Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een krachtstation gekocht; de Tri-Power Gym SQMIZE® ELITE CLUB SQ-S955-90. Deze werd snel en volledig geleverd, de bezorger was iets minder blij met zijn transpaletje. Top materiaal,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede en snelle levering. Alles was verpakt is stevig karton en vastgemaakt op een stevige europallet en netjes afgeleverd door DHL bij de voordeur. Alle onderdelen die je in elkaar moet zetten z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great product quality! Even better if you take in consideration the price. Instant reply and help from support.

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness

SQMIZE voor je: Powerlifting, Dumbbells, Crosstraining, Barbells, Calistenics, Krachtstation, Weightlifting, Crossfitbox inrichting, Homegym inrichting, Thuisgym inrichting en PT Studio inrichting!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

24 opiniões

Top product quality!

21 de janeiro de 2026

Resposta da Sqmize

Thank you very much for your review!

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelde bumperplates stinken…

De bestelde bumperplates zorgen voor een plastic lucht in de kamer, ondanks dat in de beschrijving staat dat ze 100% geur vrij zijn. Helaas ook nog na meerder weken. Wel liggen ze in een kleine en slecht geventileerde kamer.

ADDENDUM 11-03
Naar aanleiding van mijn feedback contact gehad met Sqmize. Ze hebben meegedacht voor een oplossing. Door het prettige en snelle contact en goede oplossing heb ik review aangepast naar 5 sterren. Een volgende keer zou ik opnieuw iets bij ze kopen.
De niet kloppende tekst hebben ze n.a.v. mijn feedback ook aangepast.

7 de janeiro de 2026

Resposta da Sqmize

Beste Erik, wat vervelend om te horen.
Ik heb het gelijk uit de omschrijving laten halen, als je contact met ons opneemt is het mogelijk om het product te retour te sturen en je geld terug te krijgen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede en snelle levering.

Alle onderdelen die je in elkaar moet zetten zijn goed beschreven en d.m.v. een kaart waar alle bouten, moeren, ringen e.d. gegroepeerd zijn, zijn geseald en voorzien van nummers die verwijzen naar de positie op de tekening. Hierdoor is het eenvoudig om stap voor stap de machine te monteren.
Duidelijke website waar goed verwezen wordt als je extra onderdelen wilt bestellen voor je specifieke machine.
Eenmaal de machine in elkaar gezet train ik veel met de kabel trekmachine. Tot op heden geen 1 min punt over de kwaliteit hiervan. Alles loopt soepel over de rollen, geen gekraak of gepiep. Stevige Top machine!
Minpuntje, maar misschien een tip voor de eigenaar van Sqmize is dat je geen account kan aanmaken voor je bestelling en je je facturen in kan zien.

14 de julho de 2025

Beste Vincent,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review!
En bedankt voor de tip.. Ik ga kijken of ik de mogelijkheid voor een klantenaccount kan toevoegen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is echt goed materiaal

Het is echt goed materiaal, voelt professioneel aan en dat is het ook.
Hoog belastbaar en loopt perfect.
Heel tevreden en blij met mijn spullen van Sqmize.

Henk

14 de julho de 2025

Beste Henk,

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Top!

Top materiaal, ik ben zeer tevreden voor dit geld.

Hier en daar op de gewichtstapels wel kleine chips uit de weight plates (kleine beschadegingen) maar eerlijk stoort dit mij niet en valt het ook niet op.

16 de julho de 2025
Opinião espontânea

Beste Yentl,

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel sport plezier!

Mooi assortiment

Mooi assortiment, werd snel en goed verstuurd. Erg blij met mijn aankoop.

3 de abril de 2025

Resposta da Sqmize

Beste Femke, heel erg bedankt voor je mooie beoordeling!

I was 100% satisfied with the delivery

I was 100% satisfied with the delivery, super fast, I could communicate them how I want to be delivered, I was there to take over personally. I did not assemble it, still in boxes, because of moving, so if I assemble it I can give and I will give a correct and accurate feedback.

16 de abril de 2025

Resposta da Sqmize

Thank you for the great feedback!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.