Ik had mijn armbanden besteld en er waren problemen met DHL, contact gehad met Stoney en heeft meteen actie ondernomen om nieuwe op te sturen. Zeer mooie armbanden voor een aangename prijs Toppie Sto... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Service een dikke 10! Mijn ketting was kapot gegaan en kreeg zonder enig probleem een nieuwe toegestuurd. De kwaliteit van de armbanden en kettingen zijn heel goed, de stenen zijn echt en de afwer... Ver mais
Met enige verbazing heb ik de reactie van SB gelezen. Vorige week kreeg ik namelijk de melding dat mijn retour aanvraag door een storing ( volgens deze meneer) niet doorgekomen is. Er is mij ook gevr... Ver mais
Ich war schon sehr von der toll gemachten Webseite angetan, die Vielfältigkeit und Harmonie der einzelnen Modelle ist sehr beeindruckend. Von der Bestellung bis zur Lieferung wird man sehr gut informi... Ver mais
Informações sobre a empresa
[Update september 2024] Let op: dit Trustpilot-profiel wordt door ons niet actief gebruikt. Wij verzamelen en beheren onze reviews via Judge.me, waar meer dan 2.000 geverifieerde klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 4,8/5 sterren. De reviews op dit profiel zijn uitsluitend organisch geplaatst en geven daardoor geen representatief beeld van onze klanttevredenheid. Bekijk onze actuele en geverifieerde reviews op: 👉 https://stoneybracelets.nl/pages/reviews
Informações de contacto
Dorpsstraat 29, 5241EA, Rosmalen, Holanda
- info@stoneybracelets.nl
- stoneybracelets.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Kwaliteit en goede service.
Mooie stijlvolle armbanden. Snel antwoord op mails. Ondanks storing in systeem ervoor gezorgd dat ik miin bestelling dag erna in huis had. Top!!
Mooie armbanden
Mooie armbanden
Armbandjes zijn netjes afgewerkt en stijlvol
Netjes verpakt en snel geleverd
Super snelle bezorging
Super snelle bezorging
Ziet er prachtig uit
En 3 maten voor elk wat wils dus.
Prima zeer tevreden
Bij vragen snel antwoord en een snelle…
Bij vragen snel antwoord en een snelle levering. Armband is mooi en ziet er ook uit zoals op de foto, niet onbelangrijk 😀
Super goed!
Mooie armbanden en vlot bezorgd.
Mooie armbanden en vlot bezorgd.
Kreeg 1 armbandje voor mijn verjaardag,was meteen verkocht en heb er nog een aantal.zelf gekocht.
Toppers mooi spul
Goede kwaliteit en leuk verpakt
Top kwaliteit en snelle service
De armbanden zelf zijn erg mooi alleen…
De armbanden zelf zijn erg mooi alleen het vierkantje is erg scherp waar de logo opstaat . Ook krijg je geen cadeau doosje erbij maar alles in een zakje . Dat was erg jammer
Hele mooie armbanden
Hele mooie armbanden, alleen jammer als je de "mystery" meerdere keren neemt, je dezelfde armband krijgt .

Resposta da Stoney Bracelets
Snelle levering!
Snelle levering!
Goede uitleg meting van de pols.
Past perfect!
Op de site staat er dat je de…
Op de site staat er dat je de bestelling die je voor 15u hebt geplaatst de dag erop in de bus krijgt. Bijna een week later nog altijd niets ontvangen!
Ook kreeg ik een mail dat de bestelling is geleverd terwijl ik nog steeds niets heb ontvangen!
Zeker geen aanrader en vrees voor oplichting!

Resposta da Stoney Bracelets
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.