Stoe Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Tidligere Bank Aksept

Tidligere Bank Aksept. Jeg hadde BankID Appen: jeg har slettet den fordi Stø forlangte at jeg skulle skanne inn mitt femsifrede personnummer fra passet. Des flere ganger jeg offentligjør de siste 5 sifrene i fødselsnummeret, des letter blir det for kjeltringer å bedra meg. Jeg har vært i banken, fysisk, og forevist passet. Dit kom jeg uanmeldt og det var bare ved juridisk tvang jeg fikk vist passet i døren. Å skanne inn på mobilen som "hele" verden har tilgang til i Google!?Og det verste var at de blandet dette sammen med reklame for elektronisk legitimering på mobilen. JEG SKAL ikke legitimasjon på MOBILEN. Vil du bli bedratt så legg hele personnummeret og passet og førerkortet, og betalingskortet på mobilen din! Og så står du der å koper foran kassaapparatet, fordi batteriet er utladet. Eller noen har hacket din telefon. Nå bruker jeg Brikken, kredittkort, som tæppes og Vipps fra egen konto. Betaling fra kredittkort bør alle ha og gjøre. Jeg forutsetter at dette bare er én måneds forskyvning av likviditeten og betales ved forfall. Har du betalingensløsningen knytte direkte til lønns- eller sparekonto; Da er du dum!

14 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Skremmende lite innsikt …

Skremmende lite innsikt …
… i Norges befolkning og hverdag.
Byttet nettopp telefon og kan ikke aktivere bankID på nytt grunnet uvarslet krav å måtte legitimere seg med NORSK pass eller ID som jeg ikke har. Resultat: ingen tilgang til noen tjenester som krever bankID til tross for at jeg har hatt aktivert bankID i mange år og er fast bosatt (dog med EU-pass).
Det er heller ikke noe mulighet for identifisering med norsk førerkort eller annen måte. Takket være dårlige rutiner fra BankID Norge har jeg mistet tilgang til vesentlige tjenester pga. noe helt vanlig som å bytte telefon. Håper virkelig at selskapet har bedre rutiner på andre områder.

15 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I do not get BankID

They are the creator of BankID, a norwegian ID app used by banks. I have problems with a bank who dont want to give me bankID for no reason. That excludes my access to a lot of apps and services since this BankID is widely used. Twice I have complained about it to stoe.no but hey do not reply

4 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais