Stekkerstore Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

de aankopen heb ik voor de vernieuwing gekocht en nu zie ik de veranderingen en voorwaarden niet een verbetering zijn kortingen zijn toch een stuk minder jammer , laatste kans is weg en vaak restp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al ruim tien keer items aangeschaft bij Stekkerstore, en ben altijd zeer tevreden. Top producten voor een scherpe prijs! Er was eenmalig wat verkeerd gaan, maar zelfs dit was direct verholpen door Ste... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

286 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

81 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Cameralens was geadverteerd met…

Cameralens was geadverteerd met originele doos. Doos was van een compleet andere lens.
Dit vind ik teleurstellend.

Lens was goed en als nieuw.

27 de janeiro de 2026

Hi Wouter,

Nogmaals excuses dat wij het goede product in een verkeerde doos hebben geleverd. Goed om te horen dat het product wel goed werkt en als nieuw is! Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen via info@stekkerstore.com.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader, ik heb al 3 apparaten gekocht!…

Inmiddels 3 apparaten gekocht tegen scherpe prijs (stoomreiniger dweil, koffiezetapparaat en robotstofzuiger). De conditie en bijzonderheden staan duidelijk beschreven dus je weet waar je aan begint..Altijd netjes verpakt en goed op de hoogte gesteld door hun email. Echt een aanrader, vooral voor koopjesjagers. 10+

Prima

Altijd prima service.

14 de janeiro de 2026

Hey Michael,

Ons email adres is info@stekkerstore.com, wij kunnen hier geen mail van jou terugvinden. Als je ons mailt naar dit adres zullen we je vraag direct oppakken!

Team Stekkerstore

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een telefoon besteld nieuw in…

Ik heb een telefoon besteld nieuw in doos maar een kapotte doos de iPhone 17 pro Max moet nieuw zijn maar hij is krom en ze reageren maar niet

6 de janeiro de 2026

Beste Ramona,

Vervelend om te horen dat onze mails niet goed aankomen. Ik heb u zojuist een extra mail gestuurd om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hopelijk kunnen we uw probleem zo goed en spoedig mogelijk oplossen.

Team Stekkerstore

Classificada 5 em 5 estrelas

Super korrekte en eerlijke zakenmensen

Aan de service van Stekkerstore kunnen zeker onze Belgische bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bestelde apparaat was defekt en binnen 2 werkdagen werd aankoopsom terug op mijn rekening gestort. Dat noem ik nog eens een eerlijke firma.

Tout à été super

Tout à été super, la communication, les délais d'envois raisonnable malgré les fêtes et le produit super rien à dire.
Magnifique !

Absolute aanrader!

Absolute aanrader!

Dit zijn zeer eerlijke mensen, daarnaast bieden ze topprijzen aan en antwoorden zeer snel (bij mij op de dag zelf verholpen).

Ik heb al een bestelling gedaan en ben zeer content tot nu toe. Zelfde geldt voor mijn vrienden!

Als je twijfelt mag je deze recensie ten harte nemen, er is niks om je zorgen over te maken!

14 de dezembro de 2025

Oortjes

Mijn ervaring met de oordopjes was dat ze voldeden aan de specificaties en gloednieuw waren, maar dat ze niet goed in mijn oren pasten. Toen ik ze terugbracht, was de service uitstekend en snel.

24 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een positieve review ondanks dat het…

Een positieve review ondanks dat het net een ander model (niet het 'sapphire'-model horloge) was dat uit het doosje kwam: stekkerstore heeft klantvriendelijk beleid en als het niet helemaal goed is kun je het terugsturen of zoals ik heb gedaan akkoord gaan met een prima compensatie.

8 de dezembro de 2025