Leia as opiniões dos outros
Fikk nok i dag, avsluttet mitt kundeforhold i dag. Hatt problemer med appen som må reinstaleres på min Phillips tv etter hver oppdatering. Åpner partnersider inne i appen, men får ikke navigere.... Ver mais
Super kundeservice 😃
Har hatt litt problemer med at tv guiden fryser hele tiden, at jeg ikke får bledd videre til kanalene. Har fått så super god oppfølging, blide og hyggelige. Har til og med fått refundert for en mnd, da problemet ikke er løst ennå.
Sånn kundeservice er gull verdt i dag.
Rimelig, og bra kundeservice 😃
Fryser og teknisk feil
Appen er så vanvittig dårlig at da vi prøvde å se en film nå i kveld, frøs bildet minst 50 ganger. Mot slutten av filmen kom en feilmelding om at det hadde oppstått en teknisk feil og så fikk vi ikke sett det siste kvarteret.
Det er sååå tungrodd
Det er sååå tungrodd. Å aktivere foreks HBOmax hos Strim er latterlig tungvint. «Abbonementet er ikke tilghengelig for endringer» 😥
Skulle tro det var militæret vi prøver å hacke.
The successful retrieval of $35,480 was…
The successful retrieval of $35,480 was made possible by the expertise of 🆃🅾🅿🆁🅴🅲🅾🆅🅴🆁🆈🅴🆇🅿🅴🆁🆃🆂, whose work ethic clearly sets them apart in asset recovery
Hold dere langt unna denne…
Hold dere langt unna denne streamingstjenesten. Skikkelig dårlig kundeservice som beskylder for mye rart. Skikkelig dårlig opplevelse. Ligger stor feil i dems systemer og tvinger kunder til å betale for problemet som ligger internt i bedriften.
Anbefales ikke. Svindlere.
Vi får være ærlige: Dette er helt ræva!
Inkludert i abonnement på Strim er
TV2 Play. Det fungerer IKKE. Ingen hos Strim har kompetanse på å hjelpe meg, og det hjelper heller ikke å ta kontakt med TV2, som Strims kundeservice har bedt meg om. Live-sendinger fryser. Både på TV2 direkte og Nyhetskanalen. Flere ganger daglig. Å spole i appen er umulig uten at sendingen fryser. Og vi snakker ikke om å stoppe og starte igjen. Neida: Det er restart av hele driten. Flere ganger daglig!! Eller å reinstallere HELE driten, da, som er kundeservice sin løsning på alt: Det hjelper heller ikke. Har prøvd installasjon på flere enheter, og har prøvd både trådløst og trådbundet nett. Andre apper enn TV2 fungrer. Men vi vil se TV2. Så FIKS DET, eller??
Så dette er helt rævva!!
Jeg bare FATTER IKKE at de slipper unna med dette. Det var da jeg kom på at jeg i hvert fall får gjøre mitt ved å anmelde på Trustpilot. For jeg blir ikke hørt eller hjulpet der man skulle forventet det, nemlig hos Strim. (Eller… TV2. Hvorfor skal JEG kontakte dem? Jeg har et kundeforhold med Strim!)
For du får bare et saksnummer. Og opplever dessuten ikke noe annet enn at du ER et saksnummer. Mitt første er fra senhøsten 2024. Svaret man får, er at «dette jobbes med». Vi skriver nå juni 2025.
Umulig å koble strim med TV2 play
Umulig å koble strim med TV2 play. Min feil var å bruke to ulike mailadresser. Men etter mange forsøk på sammenkobling, og endra mailadresse til samme på STRIM OG TV2PLAY, snakka med kundservice som ikkje kunne finne ut av noko, so sa eg opp att abonnementet. Kan ikkje bruke meir tid og pengar på dette.
Utrolig avvisende og arrogant…
Utrolig avvisende og arrogant kundeservice, og misvisende informasjon om «reklamefritt» - selv om du betaler for reklamefritt får du fortsatt mer reklame enn faktisk innhold. Styr unna!
Fikk nok i dag
Fikk nok i dag, avsluttet mitt kundeforhold i dag.
Hatt problemer med appen som må reinstaleres på min Phillips tv etter hver oppdatering. Åpner partnersider inne i appen, men får ikke navigere. Forsøkt alt og lenge.
Kundeservice......Samme stakkars menneseke på chatten (som er den eneste muligheten) enten man har fakturaspørsmål eller tekniske spørsmål....!!
Totalt hjelpesløse og nærmest nekter for at det er noe galt.
Dette gidder jeg ikke mer, kundservice er viktig.
Oppsigelse pga flytting
Var i kontakt med Strim i god tid før abonoment skulle avsluttes, i dag 8. April. Ønsket å forlenge abonoment til 8. Mai, siden vi flytter 1. Mai. (Ikke mulig å kontakte de pr tlf - kun via chat) På chat får jeg beskjed av en herremann at han har fikset så mitt abonoment varer til 8. Mai.
I dag kommer jeg hjem og strim virker ikke. Kontakter dem igjen. Men da MÅ jeg fikse dette selv. For de kan ikke se engang at jeg har vært i kontakt med de 2 uker før. De ønsker virkelig ikke å hjelpe sine kunder. De ønsker bare pengene... og minst mulig "hassel" med kunder. Så svarer bare på chat. Og svarer de de føler for. Blir viaplay/tv2play og netlix her nå.. frem til 1. Mai.. IKKE mer Strim. De ønsker ikke kundene!!¡
STRIM ER PERFEKT
Strim er helt perfekt. Veldig god pris. Du kan endre abb når du vil og betaler kun for de pakkene du vil se fra tid til tid. Appen fungerer nå uten problemer hverken på mob eller smart tv.DETTE ER VALUE FOR MONEY .TAKK TIL STRIM
forferdelig.
Får ikke til å reaktive konto…
Får ikke til å reaktive konto fordi får ikke betale med vipps, kort eller PayPal kommer ingen vei med denne appen lenger. Anbefales ikke! Å tips/hjelpe midlene hjelper heller ikke jævla møkk. Dem kan også legge til så mann kan slette kontoen helt får jeg vil gjerne gjøre det.
Helt på trynet...
Helt på trynet.... spell ny tv og strim appen gjør at tv fryser og kræsjer konstant.... styr unna her blir det å avslutte abonnementet med en gang...
Strim er elendig - ikke bruk
Vi gledet oss til Strim men etter få dager/uker er det mye som blir feil: Strim "fryser", lite intuitivt, "mye klikking", mye reklame, og viktigst: ikke tilbyr de særlig mange kanaler. Vi ønsker oss italienske RAI UNO. Dessuten vil vi ha NRK, men Strims forklaring på det problemet må en ekspert tolke. Til slutt; det som gjør at vi nå sier opp avtalen, er jo at det er POKKA umulig å få hjelp av Strim: ingen tlf, bare en idiotisk robot-chat. VI kommer til å publisere på vår FB: IKKE BRUK STRIM.
Høyere pris, dårligere tilbud.
Prisen økte kraftig fra ifjor, men tilbudet ble dårligere. Før hadde man TV kanaler + HBO max OG Viaplay I basis pakken, nå får man bare TV kanelene, uten HBO Max, og hvis man vil ha HBO Max, så kan man betale enda mer, og får du HBO Max MED REKLAME. Verdens dårligste tilbud. Og prisen økte?!
Samsung apen er pil råtten
Samsung apen er pil råtten. Kan umulig være testet før lansering.
Fungerer fint og det er stabilt
Fungerer fint og det er stabilt. Masse innhold for pengene i forhold til andre leverandører.
helt latterlig dyrt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.