Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig nemt og brugervenligt! Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bo... Ver mais
Der blev reageret med det samme fra sælger, bogen blev afsendt samme dag, jeg modtog den et par dage efter i god stand som beskrevet. Derfor 5 stjerner.
Det er første gang, jeg køber bøger hos Studiesalg. Og sikke en tjekket handelsside! Meget imponerende og hurtig ekspedition, perfekt kommunikation. Og så noget, jeg virkelig sætter pris på: Bogen var... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
På Studiesalg kan du købe og sælge brugte studiebøger. Spar op til 70% ved at købe second-hand studiebøger, og sælg dem videre når du ikke længere skal bruge dem.
Informações de contacto
Dinamarca
- team@studiesalg.dk
- studiesalg.dk
Alt gik efter palen og uden problemer-
Nemt at bestille
Nemt at bestille, super god pris og bogen er som ny. Kan varmt anbefale.
Fungerer perfekt.
Fungerer perfekt.
Let at sætte bøger til salg og god oversigt over mine handler.
Sikker og nem handel
Det er simpelthen den helt perfekte handelsplatform. Sikkert og nemt. Ingen kontakt mellem sælger og køber overhovedet. Nu har jeg også oprettet annoncer derinde af samme årsag. Sælger er sikker på at få sine penge, og køber er sikker på at få sine varer, inden der trækkes penge.
Virkelig nemt og billigt
Virkelig nemt, utrolig besvarelse ift at købe ny, og hurtig levering

Resposta da Studiesalg
Ganske nem handel og en bog det var som…
Ganske nem handel og en bog det var som beskrevet 😊

Nemt og effektivt
Det er en nem og effektiv måde at sælge bøger på. Det hele fungerer upåklageligt.

Resposta da Studiesalg
Enkelt og let at sælge sine bøger
Nemt at sætte sine brugte bøger til salg. God vejledning hele vejen igennem, fra start til slut.
Har netop solgt tre bøger, som er modtaget af køber, der har godkendt bøgernes stand og handlen. Afventer min fortjeneste bliver indsat på min konto i løbet af et par dage.
Effektivt og genialt. Det er blot at tage sig sammen, og få sat sine brugte studiebøger til salg, så en anden kan få glæde af dem
👏👏

Fungerer som det skal!
Det er let at lægge bøger op til salg, og når bogen er solgt er det bare at pakke den ordentligt ind, skrive den forsendelseskode man får af Studiesalg på pakken og aflevere den i pakkeshoppen. Let at forny dine bøger på hjemmesiden, og får besked når det er ved at være tid. Solgte bøger forsvinder somregel fra min liste uden jeg selv skal gøre det. Fungerer som det skal!

Befriende nemt
Ingen kringlede genveje eller mærkelig spørgsmål under bestillingen. Det var lige til, rart når det er nemt.
Det tog nogle dage før der kom respons på godkendelsen, men det var ok.
Bøgerne fejler umiddelbart ingen ting.

Resposta da Studiesalg
Dejligt let at lægge bøgerne op til…
Dejligt let at lægge bøgerne op til salg. Når jeg har accepteret salg af en bog, modtager jeg straks den kode jeg skriver på pakken. Herefter afleveres bogen i den pakke shop jeg har forudbestemt. Når køber har modtaget og accepteret salget. Indsættes beløbet minus nogle få procent på min konto.

Resposta da Studiesalg
Fungerer udmærket til at købe og sælge…
Fungerer udmærket til at købe og sælge sine brugte bøger. Glad for muligheden for en nem og hurtig handel.

Fin oplevelse
Jeg har haft en uproblematisk oplevelse med at handle på Studiesalg. Jeg søgte en bestemt bog, den var der en der solgte på studiesalg. Købet foregik igennem siden, bogen kom hurtigt. Rigtig fint.

Resposta da Studiesalg
Super nem hjemmeside at bruge
Super nem hjemmeside at bruge, og det tager ingen tid at lave nye salgsannoncer. Synes langt hen ad vejen, at det virker som om, at der er tænkt over tingene.

Har solgt en bog
Har solgt en bog, hvilket gik super fint. Ikke før pengene skulle overføres til mig, fik jeg en mail om hvordan jeg skulle modtage pengene. Så dog først SMS'en om at der ikke kunne overføres. Jeg loggede derfor ind på hjemmesiden og brugte 5-10 minutter på at blive frustreret over ikke at kunne finde et sted at tilføje mit kort. Først derefter så jeg mailen, hvor man skulle bruge et bestemt link. Det kunne måske stå i SMS'en at man skal tjekke mailen? I stedet for man forgæves leder på jeres hjemmeside.
Ellers en rigtig god oplevelse og vil fortsat sælge bøger hos jer, nu hvor min konto er tilknyttet.

Nemt...
Har her først på året solgt 3 bøger og alt er gået som smurt.
En erfaring rigere dog: Små tynde pakker i brevformat (lille bog i kuvert med bobleplast) kan åbenbart skjule sig for transportøren, for jeg kunne se, at den var 'sorteret på terminal', så 'på vej til pakkeshop', så igen 'sorteret på terminal', og igen 'på vej til pakkeshop' og først derefter 'klar til afhentning'.

Resposta da Studiesalg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.