Sur og meget uhøflig medarbejder, lørdag den 13 juni skulle vi spille 3 kaffer og et rundstykke hvor vi bliver mødt af en medarbejder der snakker meget grimt, uhøfligt og ingen sans for service har. D... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
5 stjerner til Bjarke og martin i skovlunde, min model y quicksilver fik buler og dybe ridser fra en skraldevogn, de udbedrede skaden på 2 timer og har ramt farven fuldstændigt perfekt. Jeg talte med... Ver mais
Butikken var tom, trods dette blev der ikke tørret borde af eller fjernet skrald. De to nydelige ansatte havde travlt med at kigge på mobil sammen og fnisede og grinede. Toilettet lignede et bombekrat... Ver mais
Jeg gik ind på starbucks i aalborg storcenter for at drikke en kaffe. Efter 15 minutter i kø (kun 2 mennesker foran mig) uden at køen flytter sig gik jeg igen. Jeg synes det er ganske urimeligt at man... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Maden og drikkevarerne er fantastiske!
Go service og søde tjenere 👍😊
I love that they have coconut milk 🙌🏻
Atmosphere is amazing
Love the atmosphere! Coffee is of course as good as always.
Altid god kaffe på farten
Altid god kaffe på farten, uden tvivl det bedst sted i byen
God oplevelse:)
Jeg var på starbucks for første gang og det var en meget god oplevelse.Der var søde medarbejdere og hende der tog min bestilling hjalp mig med det hele og var meget venlig. Jeg vil bestemt komme igen:)
Very nice service.🙃 Great Frappuccino
Very nice service.🙃 Great Frappuccino. Would definitely recommend💚
starbucks kolding storcenter
vi var i starbucks kolding storcenter og fik en super service. min søn ville have skrevet sit navn op igen på koppen og endte med at få en helt ny milkshake. mange tak for den gode service. :D
Dårlig kundeservice!
Har lige købt 2 caffe latte og 2 chokolade muffins til 149 kr i fields. Vi tager dem med i bilen efter køb for at drikke den på vejen hjem. de smager begge 2 af sur gammel mælk. Så vi må smide dem ud. Prøver så at få pengene retur, ved at kontakte starbucks. Men det kan kun ske i butikken. Så det er lige 149 kr ud af vinduet. Det er i hvert fald sidste gang jeg handler hos jer.
Lækker kaffe og god service 💗💗💗
Such yummy coffee and good staff and…
Such yummy coffee and good staff and service 😋.
Starbucks Andmeldelse
Jeg synes der er gode valgmuligheder og drikkevarene smager godt, men nogle gange selvom jeg betalte før nogle og køber mindre ting en nogle er det stadvæk dem der betalte efter mig der får det først. I hvert fald er resten næsten kun godt
jeg bestilte en kop varm kakao men fik det ikke
jeg bestilte en kop varm kakao
ventetiden gik ok hurtigt, men service var ikke så god hun var meget ligeglad, da jeg fik min kakao var den lunken efter 2 sekunder, jeg vil gerne give den en chance men når man betaler 71 kroner for en VARM kakao så skal den også være varm
jeg håber at jeg får en varm kakao næsten gang
Starbucks i Kolding Storcenter
Starbucks i Kolding Storcenter : vi bestilte 2 store varm kakao. De var halvlunkne. En citron tærte som var tør. Kakao var desuden tynd og dårligere end automat kakao.
Total overpris for virkelig ringe kvalitet!!!
Dejlig Mother/daughter hygge på Starbuck…
Mother/daughter hygge på Starbuck Salling.Aarhus C.
Cappuchino og lun kanelsnegl.
Lækker-lækker-lækker
Imens vi hygger kan vi følge med i det dejlige liv udfolde sig på Strøget. Som sædvanlig med den mest venlige betjening ❤️
Good service and it is delicious
Mine børn elsker jeres iskaffe og jeg…
Mine børn elsker jeres iskaffe og jeg er vist ikke svær at lokke med😉 Kaffen er ventetiden værd.
Dårlig service og middelmådig kaffe
Er der mon samme dårlige behandling på alle Starbucks?
Arrogant personale og middelmådig kaffe.
I tillæg til ovenstående så kender jeres kæde åbenbart ikke loven og jeres kunders rettigheder.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.