Stomerij.nl Opiniões 40

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele erge slechte stomerij…dure winterjas gebracht krijg hem nat terug de jas is gewoon gewassen in een wasmachine…de do s zitten nog als bollen in de mouw….exht belachelijk dit

Classificada 3 em 5 estrelas

Vanuit het verleden ben ik zeer tevreden door goede reiniging maar denk dat de website nodig moet worden geüpdate. Bonnummer van de, door hun vandaag opgehaalde, VKR jas ingevoerd maar krijg geen hi... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Stomerij.nl is dé specialist in het stomen en reinigen van kleding en textiel. ✓ 50 jaar ervaring ✓ Meer dan 1.725 inleverpunten ✓Gespecialiseerd in o.a. reiniging, reparatie en herstel van overhemden, bruidsjurken, gordijnen en dekbedden. Laat uw kled...

Informações de contacto

• Koperslagerij 52, 4762 AP, Zevenbergen, Holanda

• stomerij.nl

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

40 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Breng nooit je spullen hierheen

Een goede raad! Breng hier nooit je spullen heen om te reinigen. Mijn gordijnen zijn verkeerd behandeld, ondanks het duidelijk op het etiket stond dat ze niet gewassen mogen worden. Gordijnen stuk. Zeer onkundige mensen.Veel ellende en ze zijn nog te beroerd om de kosten van het reinigen terug te betalen.😡😡😡

18 de outubro de 2024

Wat een slechte service - NOOIT DOEN

Wat een slechte service, 1 oktober 2 winter jassen gebracht en na meer dan 2 weken pas terug, slecht te woord gestaan aan de telefoon heel erg onbeschoft, inmiddles zijn de jassen er maar terug gebeld over de slechte service ivm de te hoge prijs. willen niks betekenen. NOOIT BELLEN OF BRENGEN !!!

16 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

2,Vloerkleden en 2 kussens naar Moderna…

2,Vloerkleden en 2 kussens naar Moderna Hardenberg gebracht. Kreeg hierop een whatsapp bericht van Stomerij.nl. Die werken blijkbaar voor Moderns. Meerdere keren heb ik via whatsapp een vraag gesteld aan Stomerij.nl en daar is nooit op gereageerd. Zeer vaag en duister bedrijf. Advies: met een grote boog omheen lopen

27 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechtste service die ik ooit heb…

Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Nadat ik mijn (voor mijn doen dure) winterjas daar had gebracht voor professionele reiniging, kreeg ik de jas beschadigd terug: de vulling was helemaal gaan klonteren, de jas hield geen warmte meer vast en hield nog geen drie druppen water tegen. Klacht gemeld en er werd me een oplossing aangeboden. Als ik ‘m nogmaals zou brengen, zouden ze er zelf naar kijken en de schade herstellen. Tot VIER keer toe heb ik de jas gebracht, iedere keer na contact met de klantenservice, die beloofde er zelf naar te kijken. Iedere keer deed ik wat me opgedragen werd: zelfde ordernummer op de bon, verzoek klantenservice en in koeien letters NIET OPNIEUW BEHANDELEN, omdat dit de jas al zo beschadigd had. Je raadt het al, de jas werd tot vier keer toe behandeld, totdat de ritsen ervan gingen roesten. Na de vierde keer weigerde ik de jas nogmaals te brengen, omdat ik er niet op vertrouwde dat ze de jas nog konden herstellen. Wat bleek? De klantenservice gaf aan dat de jas volgens het etiket is behandeld en dat hen dus geen blaam treft. Twee dingen: had ik voor dat antwoord over de tijdspanne van een jaar keer op keer naar de stomerij moeten vliegen én daarbij is het onzin wat ze beweren; een vriendin met een vergelijkbare jas met hetzelfde waslabel heeft haar jas naar een andere stomerij gebracht, en die kreeg ze netjes en in goede staat terug. Er is dus duidelijk tijdens de behandeling iets goed mis gegaan, maar je hebt als klant geen poot om op te staan. Geen telefoonnummer dat gebeld kan worden, geen persoonlijke benadering, geen vergoeding wanneer ze je spullen kapotmaken. GA HIER AUB NOOIT NAARTOE. Ik zie dat ze gaan samenwerken met DOBBI, verwacht dus onder deze naam net zulke slechte service als bij Stomerij.nl.

11 de dezembro de 2022

BRENG JE KLEDING HIER NIET HEEN

BRENG JE KLEDING HIER NIET HEEN

Afgelopen zomer heb ik een cocktailjurk via een winkel in het dorp naar de stomerij gebracht. Een duur jurkje die ik netjes gestoomd wilde hebben zonder schade, vandaar dat ik hem door een stomerij gestoomd wilde hebben en er niet aan begon om het zelf te wassen.

Na een aantal weken kreeg ik mijn jurkje terug. Ik haalde hem op in de winkel en zag al van een afstand dat de jurk beschadigd was. Er zaten pailletten, kralen en glitters op het bovenste gedeelte. Alles was los gegaan. De touwtjes waarmee het vast zat, hingen op een frot bij de jurk. Dit was niet de enige schade. Er zaten deuken in het glans stof en een haak in de andere laag die erover heen valt. Kortom, 3 dingen waar schade aan is en dat bij 1 jurkje.

Nadat ik de jurk op heb gehaald heb ik gelijk contact opgenomen met de stomerij.nl Eindhoven. Ik kreeg Melanie aan de lijn. Ze gaf aan dat ik de jurk terug mocht sturen, t.a.v melanie. Zij zou kijken wat ze voor me kon betekenen. Dit klonk erg hoopgevend. Echter was dit maar van korte duur, want ik ging de recensies over de stomerij op internet bekijken. Hier las ik ervaringen van anderen en deze waren niet positief. Er zijn jassen van 800 euro verpest en deze mochten ook terug gestuurd worden, waarna ze te horen kregen dat ze niets konden betekenen. Ik wachtte rustig af in de hoop dat dit bij mij anders zou zijn.

Het wachten duurde lang en ik besloot na 2 weken zelf te bellen. Ik vroeg naar Melanie. Melanie gaf aan dat de schade onder de voorwaarden viel waar voor getekend was. Ik was het hier absoluut niet mee eens en vond dit een makkelijke weg. Als de medewerkers van de stomerij mijn jurkje zien en inschatten dat het stomen niet goed gaat door de pailletten, kralen en stenen die erop zitten, horen ze mij te bellen en aan te geven dat dit waarschijnlijk kapot gaat. Daarnaast is het niet enkel de kralen die eraf zijn, maar ook de haken en deuken. 3 schade punten en dat zal alle 3 onder de voorwaarden vallen. Hier was ik het niet mee eens. Melanie ging het bespreken met haar teamleider en zou mij maandag terug bellen.
Zoals ze me de keer daarvoor ook niet terug hadden gebeld, deden ze dat nu natuurlijk weer niet. Een aantal dagen later heb ik zelf contact opgenomen. Ze had het nog niet besproken met haar teamleider, maar deed dat tijdens het telefoon gesprek dat we op dat moment voerde. Ze gaf aan dat haar teamleider hetzelfde als haar zei. Hierop volgde een discussie, aangezien er niet eens een excuus vanaf kon en er totaal niet met de klant mee wordt gedacht. Daarnaast was de toon die ze aan sloeg erg onprofessioneel en niet representatief. Ik heb aangegeven dat ik (net zoals de andere ontevreden klanten) een recensie over ze zal schrijven, waarop melanie zei ‘moet je lekker doen’ en de telefoon op hing. Dit was trouwens niet de enige onprofessionele opmerking die gemaakt werd. Een cursus ‘communicatie met klanten’ zou niet onnodig zijn voor Melanie. Nadat ze opgehangen had heb ik haar toch eens even terug gebeld en gevraagd om de teamleider aan de lijn te krijgen. Deze kon ik op dat moment volgens haar niet spreken. Erg bijzonder, want tijdens ons vorige telefoongesprek bleek dat hij wel aanwezig was en jouw vraag wel kon beantwoorden. Toen ik vroeg wanneer ik hem wel aan de telefoon kon krijgen, gaf ze aan dat dit niet kon en zij deze zaak af moest handelen en hij toch vond wat zij vond. Aangegeven dat ik niet alleen in gesprek wilde over bovenstaande, maar ook over haar manier van communiceren naar klanten. Nog steeds bleef het antwoord dat ik de teamleider niet aan de lijn kon krijgen. Erg bijzonder. Na veel moeite kreeg ik de stomerij kosten terug (Logisch want ik ga toch niet betalen om iets kapot terug te krijgen?! )
Ik ben in geen enkel opzicht tevreden over dit bedrijf en ook niet te spreken over de afhandeling van de klachten en de schade.

Een week later heb ik de jurk opgehaald bij de winkel. Bij de winkel heb ik nogmaals bovenstaande ervaring aangekaart. Ik was benieuwd op welke manier er gestoomd word, want in mijn ogen kan enkel stoom geen kralen/pailletten los en kwijt raken. De meneer van de winkel gaf aan dat grote vlekken met een chemische stof eruit worden gehaald en dat ze daarna in een waszakje in de wasmachine gaan. Nou, dat had ik thuis dus ook wel kunnen doen!!!!! Er wordt dus niet eens gestoomd, bij de stomerij.nl.

Conclusie: breng nooit iets naar de stomerij.nl !!!

1 de outubro de 2022

Schade

Donkerblauwe Colbert en pakbroek laten stomen. Bij terug komst zaten er twee lichtblauwe vlekken in, hebben dus schade opgelopen. Nooit meer heen, waardeloos.

10 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik beveel deze stomerij aan iedereen…

Ik beveel deze stomerij aan iedereen aan. Mijn kleding komt als nieuwe terug. Ook wanneer iets niet goed gaat zorgen zij ervoor dat je als klant ontzorgt wordt. Mijn skijas was door de stomerij precies volgens etiket behandeld maar helaas waren de kleuren toch gaan lopen en de vulling gaan schuiven. Nicole heeft vervolgens de fabrikant benaderd en daar de klacht neergelegd. Door de inzet van Nicole heb ik een nieuwe skijas mogen uitzoeken.

Fantastisch om te zien hoe een bedrijf zich hard maakt voor de klant!

9 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn blazer kwam met meer vlekken terug!

Ik had een blazer gekocht en die had ik maar een paar keer gedragen. Ik weet 99% zeker dat er geen vlekken in de blazer zaten, ik wou hem alleen opfrissen i.v.m. 3 stuks stomen, 2 betalen actie...maar had ik maar foto's gemaakt voor het inleveren! Mijn blazer kwam terug met een zwarte streep op de achterkant. Ik weet echt zeker dat die er niet zat, maar ik had natuurlijk geen bewijs.

Contact opgenomen, ik mocht hem kosteloos opnieuw meesturen via onze Albert Heijn. Er zou bij binnenkomst contact opgenomen worden. Dit gebeurde niet, hij was een paar dagen ook weer terug bij de AH. Opgehaald, weer een label aan mijn blazer dat de vlek er niet uit kon. Tevens zaten er nu 3 nietjes in het label van mijn blazer met daarop een papiertje van de stomerij. Ik baal dat mijn blazer met meer vlekken terug kwam, en dat ze gewoon in je label nieten en ik hem zo terugkreeg. Ik breng mijn kleding hier niet meer naar toe.

6 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijk duur, niet snel en telefonisch onbereikbaar

Bij de Coop in Rheden een 2 persoons top matras gebracht voor reiniging. Bij afgifte prijs gevraagd maar dat wisten ze niet. Na ruim een week was het retour: € 59,90. Dat is duurder als een hele nieuw top matras! Bij de Coop geklaagd zonder resultaat, ga wel een nieuwe bestellen. Geprobeerd Stomerij.nl hierover te bellen maar op hen site staat geen telefoon nummer. Wat een arrogantie!
Ik raad iedereen af hier wat te laten reinigen, kijk eerst op prijslijst en je weet genoeg.

27 de outubro de 2021

Cramers Cleaning Services

Curtains returned damaged after I picked them up from Cramers Cleaning Service. When I took it back, the employee denied that it happened at the dry cleaners. luckily I was able to prove that the curtains were indeed broken at the dry cleaners. has stitched up the 25 cm tear, but it doesn't look like it. curtains are irreparably damaged. closer inspection I also saw that my other curtains are damaged after having them dry cleaned there. in short crappy service and I will never go there again.

13 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Dekbedden laten reinigen

Een paar maanden geleden heb ik een dekbed laten reinigen na het al een aantal jaren overgeslagen te hebben. Dit dekbed kwam keurig schoon en keurig verpakt terug bij mij! Een tweede (andere helft) later ingeleverd en helaas zoek geraakt maar het is door Stomerij-Wasserij Zevenberg keurig opgelost en heb een nieuw dekbed gekregen! Ik raad deze Stomerij-Wasserij zeer zeker aan! Topt service! **Update:** zo blij, gisteren belde het bedrijf mij met het fantastisch nieuws dat mijn dekbed gevonden was! Vandaag afgeleverd en uiteraard super schoon! De oplossing die geboden was voor het kwijt raken mocht ik gewoon houden! Dikke vette duim voor deze firma!!!

19 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Wij hebben een twee persoons matrashoes…

Wij hebben een twee persoons matrashoes met schimmel vlekjes hierheen gebracht, met de expliciete vraag of ze willen bellen als het niet lukt, omdat we geen geld willen verspillen als we daarna alsnog een nieuwe matras moesten kopen. Niet gebeld, we mogen hem ophalen met alle vlekken er nog in, 45 euro lichter en alsnog een nieuwe matras moeten kopen. Zeker geen aanrader.

17 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.