de aankopen heb ik voor de vernieuwing gekocht en nu zie ik de veranderingen en voorwaarden niet een verbetering zijn kortingen zijn toch een stuk minder jammer , laatste kans is weg en vaak restp... Ver mais
Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... Ver mais
Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... Ver mais
Al ruim tien keer items aangeschaft bij Stekkerstore, en ben altijd zeer tevreden. Top producten voor een scherpe prijs! Er was eenmalig wat verkeerd gaan, maar zelfs dit was direct verholpen door Ste... Ver mais
We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!
Rutherfordweg, 3542cn, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Cameralens was geadverteerd met originele doos. Doos was van een compleet andere lens.
Dit vind ik teleurstellend.
Lens was goed en als nieuw.

Resposta da Stekkerstore
Inmiddels 3 apparaten gekocht tegen scherpe prijs (stoomreiniger dweil, koffiezetapparaat en robotstofzuiger). De conditie en bijzonderheden staan duidelijk beschreven dus je weet waar je aan begint..Altijd netjes verpakt en goed op de hoogte gesteld door hun email. Echt een aanrader, vooral voor koopjesjagers. 10+
Ik heb een telefoon besteld nieuw in doos maar een kapotte doos de iPhone 17 pro Max moet nieuw zijn maar hij is krom en ze reageren maar niet

Resposta da Stekkerstore
Aan de service van Stekkerstore kunnen zeker onze Belgische bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bestelde apparaat was defekt en binnen 2 werkdagen werd aankoopsom terug op mijn rekening gestort. Dat noem ik nog eens een eerlijke firma.
Snelle levering en het product was defect en directe terugbetaling. Goede service
Product was niet zoals omschreven, na 1 mailtje direct verder geholpen met een uitstekende oplossing!
Tout à été super, la communication, les délais d'envois raisonnable malgré les fêtes et le produit super rien à dire.
Magnifique !
Absolute aanrader!
Dit zijn zeer eerlijke mensen, daarnaast bieden ze topprijzen aan en antwoorden zeer snel (bij mij op de dag zelf verholpen).
Ik heb al een bestelling gedaan en ben zeer content tot nu toe. Zelfde geldt voor mijn vrienden!
Als je twijfelt mag je deze recensie ten harte nemen, er is niks om je zorgen over te maken!
Super service, fijne communicatie, en goede oplossingen!
Mijn ervaring met de oordopjes was dat ze voldeden aan de specificaties en gloednieuw waren, maar dat ze niet goed in mijn oren pasten. Toen ik ze terugbracht, was de service uitstekend en snel.
Een positieve review ondanks dat het net een ander model (niet het 'sapphire'-model horloge) was dat uit het doosje kwam: stekkerstore heeft klantvriendelijk beleid en als het niet helemaal goed is kun je het terugsturen of zoals ik heb gedaan akkoord gaan met een prima compensatie.