Sengetøyet er veldig behagelig å sove i, men kvaliteten på det er så som så. Det ble raskt nupping på det, og det ene dynetrekket revnet etter første vask. Kundeservicen er dessverre noe av det verre... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg kjøpte mitt første sengesett i lyseblått fra Stille i mars . Nå har jeg kjøpt ett til i brunt og et i rosa til mitt barnebarn som fyller 18 om noen dager, hun fikk selv velge farge og samtykke i... Ver mais
Jeg hadde sett mye reklame. Men trodde ikke helt på det. Men så fortalte ei venninne at hun hadde kjøpt. Når jeg var på besøk kjente jeg på sengetøyet. Det var så myk og deilig. Så bestemte meg for å... Ver mais
Stille har vært den beste investeringen jeg har tatt for god søvn ! Sengetøyet er så mykt og temperatur regulerende at det føles ut som å sove på en sky! Perfekt for varmere dager hvor man vrir seg og... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Stille tror på at alle fortjener en god natt søvn. Vårt mål er å levere enestående kvalitet for en forbedret søvnopplevelse. Derfor har vi strukket vår kompetanse og dedikasjon for å tilby det aller beste bambus sengetøyet, som gir deg den ultimate følelsen av komfort og velvære. Opplev "Luksuriøse drømmer"
Informações de contacto
Solheimsgata 9, 2000, Lillestrøm, Noruega
- support@stille.no
- stille.no
Respondeu a 34% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Det er som å sove på skyer
Det er som å sove på skyer. Gleder meg til å legge meg hver kveld! Og Stille sengetøyet virker rent over lengre tid enn vanlig krepp eller bomull. Kan virkelig anbefales.
Fantastisk
Fantastisk, mykt og behagelig.
Har ikke vært i nærheten av denne kvalitet noen gang.
Fornøyd💕
Kort leveringstid, super mykt stoff og jeg våkner mindre tett i nesa allerede 💕
Altfor mye unødvendig mas om…
Altfor mye unødvendig mas om evalueringer fra dere
Vi har snart kjøpt alt som er i…
Vi har snart kjøpt alt som er i butikken. Mangler bare pysjen. Fantastiske varer alt sammen.
Great quality bedding and smooth experience
I had a really great experience with Stille. I ordered a bedsheet and duvet cover, and I’m honestly very impressed with the quality. The fabric feels soft, comfortable, and well-made — you can tell there’s real attention to detail.
The website was easy to use, and the whole process felt smooth and stress-free. Delivery was quick, and everything arrived exactly as expected, nicely packaged.
What I appreciated most is that the products actually match the expectations — both in look and feel. It’s simple, but done really well.
Overall, a reliable and pleasant experience. I would definitely order again and recommend it to others.
Fantastisk 😊
I will never sleep in anything else
I will never sleep in anything else, so bought all colors!! And got all my friends to do the same :)
Har sendt de snart 6 epost
Har sendt de snart 6 epost
Sist fikk jeg svar at de skulle sende.Ikke fått noe vidre beskjed. Nå er det snart 1 måned siden det ble bestilt. Har skrevet at jeg ønsker kjøpet hevet. De unnlater å svare meg. Så nå kontakter jeg forbrukerrådet. Det er snakk om mye penger. Dette er dårlig kundebehandling.

Resposta da Stille
Beste sengetøyet jeg har brukt!
Beste sengetøyet jeg har brukt!! Holdet det det lover 🌟
Fornøyd med sengetøy jeg har kjøpt
Fornøyd med sengetøy jeg har kjøpt, og rask levering. Men etter flere måneder har jeg ikke mottatt penger for retur av 2 store putetrekk (de var for store, feilbestilt)
Det mest behagelige sengetøyet vi har…
Det mest behagelige sengetøyet vi har hatt 😴
Nydelig mykt sengetøy
Nydelig mykt sengetøy, varmeregulerende og veldig luksuriøst. Anbefales!
Har ikke kurert noen ting
Jeg skal være helt ærlig her, ettersom nettsiden lover både bedre søvn, null svette, null støvmidd og null bakterier. Alt dette er tull. Sengetøyet har hverken kurert min insomni eller gjort at jeg har sluttet å svette om natten. Faktisk svetter jeg minst like mye, ettersom bambus faktisk kan bli ganske klamt å sove it. Og at bambus er antibakterielt og ikke tiltrekker seg støvmidd, er kun en myte! Nettsiden forholder seg ikke til fakta i det hele tatt, for det finnes i ingen forskning som støtter disse påstandene.
MEN! Mykt er det. Veldig mykt.
It is hard to believe but I must…
It is hard to believe but I must admit,every Word is true, I sleep better now than I have done in years!
Elendig
Elendig, da mitt nye laken hadde mange hull i seg og dere mener jeg skal betale for returen på en defekt bare dere sendte meg. Veldig useriøst firma som ikke forholder seg til kjøpsloven. Styr unns

Resposta da Stille
Fint sengtøy
Fint sengtøy, litt tynnere enn forventet , luktet ille ved utpakning , måtte vaske fler ganger .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.