Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på i... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Kompetent dygtig medarbejder

Kompetent dygtig medarbejder, fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Gode forsikringer.

13 de agosto de 2025

Hej Kim

Tak for 5 flotte stjerner - dem er vi meget glade for :) Rosen er straks givet videre til Lucas, som du fik hjælp af. Du må endelig ikke tøve med at række ud til os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Varme sommerhilsner ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og venlig behandling.

31 de julho de 2025

Hej Inge

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet hos os :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med rådgivning meget…

Meget tilfreds med rådgivning meget høfligt medarbejder kan kun anbefales

30 de julho de 2025

Hej Kaj

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Lucas. Vi er glade for, at du er tilfreds med den personlige rådgivning, da det er en af de vigtigste grundsten hos os.

Du må endelig sige til, hvis der dukker spørgsmål op - vi sidder klar til at hjælpe!

Rådgivning i særklasse

Rådgivning i særklasse
Forsikringsagenten har været god til at forklare, lytte og svare på mine mange spørgsmål. Han satte sig godt ind i mine forhold og gav mig et meget realistisk tilbud ud fra det.
God tålmodighed til at jeg har haft brug for tid før endelig beslutning om forsikringsskifte. I det hele taget en meget god oplevelse. Skiftet af forsikringsselskab blev til en bedre dækning til stort set samme pris.

26 de julho de 2025

Hej Helle

Man kan ikke undgå at blive varm om hjertet, når man læser din anmeldelse 💚 Tusind tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst rosen til Kim, som har rådgivet dig i forløbet.

Vi er meget glade for, at du har mærket efter og fundet ud af, at et skifte til Storstrøm Forsikring var det rette for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Velkommen til! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig tilbagemelding efter forespørgelse af skift ved forsikring

At jeg fik hurtig tilbagemelding

24 de julho de 2025

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse og velkommen hos Storstrøm Forsikring :) Vi håber, at vi med tiden også kan gøre os fortjent til den 5. stjerne via vores personlige rådgivning, gode kundeservice og lave responstid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig sagsbehandling venlig og…

Hurtig sagsbehandling venlig og imødekommende

23 de julho de 2025

Hej Michael

Tak for de rosende ord! Vi er glade for, at du føler dig ordentligt behandlet hos Storstrøm Forsikring :)

God dialog og service

God dialog og service.
Var ikke i tvivl om at jeg skulle skifte mine forsikringer over til Storstrøm Forsikring.

23 de julho de 2025

Resposta da Storstrøm Forsikring g/s

Hej - og ikke mindst velkommen til Storstrøm Forsikring! Vi er glade for, at du har valgt os til pba. en god indledende dialog med en af vores dygtige rådgivere.

Vi håber, at du bliver glad for os som selskab. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller kommer ud for en skade.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er en god dialog og mulighed for…

Der er en god dialog og mulighed for individuel behandling

10 de julho de 2025

Hej Lis

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du sætter pris på vores personlige rådgivning og den gode dialog.

Du må altid bare sige til, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god og saglig vejledning om…

En god og saglig vejledning om forsikringer. Samt yderst fornuftigt pris. Tak for det Kim

18 de julho de 2025

Hej Ebbe

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god dialog med Kim vedrørende dine forsikringer. Tusind tak for din fine anmeldelse - og ikke mindst velkommen til Storstrøm Forsikring :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig godt hjulpet med igangværende…

Rigtig godt hjulpet med igangværende skade

14 de julho de 2025

Hej John

Tak for 5 flotte stjerner! Vi er kun glade for at kunne hjælpe - det er det, vi er sat i verden for 💚

Skjult Rørskade

Jeg vil gerne give en stor ros til Storstrømsforsikring for deres fantastiske håndtering af vores forsikringssag vedrørende en skjult rørskade i vores hus.

Fra det øjeblik, jeg kontaktede dem, var de utrolig hjælpsomme og forstående. Jeg fik hurtigt tildelt en taksator (Carsten Mølgaard), som var både professionel og venlig. Han sørgede for, at jeg forstod alle processerne, og var altid tilgængelige for at svare på mine spørgsmål.

Selve skadesbehandlingen forløb hurtigt og effektivt. Jeg blev mødt med en stor grad af fleksibilitet og forståelse, hvilket betød, at jeg kunne få den nødvendige hjælp til reparationerne uden unødige forsinkelser.

Det, der virkelig adskiller Storstrømsforsikring, er deres måde at kommunikere på, som er personlig - fremfor du skal igennem kundeservice hver gang. Det er tydeligt, at de virkelig har fokus på at hjælpe deres kunder og sikre, at de får den bedst mulige oplevelse.

Da vi ønskede og renovere hele bryggerset efter skaden blev vores ønske om kontant erstatning også imødekommet. Storstrømsforsikring har virkelig gjort en forskel, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Tak for en fremragende oplevelse!

15 de julho de 2025

Hej Ulrik

Mange, mange tak for den utroligt flotte og rosende anmeldelse af vores - og især Carstens - håndtering af din skjulte rørskade.

Vi ved, at det er aldrig sjovt at stå i sådan en situation, og derfor er vores medarbejdere altid indstillet på at gøre deres absolut bedste for, at I og vores øvrige kunder kan komme sikkert igennem det hele.

Det glæder os at høre, at alt forløb som forventet - og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os til andre. Der må også være flere derude, som kunne tænke sig et lokalt selskab, som er til at snakke med :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Ayhan for hurtig og saglig…

Tak til Ayhan for hurtig og saglig sagsbehandling med god og positiv mailsamtale i forbindelse med skadesbehandling af min 12 m knækket flagstang.
En rigtig god forsikringsoplevelse.
/Michael
4050 Skibby

17 de julho de 2025

Hej Michael

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Ayhan :) Vi er glade for, at du hurtigt kunne få hjælp og nu forhåbentligt på ny kan hejse flaget på denne fine sommerdag lige op til weekenden!

God og seriøs service

God og seriøs service

3 de julho de 2025

Hej Jesper

Mange tak for din fine anmeldelse - den luner på en lidt grå sommerdag.

Vi er glade for, at du værdsætter vores gode service - og håber, at du vil være med til at sprede budskabet om det gode lokale forsikringsselskab med base på Farø.

Sommerhilsner fra

Classificada 5 em 5 estrelas

Har ikke fortrudt mit forsikrings valg!

Har ikke fortrudt mit forsikrings valg!
Kan helt klart anbefale storstrøm Forsikring..
Har haft brug for deres hjælp 2 gange, og er blevet mødt med hjælpsomhed, forståelse og hjælp, uden at jeg følte mig mistænkeliggjort eller besværlig .
Dette er et godt valg 👍🏻

16 de julho de 2025

Hej Heidi

Tusind tak for at vælge Storstrøm Forsikring til at starte med. Vi er glade for at høre, at du er blevet bekræftet i at føle, at du har valgt rigtigt - og at vi har kunnet yde den nødvendige service, de gange du har haft brug for vores hjælp.

Vi håber, at du bliver hos os i mange år fremover!

Varme solskinshilsner ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fuldstændig fantastisk…

Jeg har haft en fuldstændig fantastisk oplevelse mht at få erstattet min racercykel og div beklædningsgenstande, efter at havde været kørt ned af en bilist der overså sin vigepligt

Taksator var yderst fair mht værdisætning af min racercykel - cykelcomputer og cykeltøj, da den desværre blev totalskadet

11 de julho de 2025

Hej John

Tusind tak for at dele din oplevelse i forbindelse med din skade på cyklen. Det er godt, at det "kun" var cyklen, det gik ud over, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre.

Jeg er glad for, at du har følt dig godt behandlet af Carsten Mølgaard. Carsten er super dygtig og behagelig, så det kommer slet ikke bag på mig, at din dialog med ham har været 5-stjernet.

Tak endnu engang og hav en rigtig dejlig sommer.

De bedste hilsner fra

Skifter til Storstrøm Forsikring

Skifter til Storstrøm Forsikring. Bedre dækning end mit nuværende selskab og meget billigere.
Venlig og kompetent vejledning.

4 de julho de 2025

Hej Annika

Vi er bare så glade for at kunne byde dig velkommen hos Storstrøm Forsikring. Du er samtidig blevet medejer og har mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi gør tingene. Det er egentlig bare at række ud til os, hvis du har input.

Blandt andet på dækningsområdet kan vi tilbyde skræddersyede dækninger kun til vores kunder, fordi det er specifikke dækninger, som vores andre kunder har efterspurgt.

Og ja, vi har en fair prispolitik, hvor vi ikke skummer fløden men bare skal have driften til at være i balance.

Endnu engang velkommen og tak for de 5 stjerner.

Venlig hilsen fra

God oplevelse

God, hurtig behandling, meget tilfreds 👍

9 de julho de 2025

Hej Anders

Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse herinde og ikke mindst de 5 stjerner.

Vi samler på tilfredse kunder, så vi er glade for, at du er én af dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super venlig kundebetjening og hurtig…

Super venlig kundebetjening og hurtig ekspedition det kan ikke være bedre, vores sag blev behandlet på under 1 time og pengene sat til udbetaling mange tak

8 de julho de 2025

Hej "kunde"

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi prioriterer vores kunders tid, så vi tager telefonen på under 15 sekunder i gennemsnit og forsøger så vidt muligt at svare på skriftlige henvendelser fra dag til dag.

Jeg er glad for, at det var en god oplevelse for dig.

Lucas Kurek

Lucas Kurek.
Fremragende service hurtigt et strukturet forsikring selskab. Bedste af alt gode priser og en Fremragende dækning.

Stærkt.

Bh Ralf Sørensen.

2 de junho de 2025

Hej Ralf

Tusind tak for din ros til Lucas og vores service, priser og dækning.

Vi er 35 medarbejdere, der hver dag møder ind for at efterlade lige netop det indtryk til vores kunder. Din feedback giver lige et skud ekstra motivation. Tak for det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super pris på de fleste af…

Super pris på de fleste af forsikringerne og super reel guide og vejledning 👍👍

1 de julho de 2025

Hej Michael

Tusind tak for de 5 stjerner og nyd sommeren.

Varme hilsner fra

Direktør

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais