Een plotseling probleem, contact gezocht met Stef, hij reageerde vlug, kwam langs, bekeek probleem, maakte offerte én afspraak om te repareren. Hoe zalig is zo'n loodgieter! Alles verliep vlotjes én... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Stef is een betrouwbaar vakman. Hij communiceert helder, houdt zich aan de afspraken, geeft tips. Hij heeft ad hoc nog een nieuwe koudwaterkraan geplaats nadat zijn andere job afgewerkt was. Een nie... Ver mais
Vlotte reactie op onze vraag. Zelfde dag langsgekomen en probleem met druk in de verwarmingsketel is effectief opgelost.
Leak from upstairs, ended up having to find a novel solution to fix it from the basement.
Informações sobre a empresa
- Canalizador
- Renovação de casas de banho
- Empresa de aquecedores
- Serviços de aquecimento
- Prestador de serviços de climatização
- Reparação de danos causados por água
Ik ben Stef, zelfstandig loodgieter in Mortsel. Al 10+ jaar sta ik klaar voor herstellingen, lekdetectie, verwarmingsproblemen, sanitair, ventilatie en regenwaterinstallaties. Duidelijke afspraken, proper werk en tevreden klanten: daar ga ik voor. Laat gerust een review achter – uw mening telt! Tevreden klanten zijn voor mij het allerbelangrijkste. Daarom hoor ik graag wat u van mijn werk vindt. Uw beoordeling helpt andere klanten om met vertrouwen te kiezen – en helpt mij om mijn dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen! — Stef Libbrecht Verwarming (Vaillant) • Sanitair • Badkamer • Ventilatie • Regenwater 0490 39 16 16 - www.steflibbrecht.be stef@steflibbrecht.be -
Informações de contacto
2640, Mortsel, Bélgica
- +32 490 39 16 16
- stef@steflibbrecht.be
- steflibbrecht.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Betrouwbaar vakmanschap
Alle clichés die je hoort over loodgieters en andere druk bevraagde vakmannen? Dat ze er de kantjes afrijden en nooit op tijd reageren? Vergeet die maar in het geval van Stef. Hij plaatste bij mij een volledig nieuwe gasketel en deed dat netjes volgens de afgesproken procedure, binnen de afgesproken periode en aan de afgesproken prijs. Aangeraden!

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Ik raad Stef oprecht aan als…
Ik raad Stef oprecht aan als loodgieter. Altijd perfect werk dat wordt afgeleverd.

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Uitstekend werk en zeer betrouwbaar
Uitstekend werk, duidelijke afspraken en stipte dienstverlening. Top!

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Al twee keer beroep op gedaan
Al twee keer beroep op gedaan, en van plan om bij hem te blijven. Stef reageert snel op vragen en komt ook snel, is vriendelijk en zeer helder in zijn communicatie. Wat een andere loodgieter dacht te hebben opgelost, heeft hij effectief opgelost.

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
De beste ervaring met een ondernemer
De beste ervaring met een ondernemer! Van het eerste contact tot het gedane werk. Hij slaagde erin een probleem op te lossen dat we al 2 jaren hadden. Warm, professioneel en aangenaam

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Vlotte reactie op onze vraag

De beste keuze
Vanaf het eerste bericht tot het geleverde werk: gewoon perfect.

Resposta da Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Snel, correct, vlotte communicatie.
We hadden nood aan een snelle reparatie/tijdelijke oplossing voor een loodgieterijprobleem. Initiële communicatie verliep vlot en correct, gemaakte afspraken werden nagekomen, ook vooropgetelde kostprijs was correct, werken werden snel en netjes uitgevoerd.
Aangename samenwerking, zeker te herhalen zo nodig.

Uitstekende vriendelijke en…
Uitstekende vriendelijke en professionele service.
Dank Stef

Ben zeer tevreden van Stef
Ben zeer tevreden van Stef: denkt actief mee na en is erg betrokken. Zijn werk is ook helemaal top. Ik doe met plezier opnieuw een beroep op Stef!
Kwalitatief werk en correct geprijsd
Kwalitatief werk en correct geprijsd. Meedenkende vakman. Een echte aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.