Stressless Dogs Opiniões 1071

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel waardevolle informatie over hoe met je eigen hond, maar ook met "vreemde" honden om te gaan. Hoewel ik als gedragsdeskundige al aardig wat weet, haal ik hier toch nog nieuwe informatie uit.

Informações sobre a empresa

1. Treinador de cães

Sobre Stressless Dogs

Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?

Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.

Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Ontdek Stressless Dogs

Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.

Volg onze GRATIS TRAINING:

Volg Gratis Training

Vragen?

Mail naar amee@stresslessdogs.nl
Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾

14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Alles voor een blije hond en een blij baasjes!

Toch niet tevreden over wat je in de cursus aantreft? Geen stress! Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar amee@stresslessdogs.nl en je krijgt 100% van het aankoopbedrag terug.

😺 100% tevredenheidsgarantie!

🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond

🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond

✨ Ontwikkel de beste band met je hond

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Spike wordt mijn beste vriend

Door een deel van de cursus ben ik van mening dat ik Spike steeds beter begrijp. Van de week maakte Spike mij om vier uur wakker en wilde naar buiten en toen we buiten waren gebeurde er niets ik heb Spike gezegd dat ik het helemaal niet leuk vond om midden in de nacht (was nog donker)
Toen Spike en ik om 4 uur 20 weer thuiskwamen begon Spike hevig te piepen en ik besloot om 04.30 weer naar buiten te gaan
Spike had last van zijn maag en was aan de schijterij en als ik me niet verdiept had in de cursus had ik het gepiep van Spike niet gezien als signalen van zijn kant
Dus een tevreden Spike en Jeroen

Fantastische cursus

Fantastische cursus! Als hondengedragsdeskundige uit België heb ik al heel veel cursussen gevolgd maar ik moet eerlijk toegeven dat deze cursus een grote meerwaarde heeft wanneer het gaat over het leren omgaan met honden en iets te leren over hun taal!
Dankjewel voor het delen van deze informatie!!!!!

Heel veel nuttige informatie

Heel veel nuttige informatie! Eerder een pup gehad en had graag deze informatie toen ook al geweten. Heel veel zaken worden duidelijk en je krijgt veel meer begrip voor het gedrag van je hond. Aanrader!

Heel waardevolle informatie!

24 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Er komen veel aspecten aan bod

Er worden veel zaken behandeld

22 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Bedankt voor je review, Henk! Goed om te horen dat de breedte van de cursus je is opgevallen. Mocht je nog specifieke vragen hebben over de behandelde aspecten, laat het ons dan gerust weten. Succes met je hond! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

De training Liefdevol communiceren helpt je om je hond beter te begrijpen

De training Liefdevol communiceren geeft duidelijke handvatten om je eigen en andere honden tegemoet te treden. Onbewust maken we heel veel fouten die de hond in een lastig pakket dwingen. Na het volgen van deze training ben ik me er bewust van geworden hoe moeilijk we het honden eigenlijk maken, hoe conflictvermijdend ze zijn en hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn hond minder stress ervaart. Ook heb ik geleerd om zijn gedrag te observeren en anders te interpreteren.

22 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een waardevolle inzichten, Annelous! Het is vaak een enorme eye-opener om te ontdekken hoe hard honden hun best doen om conflicten te vermijden en hoe wij hen daarbij onbewust soms in de weg zitten. Dat je nu met zoveel meer bewustzijn naar je hond kijkt, is het mooiste cadeau dat je hem kunt geven. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met jullie hernieuwde band!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer leuke community met veel nuttige…

Zeer leuke community met veel nuttige informatie over allerhande onderwerpen. Goede video’s met duidelijke uitleg en hand-outs. Ben fan

Resposta da Stressless Dogs

Hoi Hilde, bedankt voor je mooie woorden! Super dat de combinatie van video's en hand-outs zo goed voor je werkt. We zijn ook heel trots op de community, dus fijn dat je je daar zo thuis voelt. Veel plezier nog met alle lessen! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

De cursus is er qua lay out er goed op vooruitgegaan

De cursus is er qua lay out en verstaanbaarheid bij de video's erg goed op vooruitgegaan; compliment heb je zeker verdiend.
Zo af en toe kijk ik je cursus weer op onderdelen na als een soort opfrissen en toen merkte ik het. Het geeft me steeds weer diepere inzichten in wat je bedoelt en waar ik aan kan werken. Vind het nog steeds een hele goede keuze die cursus van je met de verschillende aanvullingen. dank doorcoor en succes met je werk.
Jan

Resposta da Stressless Dogs

Hoi Jan, wat goed om te horen! Super dat de vernieuwingen in de smaak vallen. Het is ook een slimme aanpak om af en toe even terug te blikken voor die extra inzichten; je ziet vaak weer nieuwe dingen als je al een stapje verder bent. Dank voor je support en je vertrouwen in onze cursussen

Hondentaal leren op mensenmaat

Heel laagdrempelig om je hond beter te begrijpen.

Resposta da Stressless Dogs

Dankjewel voor de 4 sterren, Cindy! Echt fijn dat de cursus je helpt om op een makkelijke manier in de wereld van je hond te duiken. Succes met het verder vertalen van al die hondentaal! 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo fijn om meer te leren over…

Zo fijn om meer te leren over hondencommunicatie; geeft een waardevolle en nog liefdevollere verdieping in de relatie met je hond.

17 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Hoi Senna, dankjewel voor je mooie woorden! Het begrijpen van je hond is echt de mooiste basis die er is. Zo fijn dat het voor jou ook echt als een verdieping voelt. Geniet van alle mooie momentjes samen! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel geleerd en inzichten gekregen

Veel geleerd en inzichten gekregen. Tips waar je iets aan hebt en die écht werken.

17 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Dankjewel voor je review! Geweldig dat je al zoveel hebt geleerd en dat de tips hun vruchten afwerpen. Daar doen we het voor! Veel succes met het verder toepassen van alle inzichten.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bedrijf is goed

Bedrijf is goed, praktijk is moeilijk

16 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Bedankt voor je review, Mon! Wat fijn dat je vertrouwen hebt in onze aanpak. We begrijpen heel goed dat de praktijk soms een uitdaging is, tussen de theorie begrijpen en het toepassen op een spannend moment buiten zit vaak een flinke stap. Geef jezelf en je hond de tijd, het is echt een leerproces. We wensen je veel succes met de verdere stappen!

Onderling communiceren

De aangegeven methoden hebben ons veel geleerd over hoe honden communiceren en dat we (als we bijv in het bos lopen) helemaal niet bang hoeven te zijn voor een confrontatie. Ook het moment van visite geeft heel veel rust voor baasje en metgezel.

10 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Heerlijk zeg! Zo fijn dat de angst voor confrontaties weg is en dat het thuis met visite ook relaxed verloopt. Goed om te horen dat de methodes zo goed aanslaan bij jullie. Ga zo door! 😊

Het verliep prima

15 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Dankjewel! Fijn dat je ervaring tot nu toe prima is. Mocht je tijdens het volgen van de cursus nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Veel succes!

Classificada 1 em 5 estrelas

heel langdradig en weinig nieuws

Deze cursussen bieden misschien wel inzicht voor wie totaal onwetend is in hondenbegeleiding. De online basiscursus is echter heel langdradig en brengt weinig bij. Er is bijvoorbeeld een sessie van een 15 minuten geweid aan de aanbeveling dat je aan je hond moet zeggen, nu vliegt een vogel voorbij, dat is een auto, dat is een fiets........Ook probeert het platform je dan ook andere trainingen aan te smeren die niet relevant zijn. Als je stressloos wil wandelen met je hond en bovenop de betaalde cursus nog een cursus dient te kopen hoe je moet communiceren met je hond, dan is dit louter een verdienmodel. Niet doen dus,

15 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons dat de verhouding tussen prijs en inhoud voor jou niet in balans voelde en dat de hoeveelheid e-mails als storend is ervaren. We nemen deze kritiek serieus. We willen dit graag netjes met je oplossen, zou je een e-mail naar ons willen sturen? Dan kijken we samen hoe we je tegemoet kunnen komen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Handig om je hond beter te leren begrijpen.

Duidelijke en rustige uitleg met goede voorbeelden /filmpjes.

13 de abril de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Echt fijn om te horen, Liliane! Goed dat de voorbeelden en de rustige uitleg zo goed overkomen. Zo wordt het begrijpen van je hond een stuk makkelijker én leuker. Succes met oefenen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.