Altijd gezellige vriendelijke ontvangst met heel veel keus in kadootjes of natuurlijk spulletjes voor in je eigen interieur !! Ik ga er eigenlijk nooit met lege handen naar buiten ! Betaalbare en moo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ontzettend leuke houten toiletrolhouder besteld. Het had wel enige creativiteit nodig om het te kunnen gebruiken. Een toiletrol is namelijk te groot voor de ruimte waar hij zit waardoor de rol niet r... Ver mais
Geweldig leuke winkel met heel veel mooie spulletjes, en hele vriendelijke eigenaresse. Ik had spullen online besteld en heb ze opgehaald in de winkel, alles zag er precies zo uit als op de foto's... Ver mais
Fijne winkelervaring. Eigenaresse neemt echt de tijd voor je. Je ziet aan de winkel dat ze haar liefde en al haar tijd erin steekt. Ik had mijn bestelling online gedaan wilde het graag daar ophalen, z... Ver mais
Informações sobre a empresa
Spulletjeshoek is een winkel in cadeau & woonaccessoires in Mariahout ( Laarbeek ) dichtbij Helmond , Meijerijstad , Eindhoven net even anders dan anders. Ook kunt u bij ons terecht voor de heerlijke geurblokjes met een jaar geurgarantie, en nog mooier alles met een eerlijke prijs! Of wat dacht u van de decobordjes gemaakt van geperst hout met nostalgische afbeelding en leuke teksten, geef deze cadeau i.p.v. een standaard kaartje. We verkopen ook landelijke cadeau en woonaccessoires. Kom gezellig langs in de winkel of shop 24/7 op www.spulletjeshoek.nl Volg ons op Fb en Insta. Spulletjeshoek Mariastraat 34 5738 AJ Mariahout info@spulletjeshoek.nl
Informações de contacto
Mariastraat 34, 5738 AH, Mariahout, Holanda
- spulletjeshoek.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Leuke spulletjes, maar de eigenaresse vindt zichzelf blijkbaar boven de wet staan
Vorig jaar een prachtige bos real touch tulpen met wat decoratie takken erbij besteld, dat was een prima ervaring. Snel opgestuurd en de bos staat nog steeds te pronken bij mij thuis.
Echter zag ik al een aantal keer dat Karina via Facebook had geschreven dat ze korting gaf op bepaalde producten die uit het assortiment gingen via de webshop, waarbij stond dat die producten niet geruild mogen worden. Daarnaast zou het risico voor het verzenden van breekbare spullen voor de koper komen.
Ik heb meerdere malen netjes aangegeven dat dit wettelijk gezien niet mag, maar elke keer wordt mijn reactie verwijderd. En vandaag ben ik zelfs van de pagina geband. Als je niet weet hoe je correct een webshop moet runnen, doe het dan niet…

Gewoon top
Goede service, fijne communicatie en gewoon een hele leuke diverse winkel!
Deze keer iets besteld ipv in de winkel…
Deze keer iets besteld ipv in de winkel op gaan halen.suoer leuke spullen en snelle levering
Prima levering,mooi doek
Goede communicatie
Super fijne winkel om leuke spulletjes…
Super fijne winkel om leuke spulletjes voor je huis te kopen! Altijd keurig verpakt en lekker snel in huis.
Supersnelle verzending, keurig verpakt, en het uitpakken is het allerleukste!
Leuke website, met heel veel mooie woonaccessoires en cadeausetjes. Bij ontvangst van de bestelling, is het een verrassing om het uit te pakken!
Snelle levering en mooie spulletjes

Altijd naar volle tevredenheid
Heb al vaker gekocht bij Karina (Spulletjeshoek) en altijd naar volle tevredenheid. Ook nu weer prachtige kunsttulpen gekocht tegen een schappelijke prijs. Leuk winkeltje om rond te neuzen.

Resposta da Spulletjeshoek
Gezellig mooi winkeltje met super mooie…
Gezellig mooi winkeltje met super mooie spulletjes.
leuke spullen voor in huis
leuke spullen voor in huis. mooie rozen gekocht en led kaarsen. wat erg leuk was dat er een geurblokje bij zat en een leuke tekst van spulletjes hoek. nog leuker was de actie en korting die erbij was. leuke winkel.
Besteld en de volgende dag bezorgd.
Niet alles geleverd maar keurig…
Niet alles geleverd maar keurig medegedeeld op een papiertje in de doos omdat ik per mail niet reageerde.
Heb mooie producten ontvangen

Resposta da Spulletjeshoek
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.