Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn tevreden met Solano. De communicatie vanaf het begin liep fijn, en de montage prima. Reza is zeer hulpvaardig, denkt mee en is oplossingsgericht. De klantenservice van Solano mag blij... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service/communicatie bij klacht over afstelling en verkeerde montage knik arm scherm. De reactie ontvangen op een google review is een bij elkaar verzonnen verhaal. Onbetrouwbaar bed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke in de afspraken Komplete traject vanaf bestelling te volgen. Vriendelijke, nette en behulpzame monteurs die bereid zijn iets extra te doen. Door een blessure kon ik zelf de oude jal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor onze overkapping hebben wij raambekleding en een screen besteld. Het inmeten werd snel ingepland en uitgevoerd, en ook de bestelling was vlot geregeld. We hebben daarnaast gekozen voor de monta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas

Van huis naar thuis? Creëer wooncomfort met maatwerk raamdecoratie, buitenzonwering, horren en vloeren. Solano Wonen levert hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Tot wel 40% goedkoper! Van houten jaloezieën, hordeuren en knikarmschermen tot rolluiken, screens en PVC vloeren. Eén aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo handig!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

222 opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Klantenservice en producten erg goed en betaalbaar!

Reza is zeer hulpvaardig, denkt mee en is oplossingsgericht. De klantenservice van Solano mag blij zijn met zo'n kracht.

Persoonlijk zouden wij de producten van Solano aan iedereen aanraden omdat je daardoor zekerheid en betaalbaar product krijgt!

9 de abril de 2026

Resposta da Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u onze communicatie, montage en service als prettig heeft ervaren. We zullen uw compliment zeker delen met Reza. Dank voor uw vertrouwen en aanbeveling!

Zeer slechte service/communicatie

De reactie ontvangen op een google review is een bij elkaar verzonnen verhaal.
Onbetrouwbaar bedrijf!

Ook uit de reactie blijkt wederom dat ze liegen en onbetrouwbaar zijn!
Ik heb 1x een afspraak afgezegd omdat ze volgens eigen zeggen het niet konden oplossen! Staat zwart op wit!(Ze waren toen al 3x geweest) Pas na contact met de fabriek heeft de monteur het opgelost.

31 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat het traject rondom de montage en afstelling van uw scherm zo frustrerend is geweest. We begrijpen dat de vertraging vervelend was.

We hebben bevestigd dat de steunen recht horen te zitten, maar dit is op afstand lastig te beoordelen. Daarom wilden we graag een monteur langssturen. Deze monteur heeft meerdere keren geprobeerd een afspraak met u in te plannen, maar u heeft deze zelf meermaals afgezegd vanwege gebrek aan vertrouwen.

We zijn blij dat het uiteindelijk goed is afgerond en nemen uw opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Onlangs een smart fit pro lijn artikel…

Onlangs een smart fit pro lijn artikel gekocht. Alles op aanwijzingen via hun website opgemeten. Juiste selectie gemaakt m.b.t. de uitvoering die van toepassing is op onze situatie. (Schuine of rechte glaslatten). Levering is prima gegaan, maar de passing en montage klopt voor geen meter. Ten eerste montage van de clips werkt niet zoals wordt gemeld op de website. (Magneet bevestiging gaat niet volgens hun eigen zeggen ivm de schuine glaslatten). Vervolgens is de maatvoering niet naar wens en het frame heeft naar mijn mening te veel ruimte aan de binnenzijde. Ik ben geen noob en heb geen 2 linker handen.
De geboden oplossing om toch maar magneet bevestiging toe te passen, gaat dan wel weer extra geld kosten. Kortom:
Smart fit pro gaan wij in ieder geval niet meer bestellen bij Solano.

7 de abril de 2026

Resposta da Solano Wonen

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u frustratie heeft ervaren bij de montage van het Smart Fit Pro artikel. De door u gekozen montage is geschikt en kan correct worden gemonteerd, maar het kan nodig zijn om iets meer kracht te zetten. We hopen dat de montage alsnog goed lukt. Mocht u hier vragen over hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Prettige klantenservice

Prettige geholpen door Reza van de klantenservice

30 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Geweldig om te lezen dat Reza u zo goed heeft geholpen! We geven dit compliment zeker door.

vakkundige monteurs

Na een storing aan een van de rolluiken, geweldig geholpen door de servicemonteurs Remco en Marco.
Netjes, aardig, beleefd en vakkundig is ons probleem verholpen.

18 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent na de storing aan uw rolluik.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar!

Snelle levering en montage

Snelle levering en montage. Sibrand en Geert zijn vriendelijke en vakkundige monteurs die de klus snel en netjes geklaard hebben.

Zeer tevreden

19 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u onze monteurs Sibrand en Geert als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. We zullen uw complimenten zeker met hen delen. Veel plezier met het resultaat!

Duurzame hulp op afstand

Had contact gezocht i.v.m. een defect aan één van onze rolluiken. Via Reza kreeg ik het verzoek en advies om eerst zelf even te kijken of het op te lossen was. Met haar hulp heb ik het uiteindelijk kunnen oplossen. Het rolluik hoeft niet voor reparatie te worden opgehaald- duurzaam 😉. - en werkt weer zoals het behoort. Direct alles even goed schoongemaakt en ik hoop er weer jaren zorgeloos plezier van te hebben. Nogmaals dank Solano en in het bijzonder Reza!

17 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u met hulp op afstand het probleem zelf heeft kunnen oplossen en dat alles weer naar behoren werkt. Wij geven uw complimenten uiteraard door aan Reza. Wij wensen u nog vele jaren zorgeloos plezier van uw rolluik!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service vanuit de verkoper. Gordijnen en plisségordijn zijn naar tevredenheid geplaatst door de nette monteurs

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de gordijnen en het plisségordijn netjes door onze monteurs zijn geplaatst.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raambekleding!

Zeer positieve ervaring.

Goed te woord gestaan in de winkel, ze nemen ook de tijd voor je. Bij bestelling duidelijke uitleg over bestelprocedure. Vriendelijk montageteam welke keurig werk levert. Na montage waren er nog vragen, hiervoor vriendelijk telefonisch te woord gestaan door de klantenservice.

16 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u zowel in de winkel als tijdens de bestelling goed te woord bent gestaan en dat u duidelijke uitleg heeft ontvangen over de bestelprocedure.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Keurig werk geleverd

Keurig werk geleverd

Resposta da Solano Wonen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het geleverde werk.

Classificada 5 em 5 estrelas

De screen is netjes en vlot geplaatst

De screen is netjes en vlot geplaatst. De communicatie erom heen was prima. En bij vragen kregen we een helder en duidelijk antwoord. Credits naar Remco en Marco

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat de screen netjes en vlot is geplaatst en dat u de communicatie als prettig en duidelijk heeft ervaren.

Super service

Monteurs waren vriendelijk, netjes en vakkundig. Klus geklaard binnen no time. Alle afval meegenomen. Zeer tevreden over de service en de geleverde producten.

Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u onze monteurs als vriendelijk, netjes en vakkundig heeft ervaren en dat de klus zo snel is uitgevoerd.

Goed om te weten dat alles netjes is achtergelaten en dat u tevreden bent over zowel de service als de geleverde producten.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en klantvriendelijk.

Goede service en klantvriendelijk.
Bedankt Remco en Marco

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u onze service en klantvriendelijkheid zo positief heeft ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Doen meer dan ze beloven

Duidelijke in de afspraken
Komplete traject vanaf bestelling te volgen.
Vriendelijke, nette en behulpzame monteurs die bereid zijn iets extra te doen. Door een blessure kon ik zelf de oude jaloezieën niet demonteren en hebben Geert en Sibrand dit kosteloos voor ons gedaan.
Scherpe prijs stelling.
Snelle levering en montage.
Zeer tevreden over de mensen van
Salano en het bedrijf.

Resposta da Solano Wonen

Wat fijn dat u onze service, prijsstelling en snelheid zo positief heeft ervaren.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe jaloezieën!

Mooie raamdecoratie

Sibrand en Geert waren mooi op tijd. Alles uitgepakt en perfect gemonteerd. Alle troep netjes weer meegenomen.
Goede uitleg gehad over de werking

10 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens gemonteerd is en dat Sibrand en Geert u goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

plaatsen van markies

Snel en goed afgeleverd vakwerk van het plaatsen van een markies door twee aardige mannen.

5 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het plaatsen van de markies en ons vakwerk.

Zeer tevreden

Zeer tevreden met afwikkeling van het bestelde product

4 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! We waarderen uw feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden keurig op de hoogte gehouden…

We werden keurig op de hoogte gehouden van de vordering van het product en wanneer er een afspraak gemaakt kon worden voor inmeting en plaatsen.

3 de março de 2026

Resposta da Solano Wonen

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met hoe we u op de hoogte hebben gehouden en de afspraken hebben gepland. Dank voor uw review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.