stofsalg.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte vare lørdag og kunne hente dem i pakkeshop tirsdag. Svarede fint til det jeg forventede og farver var som på billeder i shoppen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Update september 2022: shoppen fandt den ønskede vare alligevel, blev sendt og jeg er superglad for kvaliteten og service ——- Fik hurtigt besked om at shoppen ikke havde den metervare, jeg primær... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale stofsalg. Venlig og kompetent betjening, stort udvalg af stoffer og tilbehør. Jeg syntes, jeg fik meget for pengene, og jeg kan godt li', at man selv kan hente varerne. Jeg fik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det billigste og bedste sted at handle stof 😊 Hurtig respons på beskeder og hyggeligt at komme hos. Eneste minus er, at der altid kommer mere stof med hjem end planlagt 😅

Informações sobre a empresa

1. Loja de tecidos

Escrito pela empresa

Stofsalg.dk sælger stof som er hjemtaget fra Europa og Danmark. Vi gør mest os i strækstoffer, men har også andre stoffer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dejlig hurtig levering

4 de março de 2021

Hej Mariette
Beklager det sene svar, du skal have tak for din besvarelse, den er vi rigtig glad for.
Dejligt at du har været tilfreds.
Kh eva

Virkelig hurtigt levering

Virkelig hurtigt levering. Eneste minus er man kan godt blive afhængig af deres butik 😊❤⭐⭐⭐⭐⭐

22 de fevereiro de 2021

Hej Kunde

Vi er rigtig glade for at leverer hurtigt, vi sender altid dagen efter bestilling.
Vi er ikke kede af at du kan blive afhængig af vores stoffer.

kh eva

Classificada 4 em 5 estrelas

Ligger lidt for langt ude fra byen

21 de fevereiro de 2021

Hej Mette

Ja vi har vores lager på landet, det er derfor at man skal lave en aftale for at komme fordi, da vi ikke har faste åbningstider. Men der kan bestilles på vores webshop www.stofsalg.dk hele døgnet.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet til fornuftige priser

Hurtig levering af god kvalitet til fornuftige priser 👍

11 de fevereiro de 2021

Hej Kunde

Ja vi er rigtige billige med vores stoffer. Og bestræber os altid på hurtig forsendelse.
Tak for din besvarelse den er vi glade for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre stoffer og hurtig og venlig…

Lækre stoffer og hurtig og venlig ekspedition og hurtig levering

7 de fevereiro de 2021

Hej Mona

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder.
Vores målsætning er bl.a god kvalitet til billige priser og hurtig levering.
Dejligt at høre og i kunder også lægger mærke til det.

Hurtig levering. Flotte varer. Tak for den lille overraskelse 😊

2 de fevereiro de 2021

Hej Lotte

velbekomme og tak for dine kommentar, dem er vi glade for.

👍godt

Nem at finde det man skal bruge. Hurtig levering. Levede op til mine forventninger

16 de janeiro de 2021

Hej Anna

Tak for din besvarelse, vi er glade for at det levede op til dine forventninger.
En af vores målsætninger er hurtig levering, så godt at det virker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, hurtig levering, kun positiv herfra

12 de janeiro de 2021

Hej Betina

Mange tak for din besvarelse, det er vi rigtig glade for.

>Vi er altid glade for at få tilbage meldinger på vores arbejde.

God webshop 😊

Hurtig pakket, sendt og leveret 😊
Lækker kvalitet af stof og godt pakket ind 😊

11 de janeiro de 2021

Hej Jeanette

Vi er glad for at høre at vores målsætning med hurtig levering virker.
Dejligt at du kan li kvaliteten af vores stof, vi køber også nøje ind.
Tak for din besvarelse, dejligt med feet back.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Perfekt svarende til forventning.
Rigtig godt tilfreds

29 de novembro de 2020

Hej Kim
Dejligt at leveringen kom hurtigt, det er vores målsætning at bestillinger skal hurtig ud herfra.

Super hurtige

27 de novembro de 2020

Hej Tina

Dejligt når det går hurtigt, det er en af vores målsætninger, så det er dejligt at det fungerer.
Og mange tak for din besvarelse.

Fin handel.

Fin og ukompliceret handel, med hurtig levering. Handler gerne igen.

26 de novembro de 2020

Hej Liva

Dejligt at læse din besvarelse. vi er altid glade for feet back, Vi er da også super glad for at du vil handle her igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste og billigste sted at…

Det bedste og billigste sted at handle🥰
Super dejlig og venlig betjening...

8 de novembro de 2020

Hej Wibeke

Tak for de fine ord, ja vi har ry for at være billig, der er mange der tjekker vores webshop for, at se om vi har den vare de søger, inden de søger andre steder.

KH eva stofsalg.dk

...perfekt

...super...

2 de novembro de 2020

Hej Mai-Brit

Dejligt at du er tilfreds, det glæder os at vores målsætning med glade kunder og hurtig levering virker

KH Eva

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais