het erg jammer om te horen dat de doos beschadigd was bij ontvangst. Het is absoluut niet de bedoeling dat een pakket in slechte staat bij je wordt afgeleverd. We hadden dit graag eerder voor je opgelost als je contact met ons had opgenomen. We willen je alsnog uitnodigen om contact met ons op te nemen, zodat we hier samen uit kunnen komen.

We hopen dat we je hiermee voldoende hebben geïnformeerd en staan klaar om je verder te helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top product voor een top prijs 👍

19 de dezembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je geweldige beoordeling, HJ! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het product en de prijs. Hopelijk tot snel bij je volgende bestelling!

Alle top geregeld!🤩

17 de dezembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je enthousiaste reactie, Prins! Fijn om te horen dat alles naar wens geregeld is. We hopen je snel weer terug te zien!

Classificada 3 em 5 estrelas

Let op de diameter voor de schijven. Er passen alleen barbell schijven op

Snel ontvangen.
Alleen me dumbell schijven passen niet op product. Ik heb barbell schijven nodig. Dus kan voor nu me tibialis trainer nog niet gebruike

16 de dezembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je review, Cosmic Shinobi. Jammer om te horen dat de schijven niet passen. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor advies over welke schijven geschikt zijn voor jouw trainer. We helpen je graag verder!

Goed product & goede service

Goed product, mooie prijs en prima service! Product was helaas verkeerd bezorgd door PostNL, zeer snel en vriendelijk opgelost door medewerker van Sportzaak.com. Erg blij mee!

14 de outubro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je mooie review, Rachel! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product, de prijs en de service. We vinden het vervelend dat de bezorging in eerste instantie niet goed ging, maar zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je aankoop!

Goed snel geleverd

Goed snel geleverd, en product is goede kwaliteit.

29 de outubro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je positieve review, Joeri! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. We streven ernaar om altijd de beste service en kwaliteit te bieden. Mocht je nog vragen hebben, staan we graag voor je klaar!

Mega snel geleverd

Mega snel geleverd

25 de outubro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je review, Ronnie! Geweldig om te horen dat de levering mega snel was. We doen ons best om onze klanten zo snel mogelijk te bedienen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zwaare en fantastische kwaliteit van…

Zwaare en fantastische kwaliteit van een gewichtschijven standaard, de ik bij sportzaak heft gekocht. Dat had ik niet verwacht. Deze adress, sportzaak.com is echt, een anrader.

Top!

22 de outubro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je geweldige review, Jäck! We zijn blij om te horen dat je verrast bent door de zware en fantastische kwaliteit van de gewichtsstandaard. Mocht je in de toekomst nog vragen of iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

19 de setembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je review, Molin! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder. Fijne dag gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede prijs-kwaliteit verhouding en…

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd. Betrouwbaar.

25 de setembro de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je review, Max! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Betrouwbaarheid is erg belangrijk voor ons, dus het is fijn om te weten dat je dit zo hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we weer voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte levering en een goed prijs!

29 de agosto de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je positieve review, Joris! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering en de goede prijs. We doen ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar!

Uitmuntend

Vlotte levering, scherpe prijzen en het belangrijkste: uitstekende service achteraf.

24 de agosto de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je lovende woorden, R. Taj! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, scherpe prijzen, en vooral met de uitstekende service. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor 3 uur besteld, een half uur later al een bericht ontvangen dat de bestelling verstuurd was, volgende dag ontvangen. Ook telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen. Betrouwbare winkel!

27 de agosto de 2024

Resposta da Sportzaak

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is verlopen, van de snelle verzending tot het telefonische contact. We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.