God kommunikation.
God kommunikation.
Problemfri levering og kommunikation.
Alt forløb som det skulle sammen med nettets bedste pris giver 5 stjerner
Jeg bestilte rionet d.28/12 og læser de holder ferie lukket til d.5/1-26. Den4/1 modtager jeg en mail at mine vare kommer d.6/1 og har modtaget dem her i morges. Til dem der skrev pengene blev trukket med det samme er ikke rigtig,de blev reserveret.så rigtig god service
firmaet skriver at de ikke trækker penge før ordre er sendt , men når du har bestilt varer , er penge væk med det samme og der dukker ingen varer op , der er ingen kontakt på tlf eller mail , lad være at handle der for jeres egen skyld , de er blevet politi anmeldt nu
Svindel.
Sender ikke betalte varer.
Overvejer politianmeldelse.
Ingen svar når man kontakter dem pr telefon eller mail.
Undgå!
Jeg bestilte en rive og en grubbetand til en minigraver, og det eneste jeg fik at vide var at ordren var modtaget, ellers har jeg ikke hørt noget overhovedet fra firmaet. har prøvet at ringe indenfor deres 2 timers telefontid flere gange, og skrevet flere mails uden at få svar. Endte med at annullere ordren. Kan ABSOLUT ikke anbefales
Bestilte nogle varer, herunder en galvaniseret HEB100.
Varerne kom som meddelt torsdag d. 6. omkring kl. 0800 med bil fra LMM.
Men hov! - den HEB er ikke galvaniseret, så den kan jeg ikke modtage.
Intet problem, chaufføren tager den med igen.
Skrev så en "hvad nu?"-mail til Peter fra Staalhandlen og fik svar 5 min senere: Der kommer en galvaniseret i morgen.
Næste dag, fredag d. 7. kl. 0830 lå den bestilte galvaniseret HEB ude til siden i min indkørsel!
Hatten af for gnidningsløs og bemærkelsesværdig hurtig fejlretning, som udløser 5 stjerner fra min side, til trods for den indledende fejl.
Har rykket utallige gange på mobil og mail og får aldrig svar.
God pris og hurtig levering. Skrev til deres kundeservice for at høre om leveringstiden på min ordre og fik svar med det samme.
Billig i forhold til kvaliteten!
God service.
Hurtig levering :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.