Stressless Dogs Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I am really enjoying the Stressless Dog lessons. My dog is pretty well-behaved, but I have been amazed at how much more responsive she has become to some of the techniques I am learning. I am much mor... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Door sommige mensen iets enthousiaster zijn, en ik zie echt dat ze de dingen voorlezen. Hoe verder ik in de cursus (blaf cursus) kom hoe vaker ik soms iets meerdere keren moet lezen voordat ik einde... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

I didn’t realise how tense and anxious I was over my dog and certain behaviours. I feel so much better beingable to put the lessons into action. I feel I at last, am learning to help us both. I so... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Very easy to use App! Give the option of learning through audible lesson or written to read . Short , brief but informative with great examples to clarify . Easy to go back to to find your place... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Treinador de cães

Sobre Stressless Dogs

Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?

Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.

Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Ontdek Stressless Dogs

Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.

Volg onze GRATIS TRAINING:

Volg Gratis Training

Vragen?

Mail naar amee@stresslessdogs.nl
Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾

14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Alles voor een blije hond en een blij baasjes!

Toch niet tevreden over wat je in de cursus aantreft? Geen stress! Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar amee@stresslessdogs.nl en je krijgt 100% van het aankoopbedrag terug.

😺 100% tevredenheidsgarantie!

🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond

🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond

✨ Ontwikkel de beste band met je hond

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 84% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

598 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Van de cursus leer je idd veel tips en…

Van de cursus leer je idd veel tips en tools die ik zelfs voorheen niet wist ,en waar ik vanaf nu dan ook rekeni g mee ga houden
Tijdens de cursus maak ik, dan voor mezelf aantekeningen
Kortom blij dat ik hiermee begonnen ben

30 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een mooie review! Super om te horen dat je er zoveel nieuwe tips en tools uit haalt en zo actief met je aantekeningen aan de slag bent. Ontzettend fijn dat je zo blij bent met je start. Heel veel succes met het toepassen ervan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een dikke plus: helder in woord en beeld!!!

!. de instructie was helder. 2. de videobeelden zeer helpend. 3. een breed scala van problemen kwam langs. 4. de uitleg was een goede toevoeging.

15 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een fantastische en overzichtelijke review! Ontzettend bedankt voor deze mooie complimenten over de heldere uitleg, de video's en de brede opzet. Geweldig om te horen dat het zo goed helpt. Veel succes en plezier met de training! 🐾

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Dit heeft enorm geholpen bij het begrijpen van onze hond en haar nog beter te begeleiden.

30 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een mooi resultaat! Ontzettend fijn dat de duidelijke uitleg heeft geholpen om je hond beter te begrijpen én te begeleiden. Dat is precies het doel van de cursus. Veel succes en plezier samen!

Aanrader deze cursus

Een cursus die aansluit hoe we met onze drukke nieuwe hond (lieve herplaatser) om willen gaan. Instructies zijn duidelijk.

28 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een prachtig compliment! Geweldig dat de cursus zo mooi aansluit op de manier waarop jullie je drukke herplaatser willen begeleiden. Heel veel succes en plezier gewenst met de opvoeding van deze lieve hond!

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze cursus had ik een paar maanden…

Deze cursus had ik een paar maanden eerder moeten hebben. Het werkt echt wanneer we "liefdevol" met onze hond(en) communiceren".
In alle lessen wordt rustig en helder uitgelegd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan, met video's ter verduidelijking.
Ik merkte direct al een verschil bij mijn hond!

28 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wauw, wat een prachtig resultaat! Ontzettend fijn dat je direct verschil merkt en dat de rustige, heldere uitleg met video's zo goed bevalt. Heel veel plezier en succes met deze mooie, liefdevolle communicatie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is net zoiets als Russisch leren

Dit is net zoiets als Russisch leren. Je ziet gewoon dat de hond je beter begrijpt omdat een jij háár beter begrijpt. Echt geweldig. Vooral met een angstige puppy zag ik het vertrouwen snel groeien.

Resposta da Stressless Dogs

Wat een fantastische vergelijking! Het is inderdaad alsof je een compleet nieuwe taal leert spreken. Wat ontzettend prachtig om te horen dat het vertrouwen van je angstige puppy hierdoor zo snel groeit. Daar doen we het voor. Heel veel geluk samen!

Stress honden

Is ongetwijfeld goed voor zware probleem honden. Mijn Duitse Herder kijkt mij aan alsof ik niet goed snik ben
🤣

4 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Haha, wat een heerlijk nuchtere reactie! Een Duitse Herder die je zo aankijkt, is een prachtig beeld. Fijn dat je er de humor van inziet! Soms is de methodiek inderdaad even omschakelen voor zowel baas als hond. Veel succes en plezier met je herder!

Veel informatie

Veel informatie, goede filmpjes!

Resposta da Stressless Dogs

Kort en krachtig: ontzettend bedankt! Fijn dat je de informatie zo waardevol vindt en de filmpjes goed helpen. Veel succes met de training!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt snel op vragen gereageerd en…

Er wordt snel op vragen gereageerd en met goed bruikbare tips of doorvragen om een probleem jn kaart te krijgen

Resposta da Stressless Dogs

Wat fijn om te horen! Snelheid en echt meedenken vinden we ontzettend belangrijk, dus we zijn blij dat de tips en ons advies je zo goed helpen om problemen helder te krijgen. Veel succes met het toepassen ervan!

Classificada 3 em 5 estrelas

Duidelijke uitleg maar vind het wel te…

Duidelijke uitleg maar vind het wel te duur voor hetgeen je krijgt

23 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Bedankt voor het delen van je ervaring, Yolanda. Fijn dat de cursus duidelijk is, maar spijtig dat je de prijs aan de hoge kant vindt in verhouding tot de inhoud. We waarderen je kritische blik hierop en nemen dit mee als feedback voor onze modules. Veel succes gewenst met de training van je hond! 😊

Top!

Goede, complete en duidelijke uitleg met goede opbouw van de lessen. Ook de communicatie met stressless dogs is goed en snel.

19 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een top review, kort en krachtig! Ontzettend fijn om te horen dat de opbouw van de lessen zo duidelijk en compleet is, en dat onze snelle communicatie je zo goed bevalt. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier en succes met het vervolg van de training!

Kleine aanpassingen, grote verschillen

Ik heb de cursus nog lang niet af maar van wat ik tot nu toe heb geleerd, ben ik onze pup veel beter gaan leren lezen en begrijpen. Kleine aanpassingen gedaan die al veel verschil maken in het dagelijks leven.

18 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een geweldig resultaat, en dat terwijl je nog maar net onderweg bent! Het is zo mooi om te zien hoe juist die kleine aanpassingen in het begin al een wereld van verschil kunnen maken in de rust en het begrip in het dagelijks leven.

Je hebt de belangrijkste basis al te pakken door je pup beter te leren lezen. Heel veel succes en plezier met de rest van de cursus!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meer begrip, veiliger omgaan voor hond EN mens

Ik ben thuisverpleegkundige en kom regelmatig in een huis terecht waar een hond "thuis" is, waar ik "te gast" ben. Ik leerde waardevolle omgangsvormen om de thuishond gerust te stellen en zo conflict te vermijden. Hier kan ik mee aan de slag. Ook om mijn eigen honden nog beter te begrijpen is dit een heel fijne cursus.

17 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een ontzettend bijzondere en waardevolle review! Als thuisverpleegkundige kom je natuurlijk dagelijks over de vloer in het territorium van de hond. Dat je de cursus gebruikt om hen gerust te stellen en conflicten te vermijden, is echt fantastisch. De instelling dat je 'te gast' bent, is precies de juiste basis voor wederzijds respect en veiligheid voor mens én dier.

Super dat je de omgangsvormen direct in de praktijk kunt brengen bij je cliënten, en dat het je daarnaast helpt om je eigen honden nóg beter te begrijpen. Dankjewel voor je mooie en belangrijke werk, en heel veel succes gewenst op je routes én thuis!

Helder en overzichterlijk.

17 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Kort maar krachtig! Ontzettend fijn dat de cursus zo helder en overzichtelijk voor je is. Heel veel succes en plezier met het toepassen van alle lessen!

Praktijkgericht

Erg duidelijk uiteengezet en meteen toepasbaar in de praktijk

16 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een mooi compliment! Ontzettend fijn dat de cursus zo duidelijk voor je is uiteengezet en dat je er direct in de praktijk mee aan de slag kunt. Dat is precies ons doel!

Heel veel succes en plezier met het toepassen van de lessen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Heldere communicatie voor mens en hond

Deze manier van omgaan en communiceren met een puppy werkt voor mij en onze hond beter dan naar een reguliere hondentraining te gaan. Er zijn duidelijke filmpjes met instructies en er is ruimte voor contact en vragen in een speciale groep. Zeker een aanrader.

16 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een prachtig compliment! Geweldig om te horen dat deze manier van communiceren voor jou en je puppy zoveel beter werkt dan een reguliere hondentraining. Dat is precies waarom we deze online opzet en de community hebben gemaakt: zodat je in je eigen tempo kunt leren, maar er nooit alleen voor staat.

Ontvangen worden in een speciale groep met ruimte voor al je vragen maakt vaak hét verschil. Heel veel plezier en succes gewenst met de verdere opvoeding van je pup!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijk thuis de cursus doen

Heerlijk thuis de cursus doen!
Goed uitgelegd!

15 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een heerlijk voordeel van een online cursus! Ontzettend fijn dat je zo lekker in je eigen vertrouwde omgeving, op je eigen tempo de lessen kunt volgen.

Super om te horen dat de uitleg zo goed bevalt. Heel veel plezier en succes met het toepassen van alle tips vanuit de luie stoel!

Waardevol en vernieuwend

De cursus(sen) die de stressless dogs academy geeft zijn vernieuwend en verhelderend. Zoveel oude denkbeelden over honden, hondentrainen/gehoorzaamheid, gedrag, eten ect worden weerlegt. Door recenter onderzoek wordt uitgelegd d.m.v. theorie en video waarin je meteen kan zien hoe het echt werkt bij honden. En op welke manier wij het beste met onze vrienden kunnen omgaan. Super waardevol en verrijkend!

14 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een fantastische en complete review! Je slaat hier de spijker helemaal op zijn kop. Het is inderdaad hoog tijd dat we die hardnekkige, oude denkbeelden achter ons laten en écht gaan kijken naar wat honden ons vertellen, ondersteund door recent wetenschappelijk onderzoek.

Geweldig dat de combinatie van theorie en video's direct zo verhelderend voor je werkt en dat je het als een verrijking ervari in de omgang met je trouwe vriend. Dat is precies de missie van onze academy!

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden en heel veel plezier en succes met deze waardevolle reis!

Interessant

Interessant, leerzaam. Hoewel ik al jaren instructeur ben, heb ik toch bijgeleerd.

14 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een ontzettend mooi compliment! Als ervaren instructeur sta je natuurlijk al met heel veel kennis op het veld, dus het is een groot compliment dat onze cursus je toch weer nieuwe inzichten en leermomenten heeft kunnen bieden.

Juist in ons vakgebied is het zo waardevol om te blijven leren en open te staan voor nieuwe perspectieven. Ontzettend bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met het integreren van deze kennis in je lessen!

Wat een eyeopener

Wat zonde dat ik bij een hondenvereniging een puppycursus heb gevolgd en daardoor mijzelf veel verkeerde dingen heb aangeleerd.
Wat ik hier leer is zoveel meer hond gericht en ik denk dat deze kennis de relatie met mij hond erg zal verbeteren en veel stress zal kunnen gaan wegnemen als ik het in de praktijk ga brengen.
Het is wel jammer dat er veel gramatikale fouten in de tekst staan waardoor het lezen soms wat moeilijker is om het te begrijpen.

11 de junho de 2026

Resposta da Stressless Dogs

Wat een ontzettend fijn én eerlijk signaal! Allereerst is het natuurlijk prachtig om te horen dat de cursus zo'n enorme eyeopener voor je is. Het vergt best wat moed om te erkennen dat je op een eerdere training dingen hebt geleerd die achteraf niet zo goed pasten bij je hond. Geweldig dat je nu die hondgerichte weg inslaat; dat gaat jullie relatie en de rust in huis ongetwijfeld een enorme boost geven!

Tegelijkertijd wil ik je heel erg bedanken voor je scherpe feedback over de teksten. Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat grammaticale fouten ervoor zorgen dat de stof moeilijker te begrijpen is. We willen juist dat de lessen voor iedereen vlot en helder weglezen.

We gaan hier direct mee aan de slag om de teksten kritisch na te lopen en te corrigeren, zodat de focus weer volledig op de inhoud en je hond kan liggen. Ontzettend bedankt voor het melden hiervan, en heel veel succes en plezier met het in de praktijk brengen van alle nieuwe inzichten!