2,3

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam tej firmy facet Sebastian…

Nie polecam tej firmy facet Sebastian Łochin zgarnoł za przejazd 300 funtów a przejazd to porażka siostra wracała z 1.5 córka do pl już w Anglii popsuł się bus jechali w trybie awaryjnym 60 na godzine nikt nie zmienił busa ani żadnej reakcji że strony właściciela bus nie posiadał ani ogrzewania ani żadnych udogodnień to co na stronie to nie ma pokrycia z prawdą jak jest nie polecam

12 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zdecydowanie nie polecam usług firmy…

Zdecydowanie nie polecam usług firmy superbusy.pl. Opis na stronie internetowej jest całkowicie niezgodny z rzeczywistością. Żaden z obiecanych udogodnień, takich jak WiFi, telewizor, komfortowe siedzenia czy darmowa kawa i herbata, nie był dostępny. Busy są zniszczone, a kierowca palił papierosy w aucie i był opryskliwy na prośbę o zaprzestanie. Zdjęcia na stronie wprowadzają w błąd i nie oddają rzeczywistego stanu pojazdów. To była bardzo rozczarowująca podróż.

22 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kompletny brak szacunku dla klienta

Kompletny brak szacunku dla klienta. Nie wyjasnia szczegolow podrozy, robia dlugie godzinne, dwu i trzy godzinne postoje kiedy im pasuje. Z laska odpowiadaja na pytania a przy tym najdrozsza firma. Mowie o firmie superbusy gdzie właścicielem jest pan Sebastian. Jade dzisiaj i juz dwie i pol godziny czekamy w Dover na inne busy.Ta podroz to po prostu meka. Nie polecam.

1 de setembro de 2023

Miałam do nadania 3 walizki

Miałam do nadania 3 walizki, miesiąc temu zamawiałam przejazd. Kontaktował się ze mną kierowca ze będzie między 3-4 o 4 dostaję SMS ze nie przyjedzie, powodu brak. Mój czas został zmarnowany nie dodając ze mam 3 miesięczną córkę i sen by się przydał, zero odpowiedzi co się stało ze nie przyjechał. Nie polecam

11 de maio de 2023

-Zbigniew Trans-

-Zbigniew Trans-
z Chelma do miejscowosci oddalonej o 10 mil od Londynu cena 180zl
List byl nadawany przez moja mame , 79 letnia niepełnosprawna kobietę poruszająca się o balkoniku - kierowca nie raczył podejść pod drzwi domu tylko krzycząc na nią ze nie ma czasu kazał jej przynieś List do kabiny , tłumaczenie że ma problemy z poruszaniem się miał gdzieś. Moja mama musiał zadzwonic po szwagra który dopiero przyjechał i doniósł List do kierowcy. Dziś w sobotę rano odbieram telefon i na moje Hala słucham usłyszałam krzyk że cytuje Ona mówiła że to Londyn a to nie Londyn gdybym wiedział że to nie Londyn to bym ten list wysłał poczta !!!! I jeszcze kolejne 5 minut innych epitetów. Gdy już łaskawie Pan z wąsem dojechał pod mój dom kolejny telefon beż żadnego Dziendobry bądź innego powitania tylko krzykiem : No wyjdz po ten list i z papierosem w zębach wręcza list- nadmienię że ten list to pardon ważny dokument potrzebny mi na poniedziałek do sonduje tylko ze ten list tak smietdzi papierosami że to jest coś nie do opisania !! Ja się teraz pytam czy w tej firmie jest standardem takie traktowanie kliena ? I odrazu odpowiem - z pewnością tak bo po telefonie do właściciela usłyszałam że chyba mi się nudzi i żebym przestała dupe zawracać bo jego to nie interesuje !!!! BRAWO DLA WŁAŚCICIELA ZA CUDOWNE PODEJSCIE DO KLIENTA I BRAWO DLA JEGO PRACOWNIKÓW ZA BRAK KULTURY OSOBISTEJ WIDOCZNE OBOJE NIE ZOSTALI TEGO NAUCZENI

6 de agosto de 2022

Totalna katastrofa i kpina

Totalna katastrofa, ponad 36 godzin z Opoczno w Łódzkim do Liverpool, podczas rozmowy wstępnej nie wspomniano o tym że przewożone będą paczki, alkohol, psy itp. I że bus będzie objezdzal pół Polski.
W momencie próby kontaktu z właścicielem po wyrażeniu swojego niezadowolenia - brak odpowiedzi, nie odpisuje również na SMS.
Totalna porażka i brak profesjonalizmu. Busy to jakieś wraki które należą do muzeum.
Jeśli szanujecie swój czas i pieniądze nie popełniajcie tego błędu..
Naprawdę brak słów jak źle to wszystko jest zorganizowane.

13 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais