Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, Noord-Brabant, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Op aanraden van een kennis Superkeukens bezocht. Ontwerp direct zichtbaar op het scherm en konden deze helemaal naar wens aanpassen. Goed meedenkend advies en transparant over kosten en mogelijkhe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben pas een nieuwe keuken besteld Amondo heeft alles netjes en prima geregeld

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat we een kort bezoekje hadden gebracht aan Superkeukens Helmond , voelden we ons er gelijk thuis. We hebben daarna een afspraak gemaakt met Amondo hij begreep meteen wat we wilde en hoe het eruit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Remodelador de cozinhas
  3. Loja de utensílios de cozinha

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

Informações de contacto

22 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben pas een nieuwe keuken besteld…

We hebben pas een nieuwe keuken besteld
Amondo heeft alles netjes en prima geregeld

14 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Helmond

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn om te lezen dat jullie een nieuwe keuken hebben besteld en dat Amondo van Superkeukens Helmond alles netjes en goed heeft geregeld.

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

eerlijk? eerlijk.

Super goede service.

Amondo heeft ons erg goed geholpen.
Ik twijfelde enorm over de kleur
Mocht vervolgens de stukken mee naar huis nemen om te kijken wat ik mooier vond. Daarna wou ik nog het een en ander aanpassen en dit was geen probleem. Ook dacht hij heel erg mee over welke hoogte van de kastjes zodat ik met mijn 1.67 er ook nog bij kan. Kan niet wachten tot de keuken in Juni wordt geplaatst.

22 de abril de 2026

Resposta da Superkeukens - Helmond

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat Amondo van Superkeukens Helmond je zo goed heeft kunnen helpen. Het kiezen van de juiste kleur kan best lastig zijn, dus het is goed dat je de stalen mee naar huis kon nemen om het in alle rust te bekijken.

Mooi ook dat er zo met je is meegedacht over de indeling en de hoogte van de kastjes. Dat soort details maken straks echt het verschil in gebruik. We begrijpen helemaal dat je niet kunt wachten tot juni. Dat moment komt dichterbij dan je denkt.

Alvast veel voorpret gewenst en straks heel veel plezier van je nieuwe keuken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt goed geluisterd naar je

Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Duidelijke info wat mogelijk is en ze nemen daar alle tijd voor.
Uitwerking en communicatie is zeer goed.
Dank.

3 de março de 2026

Resposta da Superkeukens - Helmond

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je je wensen goed kwijt kon en dat je duidelijke uitleg hebt gekregen. Daar nemen we graag de tijd voor, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ook goed om te lezen dat de uitwerking en communicatie zo positief zijn ervaren. Daar doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

In 2022 hebben wij onze keuken gekocht…

In 2022 hebben wij onze keuken gekocht bij Superkeukens, met Amondo als adviseur, en daar zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. De aankoopervaring was erg prettig, er werd goed meegedacht en we hadden alle ruimte om tijdens het proces nog aanpassingen te doen, wat voor ons echt een groot pluspunt was.

Wat er voor ons echt uitspringt, is de uitstekende nazorg. Recent kregen we te maken met een kapotte koelkast, waarbij de leverancier AEG niet bepaald meewerkte. Amondo heeft zich hier echter volledig voor ingezet en er alles aan gedaan om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Dat niveau van service, zelfs jaren na aankoop waarderen wij enorm.

Zeker een aanrader!

31 de março de 2026

Resposta da Superkeukens - Helmond

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en het vertrouwen in Superkeukens, ook al sinds 2022. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het hele traject en dat jullie de ruimte hebben ervaren om samen tot de juiste keuzes te komen.

Extra mooi dat de nazorg zo positief is ervaren. We vinden het belangrijk dat we er ook na aankoop voor je zijn, juist op momenten dat het nodig is. We geven jullie compliment graag door aan Amondo van Superkeukens Helmond.

Heel veel (blijvend) plezier van jullie keuken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn geholpen en top deal op de keuken

Op aanraden van een kennis Superkeukens bezocht.
Goed meedenkend advies en transparant over kosten en mogelijkheden binnen ons budget.
T.o.v. vele andere keukenzaken die we bezocht hebben was dit bezoek echt een verademing.
Nadat we weg ging met de prijsopgave wisten we eigenlijk direct dat we onze keuken hier zouden afnemen.

7 de dezembro de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat een mooie review, dank je wel!
Fijn dat je op aanraden van een kennis bij ons bent binnengekomen en dat je bezoek zo positief is ervaren. We vinden het belangrijk dat je het ontwerp direct op het scherm kunt zien en samen met onze adviseur helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo weet je zeker dat de keuken écht bij jou past.

Ook je compliment over het meedenken en onze transparantie over de kosten waarderen we enorm. Bij Superkeukens houden we van duidelijkheid: een eerlijke prijs zonder kortingen of verrassingen achteraf. Fijn dat dit voor jou het verschil maakte ten opzichte van andere keukenzaken.

Dat je al bij het verlaten van de showroom wist dat je jouw keuken bij ons wilde kopen, is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We kijken ernaar uit om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken en je straks superblij te zien genieten in je nieuwe keuken!

Meegedacht over de indeling

Heel fijn geholpen, hebben meegedacht over de indeling wat voor ons niet lukte. Zijn met een zeer goed gevoel naar buiten gelopen met het vooruitzicht op onze keuken die ze komen installeren. Superkeuken bedankt!!

13 de setembro de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat mooi dat we hebben kunnen meedenken over de indeling en samen tot een oplossing zijn gekomen die helemaal bij jullie past. Geweldig dat jullie nu al met een goed gevoel uitkijken naar de plaatsing van de keuken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies en geen verborgen kosten.

We hadden een adviseur die ons erg goed hielp met het uitzoeken van de keuken en waar we uiteindelijk ook voor gekozen hebben. Duidelijke concrete prijs, geen verborgen kosten. Prijs is de prijs. Goede adviezen, praktisch en duidelijke tekeningen!
Bovendien hebben veel mooie voorbeelden van keukens staan.
Uiteindelijke prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Tot nu toe erg tevreden.

10 de setembro de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je zo goed bent geholpen door onze keukenadviseur en dat de duidelijke prijsafspraak en het praktische advies je vertrouwen hebben gegeven. Ook leuk om te horen dat de vele keukenvoorbeelden in de showroom hebben geholpen bij jullie keuze. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Leuk en Gezellig bedrijf

Geholpen door Rob, erg goed geholpen en erg blij met de keuzes en met het advies dat is afgegeven. Zou iedereen aanraden hier langs te gaan en te kijken voor een keuken.

30 de agosto de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat leuk om te lezen dat Rob van Superkeukens Helmond je zo goed heeft geholpen! Fijn dat je blij bent met de keuzes én het advies. We wensen je alvast veel voorpret met je nieuwe keuken. Dank voor je mooie aanbeveling!

Droomkeuken

Wij zijn in maart gaan kijken voor een nieuwe keuken,hadden een keuken gezien die we leuk vonden.
Een afspraak gemaakt bij Amando,netjes ontvangen gezecht wat onze wensen zijn daar heeft hij een mooie 3d tekening van gemaakt.
Ik twijfelde met de kleur van de keuken heb paneeltjes met verschillende kleuren meegekregen om thuis re kijken, dat was fijn om de juiste kleur te bepalen,.
Tussendoor nog teruggeweest zonder afspraak voor wat vragen en Amando maakte tijd oor ons.
Een hele fijne sevice.
4 augustus heeft Harrie de keuken geplaats een hele aardige vakkundige man.
Uiteindelijk is de keuken nu hij staat nog mooier geworden dan verwacht.

14 de março de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je vanaf het eerste bezoek zo goed bent geholpen door onze keukenadviseur Amando en dat je de mogelijkheid had om rustig thuis de juiste kleur te kiezen. Dat is ook een lastige keuze met zo veel verschillende opties. Dat de keuken in het echt nog mooier is geworden dan verwacht, is voor ons het grootste compliment. We wensen je er heel veel plezier mee!

Droomkeuken gekocht

Droomkeuken gekocht voor leuke prijs. Goed service! Veel keus echt top!

12 de julho de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Dank voor deze enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie jullie droomkeuken hebben gevonden — en dat ook nog eens voor een mooie prijs.

Mooi dat de service en de ruime keuze zo goed bevallen zijn. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en alle heerlijke momenten die daar gaan plaatsvinden.

meedenkende adviezen

Armondo heeft ons vlot en actief meedenkend geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat we de keuken nog niet hebben :-) Maar tot zover geen klachten, heel prettig verlopen.

Gilles en Anita

18 de abril de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat leuk om te horen dat Armondo van Superkeukens Helmond jullie zo goed heeft geholpen en actief heeft meegedacht tijdens het uitzoeken van jullie keuken! We hopen natuurlijk dat jullie straks net zo enthousiast zijn over de levering en montage. Bedankt voor jullie vertrouwen en alvast veel voorpret gewenst!

Onze nieuwe droom keuken

We hebben daarna een afspraak gemaakt met Amondo hij begreep meteen wat we wilde en hoe het eruit moest komen zien.We hebben samen met Amondo een hele mooie keuken samengesteld......Nogmaals bedankt voor de juiste adviezen.

23 de maio de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat leuk dat jullie je meteen thuis voelden bij Superkeukens Helmond! Amondo heeft met veel plezier meegedacht om samen tot jullie ideale keuken te komen. Fijn dat de adviezen goed hebben geholpen. Veel kookplezier straks in de nieuwe keuken!

Niks dan lof, Toppers

Niks dan lof, de eerste afspraak om een tekening te maken was al een fijne ervaring.
Na wat op en neer mailen heeft Rob de keuken meerdere malen aangepast zodat hij perfect aansluit aan onze wensen.

Na advies van superkeukens helmond contact opgenomen met toppers van klusjesmannen.

Hierna kwam Harrie de keuken installeren, ook niks dan lof voor Harrie, gezellige, precieze keukenmonteur die de keuken tot in de puntjes installeert.
De eerste dag van installatie besloten om een andere vaatwasser te kopen (bij superkeukens) beetje laat maar ook hier hebben Harrie en Rob meegedacht en meteen geschakeld.

Ik kan er verder weinig over opmerken, de prijs is vast (gelukkig) de kwaliteit is top, de verkopers zijn geen aandringers maar vooral meedenkers en Harrie is een topper van een installateur.

3 de maio de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat een uitgebreide en enthousiaste review — daar worden we blij van! Fijn om te horen dat Rob van Superkeukens Helmond jullie wensen zo goed wist te vertalen naar een perfect passend ontwerp, en dat ook bij de installatie alles tot in de puntjes geregeld werd door onze keukenmonteur Harrie. Jullie omschrijven precies waar we bij Superkeukens voor staan: meedenken, flexibel zijn en zorgen voor topkwaliteit zonder druk. Dank voor jullie vertrouwen én mooie woorden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat we heel goed geholpen zijn door…

Omdat we heel goed geholpen zijn door Rob
gaf duidelijke uitleg en bracht goede ideen aan
gaan dus binnenkort onze keuken bij superkeukens
bestellen

2 de abril de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat leuk om te lezen dat Rob van Superkeukens Helmond jullie zo goed heeft geholpen! Heldere uitleg en slimme ideeën maken echt het verschil bij het samenstellen van een keuken. Super dat jullie binnenkort gaan bestellen – we kijken ernaar uit om jullie droomkeuken werkelijkheid te maken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Blij dat we binnen zijn gelopen

Blij dat we binnen zijn gelopen, dankzij de hulp van Rob (superkeukens helmond) hebben wij nu de keuken van mijn dromen!
Zoekend naar een redelijke maar budgetkeuken kwamen we uit op een showroommodel bij superkeukens helmond die wel enigszins naar onze smaak was. Echter zou er hier en daar nog wat aanpassingen wenselijk zijn. Rob nam ons serieus en heeft ons gevraagd wat we nu eigenlijk echt voor ogen hadden en deze 'droom'keuken hebben we vervolgens samen uitgetekend. En wauw met de deskundigheid en aangedragen opties van Rob was daar onze 'droom'keuken. En tegen alle verwachtingen in ook nog eens met een 'droom'prijs!!
Na een snelle levering en gekozen voor zelf plaatsen ( zelfs na levering telefonisch topservice) genieten wij nu van onze 'droom' superkeuken!

8 de março de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat een mooi verhaal! Wat goed dat jullie even naar binnen stapten, en wat geweldig dat Rob bij Superkeukens Helmond jullie heeft geholpen om van een showroommodel een échte droomkeuken te maken – helemaal naar jullie wensen én binnen budget. Dat is precies waar we het voor doen! Ook na de levering nog even meedenken hoort er natuurlijk bij. Heel veel plezier van jullie prachtige keuken!

Ontwerp gesprek met Amondo

Afgelopen dinsdag een gesprek met Amondo gehad over onze nieuwe keuken. Dit review gaat dus over dit contact. Dit was zeer prettig. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en allemaal geïntegreerd in het ontwerp. Naar verwachting komt de keuken in de eerste week van September. Amondo kwam ook totaal niet dwingend over, maar heel relaxed. Een collega van mij heeft ook een keuken laten ontwerpen door Amondo en is ook uiterst tevreden en hoopte al dat wij hem ook bij ons gesprek zouden hebben. Amondo had ook meteen contact gelegd met Steijlen Bouw en Afbouw voor ons. Zo kregen we een indicatie wanneer de keuken en andere werkzaamheden gedaan kunnen worden. Dinsdag volgt hiervoor een gesprek. Maar zeer blij met hoe ons ontwerp eruit ziet, nu wachten tot September!

8 de abril de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat een mooie review! Dank je wel voor het delen van jullie ervaring. Amondo van Superkeukens Helmond heeft echt oog voor detail én voor mensen – fijn om te horen dat hij jullie wensen zo goed heeft weten te vertalen naar een ontwerp. Ook top dat hij al meteen heeft meegedacht met de planning en bouwpartners. Spannend dat het nu aftellen is tot september… we kijken er met jullie naar uit!

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben de keuken nog niet maar onze…

We hebben de keuken nog niet maar onze ervaring met de koop wil ik alvast beoordelen. Fijn contact duidelijk en zonder dwingende verkoop praatjes.

25 de março de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat goed om te horen dat jullie het aankoopproces als prettig en ontspannen hebben ervaren! Geen opdringerige verkooppraatjes, maar gewoon helder en eerlijk contact – daar staan we voor. We kijken ernaar uit om straks samen met jullie van de keuken een succes te maken.

Prima service

Na 32 jaar met onze oude keuken gedaan te hebben een grote verbouwing gestart. Levensloopbestendig en energie zuinig gemaakt.
Op internet gekeken en terecht gekomen bij superkeukens Helmond. Hier zagen we wat we wilden.
Hier zeer goed geholpen door Amondo en Rob die goed luisterden naar wat we wilden . En ook goede service geven.
Ook prima service door de plaatser.
We kijken uit naar het gebruik van de keuken. Misschien weer 32 jaar?

12 de março de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat een enorme mijlpaal, na 32 jaar een compleet nieuwe keuken! Fijn om te horen dat Amondo en Rob van Superkeukens Helmond u zo goed hebben geholpen en dat de service naar wens was. We hopen dat u net zo lang – of misschien nog langer – kunt genieten van uw nieuwe keuken. Heel veel kookplezier gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe…

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het moment dat we binnenstapten, werden we fantastisch geholpen. Amondo en Rob waren super vriendelijk en luisterde goed naar onze wensen. Ze dachten echt met ons mee en gaven waardevolle adviezen, waardoor we tot de perfecte keuze zijn gekomen. De keuken is precies zoals we het ons hadden voorgesteld en past perfect in onze ruimte. We zouden dit bedrijf aan iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe keuken! Echt topservice!

26 de fevereiro de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Wat een mooie review, bedankt voor jullie woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de service van Amondo en Rob van Superkeukens Helmond en dat jullie keuken helemaal naar wens is. Het is ons doel om iedere klant te helpen aan een droomkeuken die perfect past bij hun wensen en woning, en het doet ons goed te horen dat dit gelukt is.

Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken en mocht er in de toekomst iets zijn, dan staan we altijd voor jullie klaar!

Hele fijne ervaring

We wisten al een beetje wat we wilde, maar hadden in sommige keuzes geen idee. Hierin erg goed advies gekregen, maar totaal geen opdringerig gevoel gehad. Bij alles een uitleg en zo samen een prachtige keuken samengesteld.

11 de janeiro de 2025

Resposta da Superkeukens - Helmond

Bedankt voor je positieve recensie, daar worden we Super blij van! Super dat ons team in Helmond voor meer duidelijkheid heeft gezorgd bij het maken van jullie keuzes, en dat op een ongedwongen manier. Zoals het hoort! Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken.

Superkeukens

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.