Starbucks Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sur og meget uhøflig medarbejder, lørdag den 13 juni skulle vi spille 3 kaffer og et rundstykke hvor vi bliver mødt af en medarbejder der snakker meget grimt, uhøfligt og ingen sans for service har. D... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner til Bjarke og martin i skovlunde, min model y quicksilver fik buler og dybe ridser fra en skraldevogn, de udbedrede skaden på 2 timer og har ramt farven fuldstændigt perfekt. Jeg talte med... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Butikken var tom, trods dette blev der ikke tørret borde af eller fjernet skrald. De to nydelige ansatte havde travlt med at kigge på mobil sammen og fnisede og grinede. Toilettet lignede et bombekrat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg gik ind på starbucks i aalborg storcenter for at drikke en kaffe. Efter 15 minutter i kø (kun 2 mennesker foran mig) uden at køen flytter sig gik jeg igen. Jeg synes det er ganske urimeligt at man... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Godt sted!

Vi har kommet der ofte og kommer igen og igen.
Der er altid høflig betjening og virkelig personligt personale der gerne vil small-talke.

11 de outubro de 2020

Dårlig service

Dårlig service, og kaffen smagte faktisk ikke særlig godt
Samt så kender jeres kæde åbenbart ikke loven og jeres kunders rettigheder

10 de outubro de 2020

Kommer GERNE igen

Hvis jeg skal fremhæve en enkelt Stabucks Café, skal det helt sikkert være den i Næstved Storcenter. Service med et smil, og de tager sig af deres kunder. Kommer mere end gerne igen, næste gang jeg besøger centret!

10 de outubro de 2020

Starbucks kaffebar.😠

Starbucks kaffebar.

Næstved Storcenter, 4700 Næstved

Jeg tager ikke på Starbucks for at personalet skal stå og råbe helt umotiveret af mig og min datter.
Jeg ville i søndag den 04-10-20 besøge Starbucks i Næstved.
Min datter og jeg spritter vores hænder af inden vi træder ind i butikkens område. Og er er på vej i mod kassen for at bestille.
Står en Starbucks medarbejder bag disken og råber højlyt nærmest hidsigt henvendt til min datter og jeg
"I skal have mundbind på når i er her" Så hele caféen gloede på os.
Det er godt nok en mærkelig opførsel. Ingen af de andre besøgene havde mundbind på, ej heller dem Starbucks medarbejderen var i gang med at betjene.
Min datter blev så flov og ked af det, så hun ikke ville være i centeret mere pga den medarbejder der stod og råbte af os.
Det er absolut sidste gang jeg sætter min fødder der..Den opførsel er simpelthen for langt ude.

Det skal nævnes at der ingen skiltning var ved indgangen til Starbucks hvor der stod at man skulle have mundbind på. Der var heller ikke andre gæster der havde det på.

6 de outubro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Urimelig kvalitet

Vi var i går forbi Starbucks Vestergade i Odense hvor vi så frem til en god caféoplevelse.
Vi købte en grande Caramel Frappuccino uden espresso, en grande kaffelatte, samt en sandwich og et stykke kage. Pris for 4 produkter, 172,-!
Caramel Frappuccino var smagsløs og karamellen var nærmest ikke-eksisterede. Den smagte desværre kun stort set at jeres mælkeprodukt/is som i fylder i den. Kaffelatten var en kedelig oplevelse og smagte kun stort set af varm skummet mælk.
Desværre en ærgerlig oplevelse at få så ringe et produkt serveret til denne pris.
Personalet var flinke og sandwich og kagen smagte godt, men jeres drikkevare er desværre pinligt ringe. Det må I kunne gøre bedre.

3 de outubro de 2020

Starbucks, Axel Towers

Kaffen smagte bittert, intet smil fra ekspedienterne.

Desuden kunne de godt have gjort opmærksom på, at de lukkede om få minutter. I stedet for dette, modtog de blot ordren. Det betød at min kaffe skulle lyndrikkes - Meget dårligt!

Jeg gjorde dem naturligvis opmærksom på denne dårlige service og fik blot at vide, at jeg kunne have læst åbningstider på døren... synes dog bestemt man bør informeres af personalet, når klokken nærmere sig deres lukketid! Så kunne jeg have sat mig på en anden café.

15 de setembro de 2020

Starbucks i Waves

Starbucks i Waves, Hundige.
Altid søde baristaer og god kaffe. De går gerne de ekstra skridt og laver ens drink helt specielt til dig.

1 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg betalte for meget for en kop kaffe

Jeg betalte for meget for en kop kaffe. Da jeg gjorde Starbucks Danmark opmærksom på dette sagde de at de ville sende en hilsen som undskyldning. Har endnu ikke modtaget noget og de svarer ikke på mine beskeder. Det er over en måned siden at jeg kontaktede dem og at de sagde at de ville sende en hilsen.

13 de agosto de 2020

STARBUCKS EXPERIENCE

I have been to many starbucks, but the one in Vejle is great. Their customer service is top noch. I only have good things to say about them. Theur customer service, the way they remember your name, and write on your frapuccino have a nice weekend is so thoughtful. Well done

5 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais