Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

de er meget hjælpsomme

de er meget hjælpsomme, også når de ikek behøver det. jeg har fået gennemgået mine forsikringer og fået bedre dækning

2 de julho de 2025

Hej Blue

Tusind tak for de 5 stjerner til vores medarbejdere.

Vi har en filosofi om, at vores kunder fortjener det bedste, og det forsøger vi hver dag at føre ud i livet ved blandt andet at sørge for at ajourføre dækninger og priser.

Jeg er glad for, at du har taget godt imod det. Det beviser, at vi er på rette spor.

Du ønskes en dejlig dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

God professionel håndtering af min…

God professionel håndtering af min forskning sag.

19 de junho de 2025

Hej Christian

Tak for at have delt din oplevelse herinde. De fleste kunder fortæller, at det er, når man har en skade, at vi virkelig skal bevise vores værd.

Jeg er derfor så glad for, at du har haft en god oplevelse. 4-stjerner rummer dog også lidt plads til forbedring, så vi må blive endnu skarpere og se, om vi kan få de 5 stjerner næste gang.

Rigtig god weekend

Det fungerer bare

Det fungerer bare man får god rådgivning og hjælp. Og rare at snakke med..

12 de junho de 2025

Hej Rune

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse herinde på Trustpilot.

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet os som rare at tale med, hjælpsomme og med fokus på den gode rådgivning.

Vores primære kriterie for at blive ansat er, at man er et godt menneske, og vi har mål om at tale længere med vores kunder, og alle ansatte er fast aflønnede. Alt dette skal sikre netop det, som du har oplevet. Så jeg er bare super glad.

Tak endnu engang.

Bedste hilsner fra

Classificada 5 em 5 estrelas

god og saglig rådgivning præcis det jeg havde brug for

God service lige den forsikring jeg har brug for mht el bil indbo og ulykkes forsikring er lige oprettet som ny kunde

2 de junho de 2025

Hejsa

Velkommen til som ny kunde! Hvor er det dejligt at høre, at du har samlet så mange forsikringer hos os og kan nyde godt af vores personlige rådgivning og lokalkendskab.

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Hej Martin

Tak for den fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at du sætter pris på vores gode service og personlige rådgivning.

Hav en herlig dag!

Supergod Skadesbehandling

Har for første gang i mit efterhånden lange liv prøvet og have en rørskade på vores ene badeværelse.
Selskabet/taksatoren har taklet det meget professionelt og der har ikke været nogen uenigheder og noget ifb. med skaden.
Stor ros til Carsten Mølgaard for god behandling.
Er normalt først når man har en skade man finder ud af om man har et godt forsikringsselskab.

19 de junho de 2025

Hej Michael

Sikke en herlig anmeldelse vi kunne gå på weekend med. Jeg er sikker på, at det gav et ekstra boost til Carstens ellers i forvejen gode humør :)

Hos Storstrøm Forsikring kan du vide dig sikker på, at hjælpen er nær - også når uheldet er ude. For os handler det ikke bare om at taksere en skade, men om at sikre, at vi får ydet den rigtige rådgivning og hjælper vores kunder sikkert igennem et skadeforløb.

Vi håber, at du har lyst til at dele din gode oplevelse med andre - der må være flere derude, der kan nyde godt af vores selskab :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp og gode samtaler

5 de junho de 2025

Hejsa

Tusind tak for 5 flotte stjerner - dem sætter vi pris på! Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hej Henni

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på vores personlige rådgivning og service.

Hurtig service

Jeg er ret tilfreds. Behandlings tiden er meget hurtigt og udover det har de gode priser

17 de junho de 2025

Hej Hoda

Vi er glade for at høre, at du er en af vores mange tilfredse kunder, som nyder godt af vores service og gode priser.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er vi altid til at få fat på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kim gav en god omgang rådgivning og…

Kim gav en god omgang rådgivning og prisen var fin.

6 de junho de 2025

Hej Benjamin

Tak for din tilbagemelding og ros til Kim - den er straks videresendt til ham! 😊

Velkommen til Storstrøm Forsikring!

god service

kan varmt anbefale storstrøms forsikring. fik en god service

30 de maio de 2025

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse og anbefaling af Storstrøm Forsikring. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og ser frem til at fortsætte den gode dialog.

Dansk Bilglas

Dansk Bilglas
Havde et stenslag i min forrude som havde behov for en omgang service. Ringede til Dansk Bilgals som stod klar på min arbejdsplads 2 dage efter.
Udover det stenslag jeg selv havde opdaget, så fandt han 2 mere, som også blev fixet og fordi jeg er kunde hos Storstrøms Forsikring, så fik jeg den flotteste bilplejepakke med til rengøring af min bil. Jeg fik simpelthen så god service af en glad og smilende montør og det fortjener en anmeldelse her.
Topklasse service fra begge, både Storstrøms Forsikring og Dansk Bilglas.

19 de maio de 2025

Hej Marie-Louise

Hvis der var en pris for månedens anmeldelse, tror jeg den gik til dig! Tusind tak for de mange rosende ord til både os og Dansk Bilglas. 👏👏👏

Vores samarbejde med dem er netop lavet for at sikre vores kunder den bedste service og oplevelse, når uheldet er ude, og der skal laves et stenslag eller skiftes en forrude.

Vi er meget glade for at høre, at det hele gik så nemt, og jeg har naturligvis også sendt rosen videre til dem 🙂

Godt overblik

Godt overblik over forskellene på nuværende forsikringer og fremtidige. Professionel håndtegning af gennemgangen, samt løbende opdatering på overgangen fra nuværende selskab til Storstrøm Forsikringsselskab.

28 de maio de 2025

Hejsa
Mange tak for den fine anmeldelse! Det lyder som om, at du er blevet taget godt i hånden ifm. skiftet til Storstrøm Forsikring. Det er vi meget glade for at høre, og vi håber, at vi kan leve op til dine forventninger.

Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte os.

Kundeservice

God kundeservice

20 de maio de 2025

Hej Birgitte

Tak for rosen til vores kundeservice - vi er kun glade for at kunne hjælpe :)

Hej Helle

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet. Det sætter vi nemlig altid en ære i :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde i snart 5 år og har…

Jeg har været kunde i snart 5 år og har altid oplevet god service og følt mig taget seriøst. Senest med en mindre fugtskade i mit hus, hvor jeg - selvom det ikke var noget forsikringen dækkede - fik rigtig stor hjælp og rådgivning.

22 de maio de 2025

Hej Freja

Vi er meget glade for, at du føler dig godt behandlet - også ifm. din fugtskade.

Vi bestræber os altid på at hjælpe det bedste vi kan - ikke mindst i de tilfælde, hvor vi af den ene eller anden grund ikke kan dække en skade.

Tak for at være trofast kunde i mange år. Vi håber, at du bliver hos os mange år endnu!

God intro som ny kunde

God intro som ny kunde, hvor Kim var hurtigt til at læse vores behov, og vende tilbage med en god aftale

13 de maio de 2025

Hej Tom

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Kim. Jeg har straks viderebragt den til ham, så han kan gå på weekend med et endnu større smil på læben end vanligt :)

Vi ser frem til et langvarigt samarbejde - velkommen hos Storstrøm Forsikring!

Ny Kunde

Ny Kunde, oprettelsen gik nemt og hurtigt.

8 de maio de 2025

Hej Aya

Velkommen hos Storstrøm Forsikring. Vi er glade for at høre, at det var nemt at skifte til os. Du må naturligvis altid række ud, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller brug for hjælp.

Hej Yvonne

Jeg er glad for, at du har nydt godt af vores personlige rådgivning. Vi står altid til rådighed, hvis du har andre spørgsmål 💚

Marketingansvarlig

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais