Fantastiske produkter med mange gode alternativer for en rekke sunne og naturlige varer. De har både fysiske butikker (inkludert 'Klikk & Hent') og egen nettside med fin oversikt av varene, salg, i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ettersom æ bestiller en del varer fra Sunkost, så er dette en generell opplevelse av å handle på nett fra Sunkost. Det er enkelt å bestille, og det går rimelig raskt å få varene. Det er ofte tilbud... Ver mais
Medlem siden okt.25, da jeg kjøpte 2.stk tranebær bokser. Så 2.stk nye i begynnelsen av des.25. Oppga telefon nr hver gang. Veldig fornøyd med produkter, så til innkjøp av 2.stk bokser i går. Stor s... Ver mais
A empresa respondeu
Gode produkter og priser. Eneste negative er at man ikke får mulighet til å filtrere i hvilke butikker varen er tilgjengelig før man kommer til kassen. Mye rot frem og tilbake for å finne produkter ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Sunkost har et stort utvalg av Kosttilskudd, Sunn Mat, Drikke, Snacks og Personlig Pleie.
Informações de contacto
Thunes vei 2, 0274, Oslo, Noruega
- kundeservice@sunkost.no
- sunkost.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Prisen på Magnesium.
Jeg bestilte ett produkt som hadde en nedsatt pris for medlemmer, men betalingen ble satt til vanlig pris.
Sendte spørsmål angående dette og fikk ett hyggelig og opplysende svar.
Prisen ble gjort om til medlemspris.
Fornøyd med alt foreløpig!
Får spørsmål om opplevelsen min før jeg…
Får spørsmål om opplevelsen min før jeg mottar produktet.
Produkter kjøpt 23/12. I dag er det 30/12 og varene er fremdeles ikke sendt.

Resposta da Sunkost
Gode produkter og god service, teknisk dårlig
Gode produkter og god service. Desverre dårlig teknisk oversikt da jeg var innom 4 butikker som alle sa de hadde varene inne. Bestilte varene også til to butikker og begge sa når jeg kom at de ikke kom med leveransen.

Resposta da Sunkost
Ikke forseglet flaske eller noen eske…
Ikke forseglet flaske eller noen eske baren lå i
Edit 09.01.26;
Kjempe service fra Sunkost teamet som tok tak i denne saken fort og ordnet opp, 10/10 til kundeservice 👍

De er veldig hjelpsom
De var veldig hjelpsom og raskt. Jeg hadde et problem og de prøvde å finne løsning veldig fort🥰
Har brukt dette i mange år
Har brukt dette i mange år, er andre gangen jeg svarer på en uke
Rask levering og bra produkter
Rask levering og bra produkter. Vil bruke dere flere ganger.
Sunkost Lillesand
Fikk god hjelp i butikk på Sunkost Lillesand. Det var også mange fine tilbud i butikken og kampanjer.
Sunkost var helt bra men ikke frakta
Sunkost var helt bra , men å velge rett hjem som setter pakke på bakken om det er iskaldt eller klissvått går ikke
Generell handle- og produktopplevelse...
Det er enkelt å bestille, og det går rimelig raskt å få varene. Det er ofte tilbud på varer som æ kjøper, og et godt utvalg av økologisk mat, noe som er viktig for mæ. Produktene er stort sett av god kvalitet.
Det som æ ikke er fornøyd med er at varene blir sendt med Helthjem. Dvs at æ må kjøre to mil - èn vei - for å hente varene. Om de hadde blitt sendt med PostNord, ville æ fått dem "helt heim".
Rask levering
Jeg er alltid fornøyd med produktene…
Jeg er alltid fornøyd med produktene deres, og at jeg mottar pakkene så fort! 💖Så tusen takk!
Bruke å være greit å bestille fra…
Bruke å være greit å bestille fra Sonkost,men denne gangen tok det veldig lang tid og mange feilmeldinger og eposter før pakken kom fram. Heldigvis før 7.1.som jeg sist fikk beskjed om.

Resposta da Sunkost
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.