SPOT Opiniões 1415

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice er fantastisk. Havde købt et ophold for to måneder siden. Havde printet siderne ud, dengang, men har åbenbart fået slettet mailen på den, og havde købt dealen uden at oprette profil d... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var fin service. Jeg havde ved en fejl slettet mit værdibevis, men ved en opringning fik jeg gensendt beviset af en venlig dame.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt en rejse til udlandet problemfrit og vi glæder os. Har modtaget fin dokumentation for betaling via betalingskort som kan gives videre til forsikringsselskab hvis uheldet skulle være ude... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de cupões

Escrito pela empresa

På spot.dk finder du et stort udvalg af gourmetophold, kroferier, spaweekender og meget mere. Dertil kommer de mange smagfulde mad- og restaurantoplevelser i og omkring København og Aarhus samt berigende rejser til nære og fjerne destinationer. Alt sammen til attraktive SPOTpriser! Besøg spot.dk og få meget mere oplevelse for pengene!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Snydt

Igen et "goddag mand-økseskaft" svar. " Jeg har ingen indsigt i de økonomiske forhold i Spot og jeg oveholder all regler". Jeg kender, meget godt, kunder hos spot, der ved konkurs ved Årøsund badehotel fik tilbud et andet ophold. Det har jeg tidligere fremført, men får ingen svar,
men nu gider jeg ikke mere, men jeg handler aldrig mere hos spot. Jeg føler mig meget snydt.

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ulovligt salg af værdibeviser.

De lever ikke op til gældende lovgivning om tilbagebetaling for et ikke benyttet ophold eller subsidiært et tilgodebevis.
Alle pengene putter de så bare i egen lomme.

1 de abril de 2026

Hej Klaus.

Vi forstår, at situationen giver anledning til utilfredshed, når et ophold ikke bliver benyttet som planlagt.

Vi må dog understrege, at vi ikke deler din vurdering af sagen. Vores håndtering sker i overensstemmelse med gældende lovgivning samt de vilkår og betingelser, der er accepteret i forbindelse med købet. Som formidler af opholdet indgår hver deal i en samlet aftale med vores samarbejdspartnere, hvor både vilkår og økonomiske rammer er fastlagt på forhånd.
Vi kan derfor ikke imødekomme den konklusion, du fremfører. Vi beklager, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger, og takker for, at du har taget dig tid til at dele den.

Classificada 1 em 5 estrelas

Værdibevis, som ikke kan indløses.

Jeg har for et stykke tid siden købt et værdibevis hos SPOTdeal til et ophold på Vadehavshotellet. Værdibeviset udløber d. 1. juli 2026.
Jeg har forsøgt at booke et ophold inden værdibevisets udløb, men hotellet oplyser, at det ikke er muligt, da de er fuldt bookede i hele gyldighedsperioden. Efter henvendelse til hotellet oplyser disse, at jeg skal tale med SPOTdeal, da man først får betalingen, når værdibeviset indløses.
Jeg henvender mig til kundeservice hos SPOTdeal, som meddeler mig, at de ikke kan gøre noget og jeg skal tale med hotellet - hvilket jeg allerede har gjort. Det er jo stadigvæk SPOTdeal, som har det betalte beløb (hvilket de ikke ønsker at bekræfte).
Jeg henviser herefter til Betalingslovens §96, samt til Forbrugerombudsmanden, som har vurderet, at værdibeviser på bestemte beløb, købt på et deal-site, er ikke-vederlagsfri elektroniske tjenester og dermed omfattet af reglerne i betalingslovens §96 om indløsning af restværdien til pålydende værdi.
Sagen er ikke afsluttet endnu - men tænk dig godt om før du køber noget på SPOTdeal - de tjener på at dit værdibevis ikke indløses.

16 de abril de 2026

Hej Jørgen

Jeg kan se at vi fortsat er i gang med at behandle din sag, så vi finder en løsning.

Dårlig service

Tog fejl af datoen på spot-dealens udløb.
Er klar over deres betingelser, men kan ikke forstå, at pengene for uindløste deals tilfalder Spotdeal.
Skrev, om det var muligt at få beløbet som et tilgodebevis til en ny spotdeal, hvilket de konsekvent afviste og blot henviste mig til deres politik/betingelser.
Oplever Spotdeal som en pengemaskine.
Er gammel kunde, men aldrig mere Spotdeal.dk

14 de abril de 2026

Hej Tina

Vi beklager at dine værdibeviser er udløbet. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med vores politikker, men disse bliver vi nødt til at fastholde.

Som du er blevet oplyst, har vi i kundeservice har ikke indblik i den økonomiske afregning, da det er en fortrolig aftale mellem partner og konsulenten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service af en behagelig…

Super god service af en behagelig medarbejder

14 de abril de 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse og for din positive feedback.

Vi er rigtig glade for at høre vi kunne hjælpe og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Classificada 1 em 5 estrelas

En af spots leverandører gik konkurs…

En af spots leverandører gik konkurs inden vi fik indløst vores ophold. Juridisk skal spot ikke dække vores tab - men moralsk ! Underligt at de ikke har hensat midler til at hjælpe deres kunder i sådanne tilfælde. Køb kun ophold gennem spot, hvis du er indstillet på at kunne miste din indbetaling og ophold.

11 de fevereiro de 2026

Hej Svend-Erik

Vi har fuld forståelse for, at det er en rigtig ærgerlig situation, og vi beklager naturligvis de gener, det har medført for jer.

Når en af vores samarbejdspartnere går konkurs, er det desværre en situation, vi som formidler ikke har indflydelse på.

Som det også fremgår af vores handelsbetingelser, er man som forbruger ikke dækket i tilfælde af leverandørens konkurs, og vi er derfor juridisk ikke forpligtet til at dække tabet.

Når det er sagt, tager vi altid sådanne situationer alvorligt og arbejder løbende på at forbedre vores samarbejder og sikre de bedst mulige oplevelser for vores kunder.

Mvh Henrik - Spot.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Deals som ikke kan indfries

Købte et ophold til Sivgården i sommeren 2025 med gyldighed et år frem - dvs til sommeren 2026.
Sivgården har ingen ledige datoer før dealen udløber - og alligevel udbyder Spot nu nye deals til Sivgården😡
Har været i en flere uger lang dialog med såvel Sivgården som Spotdeal som hverken ønsker eller vil hjælpe - kan derfor ikke anbefale at man køber deals gennem denne portal.

1 de abril de 2026

Hej Gitte

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi forstår, at det er en ærgerlig situation, når du har forsøgt at booke dit ophold siden sommer uden held, og at det skaber frustration. Vi har været i kontakt med Sivgården i forbindelse med din henvendelse, men vi må samtidig understrege, at vi ikke har mulighed for at styre deres ledige datoer eller svartider.

Vi vil dog gerne tage sagen med videre og undersøge, om der er noget yderligere, vi kan gøre fra vores side. Selvom vi ikke kan garantere en løsning inden for den ønskede periode, vil vi gøre, hvad vi kan for at følge op på sagen.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet.

Classificada 4 em 5 estrelas

User friendly recommended

User friendly recommended

27 de março de 2026

Hej Prince

Tak for din anmeldelse af Spot.dk

Vi er glade for at høre vi har en brugervenlig side.

Rigtig god påske

Mvh. Henrik - Spotdk

Classificada 1 em 5 estrelas

Sag: #970712 - Ingen bekræftelse på handlet spotdeal, ingen reaktion fra support til trods for gentagne henvendelser

I søndags købt dyr spotdeal til en særlig lejlighed uden at få tilsendt gavebevis samt bekræftelse via e-mail. Har flere gange forsøgt at kontakte kundesupport, men der sker intet. Det føles meget utrygt!!!
Hvornår sker der noget???

22 de março de 2026

Hej Annette
Grundet en teknisk fejl har kunder desværre ikke modtaget deres værdibeviser. Fejlen er nu løst, og vi har rakt ud til alle berørte kunder.
Jeg kan se at min kollega har behandlet din sag.
Vi beklager naturligvis fejlen.

Classificada 5 em 5 estrelas

super det er som det skal være til at…

super det er som det skal være til at stole på

22 de março de 2026

Hej Mogens

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at du er tryg ved at handle ved os og håber at" vi ser dig i butikken" igen.

Flot service

Fik ved en fejl bestilt - og betalt - for dobbelt booking.
Ringede og fik fejlen udbedret til ug

19 de março de 2026

Hej Bent

Tak for din anmeldelse af Spot.dk

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne rette fejlen vedrørende din dobbeltbooking.

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os.

Mvh Henrik - Spot.dk

Fantastisk kundeservice

Kundeservice er fantastisk.
Havde købt et ophold for to måneder siden. Havde printet siderne ud, dengang, men har åbenbart fået slettet mailen på den, og havde købt dealen uden at oprette profil derinde.
Kontaktede dem skriftligt ( lidt lang svartid på 4 dage selv om der står 48 timer) 🫣
Fik en meget udførlig mail om at bare lave en profil derinde med min mail, så ville dealen være der👌
Perfekt! Tak til dem, jeg er meget glad ☺️

13 de março de 2026

Hej Durita

Vi er glade for at høre, at du er rigtig glad for vores kundeservice. Vi beklager svartiden, men er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde din deal igen. Tak for din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sød og hjælpsom dame

Super sød og hjælpsom dame, tak for det 🙏🏻

12 de março de 2026

Hej Susanne
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi takker for din søde feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt en deal til Kellers badehotel

Har købt en deal til Kellers badehotel, som nu er gået konkurs. Vi skal anmelde vore tab på 3000,-kr til en kurator, velvidende at vi er uden chance for at få vores penge tilbage, jeg syntes det er utroligt småligt at JFM ikke straks tilbyder os et andet ophold!

9 de março de 2026

Hej Bente

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi forstår godt din frustration over situationen med Kellers Badehotel. Når en virksomhed går konkurs, følger der en fast proces via kurator, som vi – ligesom alle andre – skal rette os efter. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, om beløbet er endeligt tabt. Vi følger naturligvis sagen tæt.

Kellers Badehotel

Har ikke længere mulighed for at spørge ind til sagen...Ville gerne have oplyst hvorfor jeg ikke kunne kompenseres som i 2024 med konkursen af Marcussens Hotel. Og er ikke forudbestilte ophold tilbageført køberne ?
Skuffende at en kæmpekoncern som Jysk Fynske Medier ikke byder ind med erstatning..

6 de março de 2026

Hej Hans Jørgen.

Desværre har det ikke være muligt at tilbyde anden løsning i sagen med Kellers Badehotel. Vi henviser derfor til kurator. Medvidere henviser vi også til vores Generelle Betingelser om konkurser mv. som accepteres ved køb.

Vi kan desværre ikke kommentere på andre/tidligere sager.

Kort ventetid

Kort ventetid. Venlig betjening.

2 de março de 2026

Hej Kirsten
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hurtig service og venlig betjening.
Tak for din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kort køtid og venlig betjening :-)

27 de fevereiro de 2026

Hej Camilla
Tak for din tilbagemelding.

God og hurtig betjening

Meget venlig og sød betjening.

25 de fevereiro de 2026

Hej Lone
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Louise, deal.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais