Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Forstår i ikke at alle idag bruger mobiltlf til chat... vågn lidt op på jeres hjemmeside i udelukker på grund af man bruger mobiltlf.gider ikke tænde computer forat gå på jeres chat.. Såkaldt chikane... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

admins ved superchat er meget magtliderlig og dyrker personhetz i stor stil. tiltrods for deres egne regler så freder de pædofile og mænd der tilbyder penge for sex. det virker nærmest som om de e... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev nægtet adgang da mit Nick mindede om en anden der var blokeret. Forsøgte at skrive og forklare dette var en fejl, dette blev overhørt og fik besked : // Det er tydeligt for os, at der e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Superchat fungerer godt, god opdeling af interesseområder og aldersgrupper, mulighed fo at møde spændende mennesker De fleste af kritikpunktetne kan jo henføres til få brugere, der åbenlydt provo... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Gratis arbejdskraft

Det ser ærlig talt ud til at dette aps.-firma gør grundig brug af gratis arbejdskraft. Denne arbejdskraft er skattepligtig. Betaler firmaet bagved superchat.dk skat i denne sammenhæng? Jeg tror det næppe.

8 de julho de 2016

mand

jeg er smit ud af ajex og det ser ud til det er for evig og har oplevet at jeg sad i et rum for 2 men der var n der vil hav det og han vil have meg til at gå det vil jeg ikkeså anmælt han meg hvem blev smit ud det gjod gen

21 de junho de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Falske beskyldninger fra co admins resulterer i permanent blokering

Tja, er her kun for at advare andre mod at bruge dette site og tillade disse mennesker bag at fortsætte deres chikane mod mennesker, der hverken chatter om sex eller tilbyder penge for det.

Pas på, uanset om du er mand eller kvinde. Hvis det passer ejeren (Leoparden) at smide dig ud, fordi du har et nick som de ikke bryder sig om, så skal du endelig ikke stille dig tvivlende overfor dette. Hvis du gør, bliver du beskyldt for at tilbyde penge for sex og søge at oprette et bordel.

Jeg forventer, efter at have læst de mange indlæg på denne tråd, ikke at få noget som helst respons fra ejerne af Superchat, eftersom Leoparden angiveligt ejer superchat og dermed ville skulle udelukke sig selv for tid og evighed fra hans oldnordiske og utidsvarende chat.

Hvis I gerne vil et sted hen, hvor der er gratis chat, så brug en porno side (motherless eksempelvis, eller den danske side, xklub.dk der også er gratis) med chatfunktion, men hold Jer væk fra denne side, da de ser ud til at fortsætte den nedsættende og forfølgeriske kultur de tilsyneladende har haft i hvert fald siden 2014.

Såfremt min IP vedbliver at være blokeret, ser jeg ingen anden udvej end at indberette denne hjemmeside til min browserapp som uhæderlig og farlig. Du bestemmer selv, udfaldet Leoparden!

4 de maio de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Du bestemmer selv

Efter at have læst de anmeldelser der er skrevet her inde. Kan jeg komme rigtigt meget i tvivl om TrustPilot som en seriøs side at anmelde virksomheder på.
Det står da soleklart. At de negative anmeldelser der er skrevet om denne chat. Er skrevet af personer der har et kedeligt liv. Og åbenbart kun har et liv hvor det gælder om at tilsvine andre.
Hvis man ikke som jeg kan lide superchatten. "Som er en gratis ydelse", man kan benytte hvis man har lyst, så hold jer væk i stedet for at komme med en masse løgnagtige ting. Som langt fra har noget på sig. Synd at TrustPilot lader den slags komme igennem.
Chatten hjælper en masse ensomme mennesker her i landet. Som kan få sig en hygge snak. Finde sig en partner osv osv.
Håber at TrustPilot ændre retning. Og ikke lader sådan nogle løgnagtige anmeldelser reagere siden.

Kim Nielsen

18 de dezembro de 2015

Svindelpopup

Jeg åbnede siden og så skrev den at jeg var den heldige vinder og førte mig over til en side med "præmier".

Skal man bruge denne side skal man være yderst varsom og forberedt på at ingen gør noget som helst, hvis du bliver nedgjort af nogen.

Og lad dig ikke friste af noget som helst.

Den her side ligger lige på grænsen til at være kriminel, hvis den ikke er.

12 de dezembro de 2015

netchikanernes paradis

derinde kan man frit dyrke netchikane. bagvaskelse , injurier og person forfølgelse og chikaner, som en almen sport. En sport som admin gerne selv deltager i .
Det er virkelig så slemt, at jeg mener ejeren bør anmeldes for ,at se igennem fingre med , eller være meddelagtigt i kriminel virke. da admin konsekvent ,nægter at gøre noget ved de meget åbenlyse krænkelser derinde og endda på skønner dem , deltager i dem på siden!

17 de setembro de 2015

Forældet og Useriøs

Fandt tilfældigvis dette sted og blev straks sendt 15 år tilbage i tiden. Dengang hed det vist chatforum og ikke meget har forandret sig siden. Det var en af de første chatsider i DK, hvilket var vildt spændende. Desværre tiltrak den også en del skumle typer.

Nu er det mest en sex/score chat for voksne. De skriver man skal være 18+ hvilket dog ikke afholder nogen under 18 at logge på. Tonen er i hvert fald ofte barnlig og primitiv.

En hver antydning af køb/salg af sex, incest og lign. er nu ikke tilladt. Det går dog ikke længe inden et chatrum bliver spammet med et tlf. nr fra en pige som gerne vil i kontakt med modne gavmilde mænd. Så kan man jo prøve at gætte hvad det går ud på. Man kan også støde på en "rapist" som gerne vil dele forbudte film med en. Lyder lidt skummelt. Og tabu er åbenbart lig med incest. I hvert fald er en tabuQ en mor som søger en hård mand til hendes små døtre. En hurtig kontakt til andre tabu-nicks afslørede lignende svar som jeg nok skal skåne jeg for. Men OK når man helt åbenlyst kan opfordre til at man vil bortføres bindes til et træ og have skåret de ædlere dele af, så er der nok ikke så mange tabuer tilbage. Jeg har ikke noget imod lumre og perverse fantasier, men det som foregår her er vist langt over grænsen. Eneste beroligende er at jeg ikke tror/håber der er ret mange der mener det alvorligt her.

Man kan selvfølgelig bede om af få en chatter smidt af, men det bliver man også hurtigt træt af.

Så hvis du leder efter en godt sex/score chat med seriøse voksne, så kig videre. Gå kun herind hvis du tænder på umodne drenge der udgiver sig for at være kvinder, eller på at dele mere eller mindre syge fantasier.

19 de agosto de 2014

Latterlige admins

Jeg oplyste nogle admins om at der var nogle der optog flere rum på en gang. Da jeg så gjorde det anden gang fik man smidt i hovedet at "de har vigtigere ting at tage sig til", hvorefter jeg bliver smidt ud da jeg spurgte ind til dette, af en såkaldt admin Ajax. Da jeg så brokkede mig over det blev jeg da også lige smidt ud af de chatrum jeg besøgte, på trods af at jeg ikke selv mener at have overtrådt nogle regler. Jeg mener at denne form for magtmisbrug alene hører til i diktaturstater, og hvad værre er har man jo ikke mulighed for at logge ind igen for at få en forklaring.

6 de maio de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Misbrug af nicks.

Overordnet set, er jeg rigtig glad for at chatte, på Superchat. Stiller mig uforstående overfor ovenstående kommentarer, min oplevelse af Co. Adm...er at de agerer fair og er lydhøre.

Eneste ulempe er...at jeg syntes ikke det burde være en mulighed, at andre kan logge på med samme nick...har oplevet at andre chattere har brugt ens nick...på en negativ måde...det er bare ikke okay!

17 de abril de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Admins og co-admins i skænderier for åben skærm

Har været glad for at chatte, men er bare så træt af stemningen efterhånden. Det er næsten altid ballade i børnehaven (co-admins rummet). De skifter måden at håntere regler på som underbukser. Den ene dag må man godt være sjov i sit nick, næste dag bliver man bare smidt ud uden advarsel. Synes ikke der er noget perverst over mine nicks, som f.eks Lun dame. Det betyder jo bare at jeg har en god gang humor. Hvordan det kan forstås som perverst forstår jeg ikke.

11 de abril de 2014

Resposta da Superchat

Det er jo mærkeligt, at du sidder en fredag aften og pludselig kommer i tanke om, at du skal have en Trustpilot profil og lave 2 forskellige anmeldelser.

Den ene på en hesteshop, hvor du lige pludselig er inde og købe varer, som så ikke findes, mangler billeder o.s.v. - - men som administratoren af denne side skriver, så er der intet der indikerer at du har været på deres side.

Hos superchat fortæller du, at du smides ud hvis du kalder dig f.eks. "lun dame". Jeg har undersøgt alle indlogninger i 2014, og ingen af den er en "lun dame" eller noget der blot minder om det. Så måske du tager fejl og slet ikke har chattet hos superchat, eller også må dine oplevelser ligge før 2014.
Du skriver også at der er åben krig mellem Admins og co-admin - ???? - det må jo stå for din egen regning, men igen er det ikke noget der reflekteres når man undersøger det. Så hvor du har dette fra vides ikke.

Uden at jeg ønsker at fortsætte dialogen her på Trustpilot, så virker din profil uhyre meget som en der blot er lavet til situationen, hvis skinner meget igennem af de 2 anmeldelser du har lavet.

Magtsyge co-adm.

Dem der driver Superchat ville egne sig meget bedre til at være i et kommunistisk land. De fordrejer chattens/deres egne regler så de kan udøve deres magt. Jeg indrømmer klart at jeg har optaget flere rum på en gang ... jeg har sendt den samme besked flere gange. Men at blive helt afskåret fra at chatte fordi man stiller spørgsmål til Superchat om den måde de håndterer regelbrud er for langt ude. Desværre er der ikke rigtigt noget alternativ til Superchat og derfor kan de uden konsekvenser fortsætte deres magt-trip.

8 de fevereiro de 2014
Classificada 2 em 5 estrelas

magtliderlige co-admins

Jeg kan godt lide at chatte der men for helvede den stemning der sommetider er og hvis co-admins ser en blive beskyldt for noget så er det lige som.om de tænker "ha ha..endelig en jeg kan logge af i stede for at lige finde ud af hvad der for gå.........magt korumper......tænk på det

D. 6/12-15

Jeg har desuden fornyeligt siddet og chatte i altså der hvor det kun skulle værre mig og den jeg skriver med der kan se det.....og åbenbart kan co-admins og læse det for blev smidt af fordi jeg kort snakkede med en yngre person......eller også var det en coadmin det udgave sig for denne person....

4 de fevereiro de 2014

Resposta da Superchat

Nu er det jo svært at se hvorfor netop du er blevet udelukket, men det er absolut ikke holdningen blandt co-administratorer at de blot venter på at kunne smide nogen af, men det er meget yndet blandt nogle få chattere, at se hvor langt man kan gå, før man smides af.

I følge de statistikker vi kan genere fra chatten, så er mere end 94% af alle udsmidning placeret på 2% af chatterene. Dette antyde at nogle blot kommer på chatten for at genere mange af de chattere der er glade for at chatte.

dårlig oplevelser

chatten bærer præg af at Co admins er ulønnede og dårligt uddannede
de følger ikke altid regelsættet.
man bliver bannet uden at kunne få¨en forklaring.
prøver man at få en forklaring ved co admin , bliver man også¨bannet fra admin rummet
skriver man til support får man bare en sø forklaring
chatten er lidt som et skummel værthus man helst holder sig væk fra
jeg kommer der i hvert fald aldrig mere

25 de novembro de 2013

Resposta da Superchat

Det er måske lidt ligegyldigt at besvare dette da du jo oplyser at du ikke vil kommer på superChat.dk igen, men jeg kan da oplyse dig om, at alle co-administratorer netop er ulønnede ellers kunne denne service ikke stilles gratis til rådighed.

Alle co-admins for en grundig træning inden de slippes løs, men naturligvis kan det forekomme at der sker fejl.

Almindeligvis SKAL en co-administrator give en forklaring på en given handling, men det hænder meget ofte at folk ikke er tilfredse med denne forklaring og starter en større diskussion om et emne. Dette er heller ikke rimeligt for vores co-administratorer, da de "blot" fortolker reglerne som alle har accepteret inden de chatter.

Vi forventer ikke at alle er enige i de regler der er udstukket, men vores holdning er så, at man så skal finde sig et andet gratis chatsted, som har nogle regler der falder med i tråd med det man ønsker.

Bunden er nået...

Superchat er jo den private udgave af et site der egentlig bare skulle have været lukket - men det er videreført - og nissen er desværre flyttet med.

Stedet bliver stadig styret af mennesker (co-admins) der tror at fordi man kan - så skal man fuldstændig firkantet chikanere og smide folk ud af chatten - det er de så til gengæld ret gode til....

Opdatering 7.4.2014
10:46 Superchat svarer på mit oprindelige review.
14:35 Superchat anmelder samtlige reviews som værende uden købsbevis (mit review er af en bruger oplevelse og altså ikke en købsoplevelse hvorfor det må anses for at være et forsøg på at lukke munden på reviewerne)
-----
Yderligere information 7.4.2014 17:40
Ifølge siden drives den af firmaet superChat.dk ApS (dette firma kan man dog ikke lige slå op i cvr eller andre steder). Telefonnummeret der er opgivet er hemmeligt og udeladt så hvem der reelt står bag... står hen i det uvisse - ville være rart med et cvr nummer ?
8.4.2014 21:22
Ifølge cvr.dk så findes superChat.dk ApS IKKE - det i besvarelsen nævnte cvr nummer tilhører firma med helt andet navn.

7 de outubro de 2013

Resposta da Superchat

superChat.dk er ganske rigtigt en privat-ejet chat der drives af frivillige, således at dette kan tilbydes gratis.

Når folk udelukke i kortere eller længere tid, er det stort set altid fordi den enkelte chatter ikke overholder de udstukne regler, og ofte fordi chatteren ikke er enig i denne regel.

Chatten har omkring 30.000 daglige unikke brugere, og det ville være mærkeligt hvis ikke der var nogle der følte sig forkert behandlet, men stort set alle regler er lavet på opfordring af majoriteten af brugerene.

Vedr. CVR så fremgår det ganske tydeligt på cvr.dk, ved opslag på superchat.dk ApS at vi har CVR 35671153 - hvorfor du ikke kan fide det skal jeg lade være usagt.

Generelt er det noget vanskeligt at hjælpe, undersøge eller på anden måde se hvorfor netop du har haft en dårlig oplevelse, men oplys hvilke chatrum du chatter i, og under hvilket nick, så skal jeg da gerne se om det kan afdækkes hvorfor du er kommet i "uføre" med en co-administrator, såvel som det vil kunne hjælpe os med af højne standarden af co-admins.

Vedr. CVR nummer, så skal jeg beklage at jeg naivt troede du havde en anelse forstand på dette da du jo selv efterlyster det.
CVR nummeret ER rigtigt, hvis du ser efter så er superchat.dk ApS et binavn til iT-Teknik.dk ApS. Der er derfor det dukker op på cvr.dk når du søger.
cvr.dk viser naturligvis ikke bare en eller anden tilfældig registrering hvis du søger på et firmanavn der ikke findes. Dette er en ganske almindelig CVR registrering - du kan f.eks. søge på 17981684 (Danske Kabel TV) og se at de benytter binavne som A+ Arrownet A/S, A+ networks A/S, Arrownet A/S m.f.

Nuvet, det fremgår jo ganske tydeligt at du ikke ønsker en konstruktiv dialog, men blot anonymt brokke dig over ting du tilsyneladende ikke vil oplyse, så vi agter ikke at fortsætte denne dialog.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais