Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

Rigtig god og ærlig vejledning

Rigtig god og ærlig vejledning

31 de janeiro de 2026

Hej Jette

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg har lige svaret på en anden anmeldelse, der minder meget om din oplevelse. Her var det dog ikke Lotte, men Leonardo som kunden havde talt med.

Jeg er utroligt glad for, at det er fælles for alle vores medarbejdere, at de bliver oplevet som ærlige. For vi går nemlig meget op i at drive et ærligt selskab, hvor vi opfører os ordentligt.

Tusind tak for at dele din oplevelse.

Rigtig god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en god og kompetent vejledning…

Vi fik en god og kompetent vejledning af Victor og derfor valgte vi Storstrøm som vores forsikringsselskab. Det tiltaler os også meget at de har rødder på Lolland -Falster og dermed kender nærområderne. Det at få en fast menneskelig sagsbehandling i stedet for trykknapper på telefonen hilser vi også velkommen. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

8 de fevereiro de 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse.

Du rammer virkelig nogle af de punkter, som vi selv er meget stolte af. God rådgivning med udgangspunkt i vores lokalkendskab, personlig rådgivning af én fast kontaktperson. Altid.

Jeg er så glad for, at du også sætter pris på det og har valgt at blive kunde hos os som følge af det.

Tusind tak endnu engang og rigtig god dag.

De bedste hilsner fra

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og en god løsning af en udfordring

Det endte med en god service og en god løsning på vores udfordring. Dejligt at de er villig til at finde løsningen frem for afvisninger. Tak for det 👍🏻

11 de fevereiro de 2026

Hej Jako

Tusind tak for de 5 stjerner efter den lidt skæve start. Vi er meget glade for tilliden.

Hvis noget går skævt er du altid meget velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at finde en løsning. Tingene skal gå ordentligt for sig hos os.

Rigtig god dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig ansat at tale med

Behagelig ansat at tale med. Forklarede og uddybede på en god måde

5 de fevereiro de 2026

Hej Pia

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse af dit møde med Victor. Jeg er utroligt glad for din oplevelse, og for at du har valgt at dele den.

Rigtig hjertelig velkommen til Storstrøm Forsikring. Jeg håber på mange, mange års samarbejde.

De bedste hilsner

God og behagelig samtale

Jeg havde en god samtale med Leonardo fra Storestrømd og skiftede derefter forsikring Han var god til at fortælle og gav et samlet tilbud.

24 de janeiro de 2026

Hej Stig

Tusind tak for de fire stjerner efter din samtale med Leonardo.

Jeg er rigtig glad for, at du blev godt rådgivet, og at du har valgt at blive kunde hos os. Tak for det.

Jeg ser frem til et godt samarbejde i mange år, og forhåbentlig kan vi over tid gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia
Zaopiekowali się nami w 100 %
Serdecznie polecam

23 de novembro de 2025

Resposta da Storstrøm Forsikring g/s

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie.
Z wyrazami szacunku

Dyrektor

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice i øjenhøjde :0)

Nærværende og konkret kundeservice :0)
Tak for den - det er derfor jeg har jer som mit forsikringsselskab.

27 de janeiro de 2026

Hej Heidi

Tusind tak for at være kunde hos os. Det betyder mere, end du aner. Og god service er da det mindste, vi kan gøre til gengæld.

Du ønskes en dejlig dag af

SERVICE, FORSTÅELSE, VENLIGHED.

Jag har lige skiftet til Storstrøm forsikring. Helt fantastisk service af Kim Jensen, gode priser og god dækning i forhold til hvor jeg kom fra..
Mvh Leif

Hej Leif

Tusind tak for de pæne ord om Kim. Kim er en stjerne, så jeg er glad for, at du har haft samme oplevelse med ham.

Du ønskes velkommen til Storstrøm Forsikring og en rigtig god weekend.

Classificada 4 em 5 estrelas

God tid imødekommen og gjorde stor…

God tid imødekommen og gjorde stor arbejde for at finde forsikringsdækning til os

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse af os. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse.

Vi tager os tid til lære hinanden at kende, for det er også den eneste måde at kunne skræddersy forsikringerne til dit behov. Du er altid velkommen til at ringe og skrive til os.

Med ønsket om en god dag og hilsner fra

Altid god service og flinke medarbejdere

Altid god service og flinke medarbejdere

21 de janeiro de 2026

Hej Peter
Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service og flinke medarbejdere – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.
Sandi Beyer
Forsikringschef

Smidigt forsikringsskifte

Indhentede først forsikringstilbud ultimo 2025, men vendte tilbage primo 2026 og fik justeret alle forsikringer, så de passede til os.
Rådgiveren var meget behagelig og imødekommende at samarbejde med - selv efter mange telefoniske og skriftlige kontakter.
Den femte stjerne venter jeg med at give, indtil vi har haft brug for forsikringerne i praksis.

14 de janeiro de 2026

Hej Henrik

Tusind tak for de første 4 stjerner og din ros til Sofie.

Jeg ved ikke, om jeg ser frem til, at du for brug for forsikringen, men hvis det sker, så håber jeg, at du føler, at du føler dig så godt behandlet, at det udløser den sidste stjerne.

Rigtig god dag.

Positiv og kompetent medarbejder

Jeg havde en rigtig god dialog med Victor Strecker fra Storstrøm Forsikring, som gav kompetent og ærlig vejledning. Han var meget sympatisk og tog sig tid til at gennemgå mine forsikringer grundigt.

Selvom det ikke blev til et skifte denne gang, fik jeg lavet flere forbedringer hos mit nuværende selskab takket være hans input. Det siger meget om hans professionalisme. Klar anbefaling herfra.

21 de janeiro de 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din varme anbefaling selvom det ikke blev til et fremtidigt samarbejde denne gang.

Du skal altid være velkommen til at kontakte Victor eller en anden en anden gang.

De bedste hilsner

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, der var tid til alle mine spørgsmål og jeg føler mig i trygge hænder

Hej Suzi

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af din oplevelse med Mathias.

Vi mener, at god tid er en forudsætning for at kunne sikre tryghed, så jeg er så glad for, at du også har følt det.

Velkommen til som kunde og medejer og rigtig god dag.

Mark Gramstrup Wriedt, direktør

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig samtale med kunderådgiver kim…

Behagelig samtale med kunderådgiver kim Jensen
Hvor vi gik alt igennem .

14 de janeiro de 2026

Hej Lene

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg har straks viderebragt rosen til Kim. Det glæder mig at høre, at I fik en god snak om dine forsikringer.

Kompetente rådgivere

Kompetente rådgivere, jeg skulle bruge en ny bilforsikring, der var de fantastiske,lidt bedre dækning, og meget billigere end min tidligere forskning.
Efterfølgende talte vi mine andre forsikringer, og der matsede de, så det hele kom over dem

12 de janeiro de 2026

Hej Kurt

Tak for 5 flotte stjerner og for, at du deler din oplevelse. Hvor er det godt at høre, at du har fået en bedre dækning og en samlet forbedring på dine forsikringer til en bedre pris - det betaler sig at få det hele kigget igennem en gang imellem :)

god forsikring incl personal

behandling: hurtig, kompetent, venlig og ubureaukratisk

15 de janeiro de 2026

Hej Helga

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosen til Thristan fra vores skadeafdeling. Vi er glade for, at du er tilfreds med håndteringen af din sag.

De største anbefalinger

Har lige haft den bedste oplevelse med vores Assurandør Lotte. Vi fik af vide lørdag, at vi kunne overtage vores nye hus om søndagen, hvis vi kunne få en bekræftelse på, at vores forsikring kunne træde i kraft om søndagen. Vi sendte en besked til Lotte, der lynhurtigt sendte en beskæftigelse, så vi kunne overtage huset. Det er super service af Lotte og så på en lørdag:) er super glad for at være rykket til storstrøm forsikring

10 de janeiro de 2026

Hej Martin

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og ikke mindst tillykke med jeres nye hus! 🏡 Vi er glade for, at det hele flaskede sig med hjælp fra Lotte - én af vores dygtige og erfarne rådgivere, der altid går en ekstra mil for vores kunder.

Velkommen hos Storstrøm Forsikring! 💚

Classificada 2 em 5 estrelas

Sagsbehandling af tabt arbejdsfortjeneste (og ulykkeforsikring)

Sagen vedrører udbetaling af tabt arbejdsfortjeneste (både fastarbejde og vikararbejde) samt ulykkeforsikring.

Kort sagt har min oplevelse været præget af mangelfulde beregninger, lange svartider og en urimelig stor belastning for mig som skadelidt, efter en ny medarbejder overtog min sag.

I starten fungerede samarbejdet rigtig godt. Sagsbehandleren Julie R. var let at kommunikere med, udviste forståelse og svarede inden for rimelig tid samt udbetalingerne var rettidig. På den baggrund gav jeg tidligere Storstrøm 5 stjerner.

Efter ca. 4–5 måneder blev min sag overdraget til en ny medarbejder, og herefter ændrede sagsbehandlingen sig markant, desværre til det negative retning.

Den nye sagsbehandler ændrede først forudsætningerne for beregningen af erstatningen (vedr. vikararbejde), hvilket medførte en nedjustering på ca. 6.000 kr. om måneden. På trods af at jeg gjorde opmærksom på manglende faktorer og fremsendte relevant dokumentation, blev jeg bedt om selv at beregne den korrekte erstatning, så ville han se på det igen. Jeg blev derfor nødt til at involvere en advokat.

Efter ca. 6 måneders dialog blev kun en del af mangler/fejl anerkendt, og erstatningen blev så opjusteret med ca. 1.700 kr. om måneden, langt fra det beløb, min advokat vurderede, jeg var berettiget til. Af helbredsmæssige årsager og manglende overskud til yderligere kamp valgte jeg at acceptere opjusteringen på de ca. 1.700 kr.

Ved beregningen af tabt arbejdsfortjeneste for mit fastearbejde manglede der elementer som ferietillæg, 6. ferieuge, en del af pension samt renter for forsinkede udbetalinger mv.
Hver gang skulle jeg selv gøre opmærksom på manglerne eller sende sagen videre til min advokat. Selv efter min advokats fremsendte fuldt dokumenteret og gennemregnet opgørelse, gik der ca. 1,5 måned før svar, og svaret indeholdt kun en mindre opjustering (ca. 900 kr.) uden reel stillingtagen/besvarelse til advokatens beregninger/beskrivelser.

Dette rejser for mig et alvorligt spørgsmål:
Hvordan kan en erfaren sagsbehandler gentagne gange “glemme” centrale og væsentlige dele af beregningen – og mangler/fejlene konsekvent går i selskabets favør?

Derudover er svartider og udbetalinger ofte forsinkede med henvisning til ferie, sygdom, kursus eller travlhed. Det skal endnu engang understreges, at tabt arbejdsfortjeneste fungerer som min løn. Jeg finder det uacceptabelt, at jeg skal bruge så meget energi på at få korrekte og rettidige udbetalinger.

På tidspunktet for denne anmeldelse har jeg endnu ikke modtaget tabt arbejdsfortjeneste for december, der fungerer som min løn. Jeg har været nødt til at ringe igen og har fået oplyst, at beløbet forventes udbetalt senest den 15. januar.

Samtidig er min ulykkeforsikring stadig under behandling hos Storstrøm Forsikring, hvor samme sagsbehandler skal fastsætte méngraden. Jeg har en tilsvarende ulykkeforsikring i et andet selskab, som også er i gang med vurderingen, og ud fra mine erfaringer indtil nu forventer jeg helt klart, at méngraden hos Storstrøm Forsikring vil blive fastsat lavere end hos det andet selskab.

Jeg har klaget til ledelsen i december og igen i sidste uge. De har udtrykt forståelse og beklaget forløbet, men det har desværre endnu ikke ført til nogen reel forbedring.

Jeg har flere gange gjort opmærksom på sagsbehandlingen over for både sagsbehandleren, ledelsen og nu her på Trustpilot. Jeg har imidlertid gjort mit bedste for på en saglig og rimelig måde at få processen rettet op.

Gentagne mangler og forsinkelser er simpelthen ikke længere acceptable. Ovenstående forløb er dokumenteret gennem mange mails og hvis situationen fortsætter uændret, vil jeg være nødt til at lade advokaten indgive en klage til Ankenævnet for Forsikring og eventuelt efterfølgende anlægge sag, selvom det kan blive en lang og ressourcetungt proces.

12 de janeiro de 2026

Hej Hakan

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi har forståelse for, at du står i en svær situation mht. tabt arbejdsfortjeneste, og derfor er vi også meget kede af forløbet. Vi har forsøgt at være imødekommende og fair ift. sagens detaljer, men kan også godt se, at der er sket fejl undervejs.

Vi anerkender, at sagsbehandlingen ikke har været god nok, og at vi i perioder ikke har levet op til vores ønske om en smidig og effektiv proces, som vi ellers bestræber os på. Det tager vi naturligvis til efterretning, og vi vil tage det med videre i vores arbejde med løbende forbedring af sagsbehandling, processer og kommunikation.

Vi forstår din frustration og beklager den irritation, forløbet har medført.

Har du spørgsmål eller kommentarer, står vi som altid til rådighed.

Troværdig

Det er ikke så tit man støder på så imødekommende mennesker som ovenikøbet heller ikke oversælger.

Tak til Kim for at oplevelsen blev så positiv oveni at vi også sparede virkelig mange penge.

31 de dezembro de 2025

Hej Thomas

Tak for din flotte anmeldelse af din oplevelse med Kim og Storstrøm Forsikring!👏 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og også har kunnet spare penge på dine forsikringer 💪

Michael Brønnum Thelle

Helt ok god hjælp

Helt ok god hjælp

18 de dezembro de 2025

Hej Sandy

Tusind tak for de 5 stjerner.

Rigtig god jul og godt nytår.

Direktør

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais