Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

I min ulykkessag kørt i godt 3,5år

I min ulykkessag som nu er kørt i godt 3,5 år vi nu modtaget et svar fra AES som Storstrøms forsikring mener er en Joker i deres hånd.
I AES svar er der henvist til at de har haft en lægekonsulent med erfaring i neurologi til at kigge sagsbehandleren over skulderen. Denne lægekonsulent mener overhovedet ikke at Jeg kan have Gener af min ulykke.
Storstrøms Forsikring tillægger denne udtalelse meget vægt da de mener AES har stor erfaring om expertise ?
Nu er det sådan at jeg er blevet undersøgt på Roskilde Sygehus Neurologisk afsnit, denne undersøgelse tog ca. 2 timer og indeholdt meget grundig fysisk undersøgelse, mental stress test osv. Speciallægen laver en rapport som erklærer at der er sammenhæng mellem ulykken og skaden og lidelserne.
Nå men det er jo SLET ikke godt nok for Storstrøms forsikring. Den Læge på Roskilde sygehus er i deres øjne slet ikke kompetent nok til at stille en diagnose, Da slet ikke bedre end en hos AES der ”har kigget sagsbehandler over skulderen”
Nej Ifgl. Storstrøms forsikring så SKAL en grundig fysisk undersøgelse underkastes til fordel for letsindigt skrivebordsarbejde af medarbejdere så fjernt fra skades lidte som muligt. Skal vi ikke råbe HURRA for det.
Denne anmeldelse skal ikke lyde som om jeg er utilfreds som sådan med AES eller at de er taget med på råd. Det er mere det at de først er taget på råd EFTER at speciallægen på Roskilde sygehus havde sendt færdig rapport til Storstrøms forsikring.
HVORFOR er det ikke rigeligt at bruge jeg ved ikke 10-20000,- på en professionel udtalelse for så bagefter at at underkende den og sende sagen til AES som behandler sager i armslængde.
Det hele lugter af at Forsikringen ikke anerkender sit ansvar og tager mig som forsikrings-tager og skadelidte alvorlig
De har dog som start anerkendt ulykken og betalt for behandling ved fysioterapeut. Jeg ved godt at det er der andre der gør også, men som udgangspunkt et det mærkeligt at man betaler for behandling for en ulykke man senere afviser. Kommer der så et regning fra dem bagefter ? Nej vel for de havde jo anerkendt skaden 😊
Til slut vil jeg anbefale ALLE at forlade dette selskab, da deres metoder er langt under bæltestedet og de prøver med alle midler at tvære dig ud. Flere gange har jeg oplevet sagsbehandlere smide røret på bare fordi man ville høre en status på sagen som nu er gået i3,5 år

19 de dezembro de 2025

Hej Christian

Tak for at dele din oplevelse. Jeg husker din sag fra dengang, jeg var ansvarlig for skadeafdelingen, og hvor du også klagede over vores afgørelse af din sag.

Ulykkessager tager noget tid at behandle. Først efter 12 måneder er det mere eller mindre afklaret, om der er permanente gener efter en ulykke. Når de 12 måneder er gået, skal vi så i gang med at indhente akter og eventuelt også helt nye undersøgelser.

I dit tilfælde afviste vi allerede årsagssammenhæng mellem din tilskadekomst og de kroniske gener, du fortsat angiver. Vi afviser ikke, at du efter tilskadekomsten kan have haft midlertidige gener, og derfor fik du også dækket nogle behandlinger.

Men efter vores afgørelse klagede du til os/mig, og jeg gik derfor med til, at vi indhentede en speciallægeerklæring. Den betalte vi for naturligvis.

I erklæringen konkluderer lægen også, hvad han mener, der er årsag til dine gener. Dette er fint nok, men det har ikke betydning for vores afgørelse, da vi foretager vores egen juridiske vurdering i tråd med den ankenævns- og retspraksis, der er på området. Udtalelsen er dog ikke uden betydning, da den indeholder en forklaring af udviklingen, og den også forklarer, hvordan du har det i dag.

Vi fastholdt efterfølgende, at der ikke var sammenhæng mellem din ulykke og dine gener. Fordi du fortsat kom med fornuftige argumenter imod vores afgørelse, så besluttede vi, at vi ville indhente en uvildig udtalelse fra AES (uafhængig instans der på samme måde som os foretager en juridisk vurdering af sammenhængen). Vi betalte også for den.

Som du skriver, så var de enige med vores vurdering, og derfor har vi naturligvis ikke lavet den om.

Man kan selvfølgelig diskutere, hvorfor vi har brugt penge på en lægeundersøgelse og en udtalelse fra AES, når vi hele tiden havde ret. Men vi mener, at det er det ordentlige at gøre, når du havde fornuftige argumenter.

De øvrige ting du skriver, kan vi ikke genkende, men det går jeg ikke dybere ind i nu.

Christian, jeg vil trods alt dette ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kim du talte godt for din sag

Kim du talte godt for din sag. Der var flere der gav bud på under din pris men jeg valgte altså dig😊

19 de dezembro de 2025

Hej Hanna

Tak for din anmeldelse og din varme anbefaling af Kim.

Som et lokalt selskab, hvor vi ikke har lange telefonkøer og robotbetjening, kan vi nogenlunde være på niveau med andres priser, fordi vi ikke skal tjene penge til aktionærer. Men i sidste ende skal man vælge os for den gode service og lokalt tilpassede produkter. For det betaler sig at give det samme eller måske en lille smule mere, når uheldet er ude.

Venlig hilsen og rigtig glædelig jul

Dygtig medarbejder

Super service af Julie

16 de dezembro de 2025

Hej Marie

Tak for din fine anmeldelse og ikke mindst rosen til Julie. Det er dejligt, at du sætter pris på hendes ihærdige og proaktiv tilgang, og at du har følt dig godt orienteret om sagens gang.

God jul! 🎄

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået en god og saglig behandling…

Vi har fået en god og saglig behandling .
Medarbejderne er kompetente og imødekommende.

15 de dezembro de 2025

Hej Yvonne

Tak for din fine tilbagemelding. Vi bestræber os altid på at yde en god, personlig rådgivning - og det lyder som om vores dygtige medarbejdere har klaret det til UG endnu engang 💚

Classificada 2 em 5 estrelas

At de kan sende folk på ferie i et…

At de kan sende folk på ferie i et omfang hvor de ikke kan behandle noget i 28 dage og jeg derfor skal udlægge pengene og slet ikke få respons i ugevis er vildt.
Det er slet ikke ok

(dette er ikke en uopfordret anmeldelse, som Trustpilot skriver, da det er et klik fra Storstrøms forsikrings anmodning om anmeldelse der er brugt)

16 de dezembro de 2025

Hej Anja

Som du har talt med min kollega Lasse om, så har vi hverken underbemanding eller 28 dages svartid. Til gengæld havde vi da et rigtig dumt autosvar.

Tak for at gøre opmærksom på det, så vi kan få det fjernet.

Jeg kan forstå, at du har været fint tilfreds med vores skadebehandling i øvrigt, og det er jeg glad for.

Rigtig glædelig jul

Bogø Kvaselag

Donation til Bogø Kvaselag

29 de novembro de 2025

Hej Gunnar

Tak for din anmeldelse. Vi er kun glade for at støtte lokalt og give lidt tilbage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service helt fra starten af.

Super god service helt fra starten af.

8 de dezembro de 2025

Hej Thomas

Tak for de 5 flotte stjerner - dem sætter vi pris på. Det er dejligt at høre, at du har fået den rådgivning, du håbede.

Hurtig og klart svar

Hurtig og klart svar, plus prisen er god

4 de dezembro de 2025

Hej Brian

Tak for de pæne ord. Vi håber, at den 5. stjerne er den, der bliver sat på toppen af juletræet, og at vi med tiden kan gøre os fortjent til den også 🎄⭐

Forsikring i verdensklasse.

Jeg har egentlig anmeldt en gang, men jeg gør det faktisk gerne igen, for nu har vi faktisk haft brug for at gøre brug af dem.

Vi har haft en massiv men temmelig skjult rørskade, der viste sig at være midt i vores køkken, uden at vi havde opdaget det.
Da ingen vidste, hvor skaden var, men vi kun kunne se på vandmåleren, at den var helt tosset, blev der sat et sporingsarbejde i gang, der så desværre endte i køkkenet.
Håndværkerne var lidt en historie for sig selv, men de var søde og rare, og de fik udført jobbet.

Så er der forsikringen, og det er altså i verdensklasse. Det har været nemt at komme i kontakt med vores taksator, og vi føler os rigtig godt behandlet.
Man hører så tit om folk, der slås med deres forsikring, men det har på ingen måde været tilfældet her. Tvært imod, så har det været en meget behagelig og positiv oplevelse - altså på trods af, at vores køkken pludselig var en uventet arbejdsplads.

Det har været en fornøjelse at have brug for jer.

19 de novembro de 2025

Hej Tenna

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse! Det er trods alt ikke hver dag, at vi får at vide, at vi er "i verdensklasse". Vi sætter dog altid en ære i at levere den bedst mulige rådgivning og service - og bestræber på en gnidningsfri proces ift. skadebehandling.

Det glæder mig at høre, at vi har levet op til dine forventninger, når du pludselig stod i en uventet og træls situation.

Du må naturligvis altid vende tilbage, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp en anden gang.

Rådgivning

Go
Rådgivning

1 de dezembro de 2025

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfredse med vores rådgivning - og håber, at vi med tiden også kan gøre os fortjent til den 5. stjerne 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Ingen problemer med udbetaling af erstatning.

Yderst tilfreds med erstatningen efter indbrud i vores hus.

8 de novembro de 2025

Hej John

Tak for din fine tilbagemelding ifm. behandling af sagen om indbrud i dit hus. Vi er glade for, at du er tilfreds med processen og udbetaling af erstatning.

Skulle du har spørgsmål eller behov for yderligere hjælp, er du velkommen til at række ud igen.

Gladteknik Hvidovere København

Defekt Computer og Elektronik Forsikring så forventer man at forsikringen har en god samarbejdspartner, Nej GladTeknik I Hvidovere er ikke et firma man skal overlade sin computer men mindre man aldrig ønsker at se den mere, når der er problemer og man spørger ind til computeren, får du ikke svare på dit spørgsmål men et "hen til kommoden og tilbage igen" svar, de ønsker ikke at svare, når du så beder om at få din computer udleveret, så er den skottet, og stort alle reservedele beholder de selv, så derfor er vores råd Hold jer lang væk fra Firmaet Glad Teknik Hvidovere.
Firmaet kalder sig Glad Teknik med det navn passer ikke til din oplevelse bagefter med firmaet, så burde deres navn være Glad----------------------teknik, så nu kan i selv gætte hvad deres rigtige navn burde være, efter deres måde at handle på og behandle kunderne på, og deres produkter, tænk så på alle de problemer du får, når du skal anskaffe en ny computer, med hardware og software og den tid du bruger før du igen har en brugbar computer så derfor
Hold jer langt væk fra Glad teknik hvis i ønsker at gense jeres computer.
Når vi så kommer til erstatningen fra Storstrøms-forsikring, viser det sig at deres erstatningen er meget for lille, og telerundringning til flere andre forsikringer viser at selvrisikoen kan fås helt til ca. kr 300,00 og erstatningen er på omkring 75 - 80 % hvor storstrømsforsikring ligger over 50 % under,
Så alt i alt intet at råbe hurra for, det er lige til at græde over, så der er plads til forbedring både med hensyn til Computer reparatør og erstatninger og selvrisikoer hos storstrømsforsikring, de er dog villige til møde samtalemøde, resultat ønskes ikke offentlig gjort

Hej Bent

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du giver os 1 stjerne efter de mange år, vi har samarbejdet.

Jeg kan oplyse, at vi netop har lavet en alternativ aftale med en lokal reparatør i Stubbekøbing, som jeg vil foreslå, at du bruger fremover. Du skal naturligvis have en ordentlig oplevelse.

I forhold til vores dækning er det korrekt, at man kan få både bedre selvrisiko og dækning. Det kræver dog en elektronikforsikring, der kun dækker den konkrete computer og ikke andet. Den koster i øvrigt mere end det dobbelte af den, som du har, og som dækker al elektronik i husstanden.

Vi ringer dig lige op, da vi gerne vil sikre os, at du har den rette selvrisiko og dækning på dine forsikringer og for lige at tale forløbet igennem. Vi har kun interesse i, at du føler dig godt behandlet.

Venligt personale

7 de fevereiro de 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Venligt personale er bare en af fordelene ved at være kunde hos Storstrøm Forsikring, så vi håber, at vi med tiden kan gøre os fortjent til den 5. stjerne også.

God dag herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god rådgivning og service

Rigtig god rådgivning og service fra Andreas. Kan varmt anbefales til andre!

21 de novembro de 2025

Hej Andreas

Dejligt at høre, at du og din navnebror Andreas havde en god snak om dine forsikringer og fandt en god løsning i fællesskab. Du må endelig række ud, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp på et senere tidspunkt.

Classificada 3 em 5 estrelas

God rådgivning

5 de novembro de 2025

Hej Henrik

Vi er glade for, at du føler, at du har fået god rådgivning, men havde da også håbet på, at det var lidt mere end 3 stjerner værd? :) Det vil vi så arbejde videre på at gøre os fortjent til - os kan du i hvert fald regne med! 💚

kompetent rådgivning

Rigtig fin gennemgang for behov. Behagelig og kompetent rådgiver

Hej Paul

Tak for de 5 flotte stjerner - dem sætter vi meget pris på. Hvor er det dejligt at høre, at du har fået en fin gennemgang af dine forsikringer, og at I sammen har fundet en god løsning.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mine bedste anbefalinger til Storstrøms…

Mine bedste anbefalinger til Storstrøms Forsikring og i særdeleshed til Lotte, som altid tager sig tid til at få tilpasset mine forsikringer.

18 de setembro de 2025

Hej Jan

Vi er glade for, at du er tilfreds med din rådgiver Lotte - det er vi også :) Det er dejligt at høre, at I har en god dialog, og at du husker at få tilpasset dine forsikringer løbende - det er det nemlig ikke alle der gør.

Hurtig og venlig rådgivning

15 de novembro de 2025

Hej Thomas

Det er dejligt at høre, at du har fået den personlige rådgivning, som du ønskede - og som er én af vores mærkesager. Har du yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, så står vi altid til rådighed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kun ansvar på 1½år gammel bil efter betaling af en bilforsikring kikser…

En betaling af en bilforsikring kikser pga bankskifte og nu vil de kun tegne ansvar på en 1½ gammel bil. de vil selvf gerne fortsætte forsikringerne på vores 2 huse og vores to andre biler.

Besvarelse: Hej Michael
Det er da på ingen måde ude af jeres hænder at I har en politik om at I altid kun vil gentegne ansvar og jeg syntes det er brugbar information til andre at I er helt ligesom de store og deres kasse forvaltning.

Genbesvarelse:
Hej Michael
Interessant insinuering du kommer med. Du må da meget gerne kontakte mig og fortælle mig hvilke andre aspekter der er jeg ikke har hørt om før.

I mangler i øvrigt fortsat at returnere den sidste del af mine penge for den forsikring I ikke ville fortsætte så I kan vist også det med rod i en betaling..

Mvh
Christian

Hej Christian

Jeg tager lige over her (og overskriver tidligere svar). Jeg synes, at der er blevet tegnet et billede af, at vi har en firkantet politik på dette område. Og jeg synes ikke, at noget skal være firkantet. Der kan altid være gode forklaringer, der kan give anledning til at ændre på en generel politik.

Jeg synes heller ikke, der er grund til, at det fremstår som om, vi insinuerer noget som helst, hvilket jeg må give dig ret i, at tidligere svar godt kunne give anledning til.

Alt i alt er jeg ked af at læse med på denne beskrivelse af din oplevelse. Vil du ikke være så venlig at sende mig dit telefonnummer enten på mail eller SMS? Så ringer jeg/vi til dig. Vi vil gerne have en runde mere på, om der er truffet den rigtige beslutning. Og har vi også selv misset en udbetaling, så skal vi naturligvis tage hånd om det.

mgw@storstrom.dk/42945119.

Godt nytår!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig og let forståelig…

Meget venlig og let forståelig medarbejder, har været kunde før og er det nu igen

20 de novembro de 2025

Hej Pia

Tak for din fine anmeldelse - og ikke mindst "Velkommen hjem"! :) Vi er glade for, at du har haft en god snak med en rådgiver, og at I sammen fandt en god løsning!

Marketingansvarlig

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais