SQQUADD Bamboo Wear Opiniões 329

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service. Had onderbroeken besteld die een maatje te klein waren, maar na retour gezonden te hebben kreeg ik de juiste maat retour ( duur 8 dagen). Alleen her retour proces is erg juridisch, re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goede kwaliteit boxers. Ik kwam toevallig op de website terecht. Zocht al langer naar passend ondergoed voor een actieve levensstijl zonder storende naden of brandplekken. De lange pijpen krullen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Boxershorts zitten zalig. Kousen zijn wat te lang/hoog. Spijtig dat er geen naadloos ondergoed voor vrouwen bestaat en er zeer weinig keuze aan vrouwen- en meisjeskousen is. Kortingen zijn misleiden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekker zittende mooie heren onderbroeken gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is prima en ook levering was snel. Ga zeker daar meer kopen. Sqquadd ga zo door 👌 Zeer tevreden koper Christian

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de moda masculina
  4. Loja de roupa interior
  5. Loja de moda feminina

SQQUADD Bamboo Wear levert bamboe sokken, bamboe ondergoed en bamboe t-shirts van hoogwaardige kwaliteit voor dames, heren en kinderen. Het gehele assortiment wordt van 100% bamboe touw gemaakt. Waarom bamboe? Omdat bamboe een heerlijk draagcomfort biedt en een sterk ademende werking heeft. Dit geeft onze bamboe boxershorts en t-shirts zowel een zijdezacht gevoel als een ijzersterke basis. De bamboe sokken zitten direct stevig om je voeten en beschermen je voeten tegen zweet, geur en schimmels. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken, bamboe boxershorts en bamboe t-shirts in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Bescherm jouw lichaam met bamboe sokken, bamboe t-shirts of bamboe ondergoed van SQQUADD Bamboo Wear.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

329 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Boxershorts besteld.

Boxershorts besteld.
Pakket van 5 stuks €44.95
Perfect geleverd en ook qua kwaliteit.
Bij 2e bestelling geen korting gekregen.
Was ook weer pakket van 5 stuks.
Zou eigenlijk wel zo moeten zijn.
Ging niet goed op een of andere manier die korting van 15%

6 de março de 2024

Beste Fred,

Dank voor je positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering en kwaliteit.

De 15% korting is eenmalig, als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Kan je dus maar 1 keer gebruiken. Laat het ons weten als je iets anders bedoelt. Je kan mailen naar info@sqquadd.com, dan helpen wij je graag verder.

Tip: vanaf morgen komen er 2 nieuwe kleuren bamboe boxershorts bij. Dan kan je ze bestellen via www.sqquadd.com.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer zorgvuldig met de bestelling…

Zeer zorgvuldig met de bestelling omgegaan

28 de fevereiro de 2024

Beste J.K.,

Graag gedaan! Hopelijk ben je ook tevreden over onze bamboe producten.

Classificada 5 em 5 estrelas

is aan bevolen de boxer schort

zit goed bamboe boxershort

23 de outubro de 2023

Beste Roelof,

Dank voor het delen van jouw positieve ervaring met onze bamboe boxershorts.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne lichte stof van de boxershorts

Fijne lichte stof van de boxershorts, en lucht doorlatend.

27 de fevereiro de 2024

Beste Harold,

Dank voor het delen van jouw ervaring. Zo te horen ben je tevreden. Dat horen we graag.

Lekker snel in huis

Lekker snel in huis
Goeie kwaliteit

Beste Mark,

Dank voor de 5-sterren! Zijn we blij mee. Ook zijn we blij dat je tevreden bent over onze service en over onze bamboe producten.

besteld en volgende dag in huis top

besteld en volgende dag in huis top

Beste J.H. van der Woerd,

Goed om te horen dat je tevreden ben over onze service. Wij gaan er van uit dat je ook tevreden bent over onze bamboe producten. Deel gerust je ervaringen met ons.

Classificada 4 em 5 estrelas

Deze was niet slecht maar ik had xxxl…

Deze was niet slecht maar ik had xxxl nodig.
Ik heb ze aan mijn kleinzonen gegeven die waren er blij mee

28 de fevereiro de 2024

Beste G. Adeler,

Bij ons gaan de maten voor bamboe boxershorts inderdaad tot en met XXL. Wij breiden ons assortiment periodiek uit met nieuwe modellen en maten. Mochten wij maat XXXL opnemen in ons assortiment, dan zullen wij dat zeker melden via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

In ieder geval goed om te horen dat jouw kleinzonen er blij mee zijn.

Goed product en pasvorm

Goed product en pasvorm

Beste Henny,

Dank dat jij je positieve ervaringen met onze bamboe producten en diensten hier deelt. En geniet vooral van het draagcomfort van onze bamboe producten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is niet de beste bamboe ondergoed…

Het is niet de beste bamboe ondergoed ik heb zelf betere maar heb geen spijt van de aankoop het is zeker wel te dragen .

12 de fevereiro de 2024

Beste Serdar,

Goed om te horen dat je er geen spijt van hebt.

We zijn wel benieuwd wat volgens jou beter kan. Deel dat gerust met ons via info@sqquadd.com. Dat helpt ons weer om onze bamboe producten verder te verbeteren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Onlangs een negatieve review geplaatst.

Onlangs een negatieve review geplaatst.
Hier kom ik op terug. De klantenservice heeft zelf contact opgenomen met mij en het probleem van de te grote sokken opgelost door gratis nieuwe te sturen.
Goede service!

9 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Beste Ria,

Fijn dat we jou hebben kunnen helpen. En dank voor deze positieve review.

Zit als een tweede huid

Goede pasvorm en mooie kleuren

12 de fevereiro de 2024

Beste Gert Jan,

Dat is een mooie review. Dank voor het delen van jouw ervaringen met onze bamboe producten.

Binnenkort komen er een paar mooie nieuwe kleuren boxershorts bij.

snelle levering, goede kwaliteit

2 de fevereiro de 2024

Beste Kees,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en over onze bamboe producten. En dank voor je positieve review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Levering was snel, maar artikel viel tegen

Levering was snel. Helaas was maat 35/38 veel te groot voor mijn maat 37. 9ok vind ik de kwaliteit nier geweldig

9 de fevereiro de 2024

Beste Rudolf,

Dank voor je bericht. Zo te horen is niet alles naar wens verlopen. Stuur ons anders een bericht via info@sqquadd.com met het ordernummer, dan kunnen we kijken of we jou nog ergens mee kunnen helpen.

In ieder goed om te horen dat je tevreden bent over de levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met de product en heel snel geleverd

Blij met de product en heel snel geleverd 👍

7 de fevereiro de 2024

Beste Ersoy,

Dank voor het delen van jouw review hier. En goed om te horen dat je tevreden bent.

Geniet van de bamboe producten van SQQUADD.

snelle levering
goede kwaliteit jammer dat er niet grotere maten bij zijn.

7 de fevereiro de 2024

Beste Jan,

Dank voor het delen van je review. En goed om te horen dat je tevreden ben over onze kwaliteit en service.

We zijn benieuwd voor welk bamboe product je een grotere maat zou willen zien. Mail dat gerust naar info@sqquadd.com. Dan gaan wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering van door mij bestelde.

6 de fevereiro de 2024

Beste Willen,

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. En hopelijk ben je ook tevreden over de bamboe producten.

Prima service

Prima service, had deze week een bestelling geplaatst maar daarbij zelf een fout gemaakt, telefonisch contact opgenomen en ik werd snel terug gebeld, tevens aangegeven dat de kortingscode, had ik van hen ontvangen, niet werkte bij de bestelling en ook dat hebben ze zeer professioneel opgelost door mij een gratis bamboe boxershort aan te bieden. Al met al dik tevreden en dus echt een aanrader

2 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Beste Hayke,

Fijn dat we jou hebben kunnen helpen. Geniet van de bamboe boxershorts!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, fijn ondergoed mooie prijs dikke prima!!!!

16 de janeiro de 2024

Beste Kievit,

Dat horen we graag! En dank voor het delen van jouw ervaring. Geniet van de bamboe boxers!

Snelle levering. Prima

16 de janeiro de 2024

Beste Ger,

Hopelijk ben je ook tevreden over de bamboe producten.
Geniet er van en veel draagplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling was netjes afgeleverd.en…

De bestelling was netjes afgeleverd.en ook snel geleverd en goede kwaliteit van de onder broeken.

11 de janeiro de 2024

Beste Huub,

Mooi dat jij je positieve ervaringen over onze service en producten hier deelt. Dat waarderen we.

Geniet van de bamboe boxers!

Team SQQUADD

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.