Stoeldopshop.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruim assortiment en op voorraad. Zelf het afwijkende voetje wat ik nodig had! Snelle reactie van 1 van de oprichters! Vriendelijke en behulpzaam , je voelt je gezien en gehoorde klant. Service level... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Juiste doppen goed passende inbus doppen met ronde dop. Knap opgetuigd systeem van mail verkeer. Duidelijk om klanten te behagen en het werkt ook nog. De reacties op negatieve recensies lijken welover... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Acessórios para móveis

Stoeldopshop.nl is een winkel gespecialiseerd in alle soorten en maten stoeldoppen en vloerglijders. Onze stoeldoppen zijn van zeer hoge kwaliteit en wij staan dan ook voor 100% achter onze producten. Feedback van klanten nemen wij graag mee in de ontwikkeling van de stoeldoppen en vloerglijders!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

116 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos advies, waardeloze aftersales

Op 20-8-26 vroeg ik advies aan de stoeldopshop. we hebben een ruwe vloer en houten poten. Ik twijfelde tussen een glijnagel met teflon en een extrasterke omsteekdop. De stoeldopshop adviseerde 'scratch no more'. Ik kocht op 25-8-26 op basis van dat advies voor EUR 50,16 stoeldoppen.

Twee weken na het monteren zag ik schade op mijn vloer. Ik keek naar de stoeldoppen en zag slijtage. Ik mailde de stoeldopshop en stuurde foto's. Het na 3 dagen was het antwoord: " ... Zoals eerder aangegeven, zijn de producten van Scratchnomore in deze situatie de meest geschikte keuze. Deze doppen laten geen strepen achter en hebben daarnaast een geluiddempende werking. We begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt, maar op basis van onze ervaring is dit de beste oplossing voor deze toepassing."

Pardon?! PARDON. Ik ga toch niet maandelijks voor 50,- vervangende voetjes aanschaffen? Ik ga nu dus alsnog teflon glijnagels kopen. ERGENS ANDERS

24 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Scratch no more dopjes hun gewicht in goud waard ;-)

Onze stoelen met metalen pootjes en standaard dopjes maakten afschuwelijke piep en knarsgeluiden op onze gietvloer. Als je er op gaat zitten buigen de pootjes wat door en hoorde je dat ook. Problemen met scratch no more pootjes geheel verleden tijd. En ziet er nog mooi uit ook!
Super snelle levering door Stoeldopshop!

1 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Overzichtelijke site met veel keus

Overzichtelijke site met veel keus. Had een vraag over een artikel en snel en vriendelijk aan de telefoon geholpen. En voor 17:00 besteld en de volgende dag al binnen. De stoelpoot verhoger met vilt zeer goed passend en goede kwaliteit. Ben een zeer tevreden klant TOP!

23 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ruim assortiment en op voorraad

Ruim assortiment en op voorraad. Zelf het afwijkende voetje wat ik nodig had!
Snelle reactie van 1 van de oprichters! Vriendelijke en behulpzaam , je voelt je gezien en gehoorde klant. Service level ligt hoog. Keurige naservice. Alles netjes en beschaafd. En de materialen keurig verpakt aangekomen.
Enigste mogelijke verbetering die ik zie is net zo snel verpakken en verzenden als de reactie van een van de oprichters! Dan 6 sterren . Top ervaring en producten! Aanrader.

24 de junho de 2026

Prima vloerbescherming

Bestelling liep prima producten werden mooi volgens afspraak geleverd producten zijn ook top en de eigenaar nam persoonlijk contact op of alles naar wens was verlopen kortom echt een aanrader

21 de maio de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met een product…

Zeer slechte ervaring met een product en de klantenservice.

Ik had insteekdoppen gekocht voor mijn nieuwe eetkamerstoelen, maar de stoelen maken bij het schuiven over de grond veel geluid en het vilt was binnen no time al versleten. Iets wat volgens de omschrijving niet zou moeten kunnen.

Contact hierover met de klantenservice verliep zeer moeizaam. Volgens hen had ik de doppen voor schuine poten i.p.v. rechte poten moeten kopen. Alleen bij deze stoelen zijn de voorste poten recht en de achter poten schuin. En daarbij: ook de doppen op de rechte poten aan de voorkant slijten en maken geluid. Kortom: raar verhaal en makkelijk om in eerste instantie met de beschuldigende vinger naar de klant te wijzen. Het koste me 7 e-mails om hen duidelijk te maken dat ze (in ieder geval deels) een ondeugdelijk product hebben geleverd. Na meerdere foto's en een halve blafbrief kon er 50% korting op nieuwe doppen vanaf. Hopelijk doen deze wel wat ze beloven.

Maar gezien de kwaliteit van het product en de communicatie met de klantenservice zou ik snel verder kijken naar een betrouwbaardere partij.

8 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer breed assortiment en een goede…

Zeer breed assortiment en een goede service. Voor mijn onderneming heb ik met regelmaat diverse modellen doppen voor stoelpoten nodig in zeer kleine aantallen. Zeer snel na mijn bestelling ontving ik een persoonlijke bevestigingsmail en de volgende dag werd mijn bestelling al keurig geleverd. Toppers👌🏻 Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

7 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en top service

Snelle levering, jammer genoeg was 1 slede met vilt niet goed, dit gemeld en binnen no-time kreeg ik bericht dat er zonder morren een vervangend artikel wordt gestuurd. Kijk: zo hoort het!

16 de fevereiro de 2026

Goede nazorg

Bestelde doppen had ik na 1 dag in huis, ik had echter een vraag over het product en kreeg van de klantenservice meteen antwoord en werd er goede nazorg geleverd, waardoor ik binnen 2 dagen 100% tevreden was en nog steeds ben!

13 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldig bedrijf is dit

Wat een geweldig bedrijf is dit. Hulde !!! met 3 uitroeptekens. Geweldig advies, ook direct na levering over het gebruik en tevredenheid. Ik heb van geen enkel bedrijf zo'n super ervaring in service als van stoeldopshop.nl

24 de janeiro de 2026