Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Samtale med en meget kompetent…

Samtale med en meget kompetent medarbejder.

13 de maio de 2025

Hej Finn

Vi er altid glade for, når vores medarbejdere roses for deres kompetencer. Den personlige rådgivning og vejledning er nemlig en af vores mærkesager.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp igen en anden gang.

Ingen skjult agenda.

Hej Majken

Tak for de 5 flotte stjerner! Der er bestemt ingen skjult agenda hos os nej - kun et ønske om at ville kunderne og de lokale det bedste :)

Har du spørgsmål til dine forsikringer, er du altid velkommen til at række ud til os. Vi besvarer i gennemsnit opkald på 15 sekunder 📞

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition og undersøgelse med…

Hurtig ekspedition og undersøgelse med et fint og konkurrencedygtigt resultat i relation til vores forskellige køretøjer ved Gentofte BrandMuseum. Virkelig god og professionel behandling 😃👍🇩🇰

Hej Anders

Tak for din fine anmeldelse! Det lyder som om, at vores rådgiver har sørget for hurtig udrykning, og at i sammen har fundet en brandgod løsning på jeres forsikringsbehov :)

Velkommen til Storstrøm Forsikring!

Virkelig god service

Virkelig god service. Telefonen blive svaret i løbet af få sekunder. Hurtig beslutning om erstatning for skaden. Afregning i løbet af et par dage. Meget venlig og servicemindet medarbejder.
Jeg kan kun anbefale.

8 de maio de 2025

Hej Niels Jørgen

Tusind tak for de rosende ord - det er rart, at den gode indsats bliver bemærket. Vi svarer altid hurtigt på telefonen, og så bestræber vi os også altid på hurtig og fair sagsbehandling ifm. skader. Jeg har givet rosen videre til skadebehandlere, du talte med, så han lige har fået et ekstra motivationsboost her inden weekenden :)

Det glæder os, at du gerne anbefaler Storstrøm Forsikring. Taler du med andre, der kunne have glade af at skifte til os, så send dem endelig i vores retning - vi lover at behandle dem pænt!

God oplevelse

Ole har været god til at fortælle om, lede efter det som kunne matche mine ønsker og behov - det var desværre ikke alle forsikringer det kunne betale sig og overflytte, jeg har fået en god behandling

30 de abril de 2025

Hej Lone

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Ole! Det lyder som om I har fundet en god løsning, der dækker de fleste af dine behov, selvom det ikke gav mening at flytte det hele. Så må vi jo bare yde en ekstra god service ift. de forsikringer, der er flyttet 😉

Velkommen ombord i hvert fald!

Classificada 5 em 5 estrelas

Problemer med afleveringsforretning af leasingbil

Havde problemer med afleveringsforretning af leasingbil til Semler Finans, lige indtil i var ind over og dækkede mine omkostninger. Er altid blevet behandlet godt når jeg har været i kontakt med jer

24 de abril de 2025

Hejsa

Tak for den fine anmeldelse! Vi er kun glade for, at vi kunne hjælpe og, at der kom styr på afleveringsforretningen med din leasingbil :) Skulle der være brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os!

Ny forsikringstager.

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagtige betingelser i forsikringerne. Fik ovenikøbet 10 % på den ene forsikring oveni. Jeg har valgt lokalt og fordi man ikke bruger penge på reklame og ande unødvendige ting. Den sidste stjerne mangler, fordi der ikke var helt styr på regler for flytning , som jeg selv undersøgte .

16 de abril de 2025

Hej Helle

Velkommen til Storstrøm Forsikring! Vi er glade for, at du - lige som mange andre - har valgt dit lokale forsikringsselskab frem for de store selskaber, der i øjeblikker skummer fløden.

Vi håber, at du bliver glad for valget om at skifte til os - og at vi på sigt kan gøre os fortjent til den 5. stjerne 🤞

Jeg er ny kunde

Jeg er ny kunde, har ikke viden nok endnu om selskabet.

17 de abril de 2025

Hej Aksel

Mange tak for de 4 stjerner og velkommen til. Vi håber, at du er blevet taget godt imod og har fået ordentlig vejledning.

Vi er et lokalt selskab, der er 100% kundeejet. Vi har fokus på den personlige rådgivning og lokale tilstedeværelse. Har du brug for hjælp, får du hurtigt svar på tlf. eller mail.

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetente og søde medarbejdere.

Meget kompetente og søde medarbejdere.
Kan kun give Storstrøm Forsikring de bedste anbefalinger.

Hej Benny

Tak for din fine anmeldelse og tilbagemelding efter behandling af din skade. Jeg har straks givet rosen videre til Kasper, som du talte med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Betjening ved opstart var helt fin

Betjening ved opstart var helt fin, ikke trådt ikraft endnu (1.6. 25) - så vi må se hvis vi får brug for dem

16 de abril de 2025

Hej Anneth

Tak for de 5 flotte stjerner! Vi håber, at vi kan leve op til dine forventninger - og håber selvfølgelig i sidste ende også, at det ikke bliver nødvendigt at gøre brug af forsikringerne. Hvis det sker, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig!

Dækker næsten alt 😀

12 de abril de 2025

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse af Storstrøm Forsikring. Vores dækninger minder meget om dem du kan få hos andre selskaber - og i visse tilfælde er du faktisk bedre stillet hos os :) Vi bestræber os altid på en god, personlig dialog, hvor vi i fællesskab finder de rette dækninger, som matcher dine ønsker og behov.

Velkommen hos Storstrøm Forsikring - vi håber meget, at vi kan gøre os fortjent til den 5. stjerne også på sigt :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rimelige priser og god service

Har netop skiftet forsikringsselskab til Storstrøm fra TRYG. Jeg har fået utrolig god behandling af forsikringsagenten Lotte. Storstrøms priser er meget rimelige og dækningen er i top. Kan klart anbefales.

11 de abril de 2025

Hej Duddi

Tak for de fine ord om både os og vores agent Lotte. Vi byder dig velkommen hos Storstrøm Forsikring og håber, at vi kan blive ved med at leve op til dine forventninger 💚

Seriøs kvalificeret forsikringsselskab

Seriøs kvalificeret forsikringsselskab, der er konkurrencedygtig på pris, gjorde mit valg om at skifte forsikring let.

4 de abril de 2025

Hej John

Velkommen hos Storstrøm Forsikring! Vi er glade for, at du har valgt os til pba. en konkurrencedygtig pris og god rådgivning.

Vi ser frem til et forhåbentligt langvarigt forhold!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt svar og god oplevelse i tlf

9 de abril de 2025

Hej Stiig

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejder over telefonen.

Vi vægter den personlige rådgivning og gode dialog meget højt, så du er altid velkommen til at række ud igen, hvis du har spørgsmål på et senere tidspunkt.

6 de abril de 2025

Hej Kirsten

Tak for 5 flotte ⭐⭐⭐⭐⭐! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores service 😊

Skift

Håber stadig at det bliver godt

1 de abril de 2025

Hej Rasmus

Vi er glade for, at du har valgt at skifte til Storstrøm Forsikring, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger.

Hos os kan du altid regne med den gode, personlige betjening og vide dig sikker på, at vi som kundeejet selskab altid bestræber os på at gøre lidt ekstra for vores kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

En meget venlig og kompetent…

En meget venlig og kompetent forsikringskonsulent som havde stor erfaring og var til at forstå

2 de abril de 2025

Hej Yvonne

Tak for din fine anmeldelse og ros til Morten - den er straks videresendt til ham!

Velkommen hos Storstrøm Forsikring!

Hejsa

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og synes om vores betjening.

Du er naturligvis altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål.

Kan varmt anbefales! 😍

Vi har haft Storstrøms forsikring i mange mange år, og har altid været super glade for dem! 🤩
Vi blev kontaktet af et andet forsikrings selvskab hvor vi kunne spare omkring 3000 kr, på alle vores samlede forsikringer (og hvem vil ikke gerne det 😅)
-jeg kontakter så Storstrøms forsikring for at hører om de måske kunne trylle lidt med priserne så vi fortsat kunne blive hos dem og slippe for besværet ved at flytte rundt.
Jeg fik fat i en enormt sød dame ‘’Mona’’ som simpelthen var så god og kunne endda spare os for mere end TJM kunne, så alt i alt en god oplevelse og fantastisk service altid! 🙏🏻

1 de abril de 2025

Hej Simone

Det glæder mig at høre, at du ikke bare er skiftet til den første, der vifter med en gulerod i form af en besparelse 🙏

Forsikring er nemlig meget mere end bare at vælge det billigste tilbud. For os handler om det om at hjælpe med de helt rigtige dækninger gennem personlig rådgivning og ikke mindst sikre, at der er det helt rette match ift. kemi og vores værdier som lokalt forsikringsselskab 💚

Vi er glade for, at du har valgt at fortsætte som kunde hos os, og Mona og vores øvrige kollegaer er naturligvis altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp til dine forsikringer!

Marketingansvarlig

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais