Leia as opiniões dos outros
Bestelling werd retour gestuurd door Post NL, 2 keer contact gehad met de klantenservice (20 min wachtijd) , helaas spreken deze personen amper Nederlands. Nu krijgen we pas na 14 dagen het geld t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Trekpleister op internet, voordelige producten, reizen, hotelboekingen en verzekeringen!
Informações de contacto
Bestelling gedaan, niet bezorgd
Bestelling gedaan en is nog steeds niet verzonden. Contact met klantenservice lukt niet. Bellen: we zijn gesloten. Chat: geen medewerkers beschikbaar want we zijn gesloten. Terwijl op de website staat dat ze open zijn. Laatste keer dat ik hier heb besteld
Oplichting door verkeerde advertentie
Op de website een cadeauset “ La Vie Est Belle” besteld. Inhoud volgens beschrijving 80ml parfum. Bij ophalen blijkt er maar 30 ml in te zitten. Klantenservice chatbot begrijpt het probleem niet en verbindt ook niet door. Klantenservice telefonisch (0 wachtenden) 30 minuten irritant muziekje maar geen medewerker aan de lijn. Nog 2 keer gebeld geen medewerker. Dramatische klantenservice.
Lege doos ontvangen
Ik heb een Mycosan product besteld ter behandeling van kalknagels. De levering opgehaald in de winkel, bij het uitpakken in de avond kom ik er achter dat het product er niet in zit! Echt hoe kan dit? Net gebeld met de klantenservice en ze gaan het intern uitzoeken, dat kan twee weken duren. Ik ben nu in elk geval 30 (!) euro kwijt aan niks. Ik hoop dat ik het product alsnog krijg, zo ja dan zal ik dat hier ook vermelden.
Nooit meer
Had ik maar naar de reviews gekeken....drama. Bestellingen kloppen niet, klantenservice dramatisch te bereiken en geen oplossing. Stuur alles maar weer terug.
Heel slecht
Heel slecht
Bestelling gedaan op 31 maart
Zou volgende dag geleverd worden.
Nu nog niks ontvangen
Gebeld met klantenservice.
Wel bevesteging van mijn bestelling
Ook al betaald.
Maar was wat fout gegaan
Nu moet ik of 14 dagen op mijn bestelling wachten.
Of geld retour en duurt ook 14 dagen
En dan wordt er gezegd .
Het kan niet anders
En op de site vandaag besteld
Morgen bezorgt
Heel heel slecht trekpleister
'Helpdesk' niet bereikbaar.
Pakketje niet ontvangen. Hier kan trekpleister uiteraard niets aan doen. Het probleem is dat het vervolgens zo goed als onmogelijk is om ze te bereiken. Aan de telefoon hoor je drie wachtende voor je maar na een half uur nog niemand. In de chat krijg je te horen dat er niemand aanwezig is. Blijft er over om te reageren via facebook of x, maar om hier een account aan te maken enkel om een 'helpdesk' te bereiken vindt ik van de zotte. De volgende keer maar weer de grens over naar de DM.
Ondanks de vele negatieve reacties heb…
Ondanks de vele negatieve reacties heb ik toch bij Trekpleister online een bestelling gedaan.
De bestelling zou twee dagen later bezorgd worden en ik moet zeggen dat deze inderdaad bezorgd is en daarbij nog prima verpakt en geheel in orde.
Dus wat mij betreft een vijf sterren ervaring.
Geen op=op aanbieding maar ook niet op voorraad
Vier sterren voor de aardige winkeljuffrouw/zaterdaghulp, maar geen enkele ster voor het beleid van de Trekpleister. Folderaanbieding (géén op=op!) was niet aanwezig in de winkel; uitverkocht of mogelijk aldaar überhaupt niet in het assortiment. Dan zou je verwachten van zo'n groot concern dat je een 'verlenging' krijgt om het artikel, zodra het weer op voorraad is, alsnog voor de aanbiedingsprijs te mogen kopen. Niets is minder waar, zou Victor Brand zeggen.
Hele slechte servicr
bestelling geplaatst via internet zou geleverd worden in de trekpleister winkel in Amsterdam
als ik mijn bestelling volgde, stond steeds in behandeling.
meerdere keren gebeld er is een wachtende voor u kreeg ik dan te horen maar maar ik werd nooit een woord gestaan, zelfs niet na een kwartier of 20 minuten wachten
op zaterdag weer gebeld nul wachtende voor u en eindelijk na 6 minuten krijg ik iemand aan de telefoon die mij van het kastje naar de muur stuurde. Mijn bestelling zou nooit komen want er was iets mis gegaan maar wat er mis is gegaan dat konden ze niet zien ik kan wel mijn geld terugkrijgen en dat zal vijf à zes werkdagen duren.
kortom, 10 dagen na mijn bestelling nog altijd geen product ontvangen en ook mijn geld niet terug echt de laatste keer ik je heb besteld bij trekpleister. Zelfs die ene ster zijn ze niet waard en inderdaad mensen aan de telefoon die Nederlands spreekt met een enorm accent en mij als klant met je aanspreken jij moet dit jij kunt dat jij zal dus jij zal zo en als ik daar nog wat van zeg moet ik aangeven dat ik met u aangesproken wil worden, want zij zien de klant als vriend nou ik weet zeker dat ik met die dames die gesproken heb nooit heb geknikkerd.
jammer dat ik geen 0 kon geven ik…
jammer dat ik geen 0 kon geven ik bestel in de aktie een flesje bio-oil 1 plus 1 gratis. Ik krijg er 1 geleverd ipv 2. Ik heb toen de klanten service gebeld twee dagen later toen ik mijn bestelling kreeg toen kreeg ik als antwoord helaas de aktie is nu verlopen. Ze plaatsen ook misleidende foto,s het lijkt net of er twee geleverd gaan worden.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Meerdere keer proberen te bellen, maar werd telkens tot minimaal 10 minuten in de wacht gezet en toen kreeg ik nòg steeds niemand aan de lijn, alleen zo’n irritant k.t muziekje. Via de chatbot werkt ook al niet want die begrijpt mijn vraag telkens niet. Ik koop er N I K S meer, dat is zeker
"Warme douche voor Trekpleister Zevenaar
"Warme douche voor Trekpleister Zevenaar! 🚿 Nadat ik een 'domino-effect' veroorzaakte met de aanbiedingen, schoot het personeel meteen te hulp. Ik mocht zelf niet eens helpen met oprapen! Als kers op de taart hielpen ze me bij de kassa ook nog met inpakken. Wat een toppers daar, altijd met een gulle lach!"
Waardeloos bedrijf
Online 1 plus 1 gratis artikel besteld maar helaas maar 1 ontvangen. Klantenservice is niet bereikbaar (uren in de wacht gehangen).
Waardeloos bedrijf, bestel hier nooit meer
TREKPLEISTER SCHANDALIG SLECHT!! Ga liever naar Kruidvat of Etos
Wij hebben een grote bestelling geplaatst en volledig betaald. Het ging om wasverzachters en wasmiddelen. De helft is echter niet bezorgd in verband met beschadiging.
Ik heb gebeld met de klantenservice en gesproken met Ashmita. Zij was door haar accent en lage spreekvolume moeilijk verstaanbaar. Daarnaast bleef zij aangeven dat ik alle 12 wasverzachters afzonderlijk in mijn winkelmandje had moeten doen. Ik had echter 3 keer een aanbieding van 4 wasverzachters besteld. 3 x 4 = 12. Hoe moeilijk is dat?
Zij gaf aan dat een nazending niet mogelijk was, omdat de wasverzachters uitverkocht waren. Uiteindelijk werd hun probleem mijn probleem. Iemand anders spreken was niet mogelijk. Op verzoek van Ashmita mocht ik opnieuw bellen en hopen dat ik iemand anders aan de lijn zou krijgen. Er was geen manager beschikbaar en ook niemand met meer bevoegdheden.
Kortom, schandalig voor Trekpleister. Het is niet bekend wanneer ik mijn geld retour zal ontvangen. Ik ben ook benieuwd hoe zij dit gaan uitrekenen, aangezien ik de helft wel heb ontvangen.
Vertrouwen verminderd
Ik heb een online bestelling (nummer 1939755253) geplaatst bij Trekpleister en deze opgehaald in IJmuiden. Thuis bleek dat er één wrap ontbrak in mijn bestelling.
Na contact met de klantenservice krijg ik het verschil binnen vijf dagen teruggestort. Fijn dat het wordt opgelost, maar door deze controlefout is mijn vertrouwen in de service verminderd.
Slechtste klantenservice ooit
Bestelling werd retour gestuurd door Post NL, 2 keer contact gehad met de klantenservice (20 min wachtijd) , helaas spreken deze personen amper Nederlands. Nu krijgen we pas na 14 dagen het geld terug.
Wat een slechte service van zo'n groot bedrijf.
Wij bestellen hier niks meer!
Diverse producten besteld bij…
Diverse producten besteld bij Trekpleister. Alles zat los in de doos en een fles shampoo was gaan lekken met als gevolg dat alle producten onder de shampoo zaten. En de karton artikelen waren doorweekt. Ook was het pakket niet volledig.
dinsdag een bestelling gedaan
dinsdag een bestelling gedaan, maar geen mail ontvangen als bewijs. 3x gebeld vaarvan de laatste keer 20 minuten gewacht terwijl ik als 1e wachtende was. Wil alleen vragen of mijn mailadres goed is overgekomen. Langs geweest bij het filiaal waar ik mijn bestelling zou afhalen die konden mij ook niet helpen. Bedrag is afgeschreven van mijn rekening. Ben hier niet blij mee.
Klantenservice niet bereikbaar.
Klantenservice niet bereikbaar.
Waardeloze klantenservice en schandalige levering
Online op maandag besteld; de levering zou woensdag plaatsvinden, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk heeft het nog 10 dagen extra geduurd voordat mijn bestelling werd geleverd. In de tussentijd geen enkele communicatie van Trekpleister ontvangen.
De chatbot is waardeloos en begreep mijn probleem totaal niet. Ook een e-mail gestuurd, maar het antwoord leek niet eens gelezen te zijn. Telefonisch contact opnemen is vrijwel onmogelijk door extreem lange wachttijden — uren geprobeerd, niemand neemt op.
Voor mij nooit meer Trekpleister.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.