Superkeukens - Utrecht Opiniões

TrustScore: 5 em 5

Zeelantlaan 15, 3526 AK Utrecht, Utrecht, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mounier bij Superkeuken. Hij nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd. Dankzij zijn advies heb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Remodelador de cozinhas
  3. Loja de utensílios de cozinha

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

171 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

641 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijne ervaring bij Superkeuken…

Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We twijfelden nog over de kleur van de keuken, maar er was totaal geen druk en we kregen alle ruimte om daar rustig over na te denken. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Dankzij zijn betrokkenheid en vriendelijkheid kijken we met een heel goed gevoel terug op het hele traject en hebben we een mooie keuken gekocht. Zeker een aanrader!

25 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gelijk een goed gevoel bij Mounir

Gelijk een goed gevoel bij Mounir.
Duidelijk, rustig, eerlijk, kwam deskundig over.

14 de julho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat Mounir van Superkeukens Utrecht je vanaf het eerste moment een goed gevoel gaf en je duidelijk, rustig en eerlijk heeft geholpen. We geven je compliment graag aan hem door.

Classificada 4 em 5 estrelas

Eerlijk en vriendelijk advies

Het offertetraject is goed en soepel verlopen. Klantvriendelijk en goed advies. Ook helder en duidelijk over prijsverschillen bij keuzes die je maakt.

9 de julho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je het advies als prettig en transparant hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de verdere stappen richting jouw nieuwe keuken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ondanks een volledig heldere bestelling…

Ondanks een volledig heldere bestelling qua omvang en levertijd. Zijn beide echt door onkunde en onprofessioneel gedrag van de medewerkers helemaal fout gegaan. Nu zelfs 3 maanden na de afgesproken leverdatum is nog steeds niet àlles geleverd. Ook de communicatie gaat heel stroef met deze mensen, alleen maar smoesjes en geen duidelijkheid.

25 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Wat vervelend om te lezen dat de levering en communicatie niet zijn gegaan zoals afgesproken. Dat is niet hoe wij het willen doen.

We hebben vernomen dat de vestiging contact met u opgenomen heeft om de gewenste afhandeling door te nemen.

Meedenkend

Zo ontzettend meedenkend, gezellig en ongedwongen geholpen hier met onze nieuwe keuken, dankjewel Kim!

18 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat Kim van Superkeukens Utrecht zo goed heeft meegedacht en dat jullie de afspraak als gezellig en ongedwongen hebben ervaren.

We geven je complimenten graag aan haar door.

Super goede ervaring bij Eric. Superkeukens Utrecht

Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerder de verwachtingen al waar gemaakt en in mijn vorige appartement een prachtige keuken met het team geplaatst. Nogmaals: ik heb een enorm goed gevoel bij Eric, dus ga zeker langs!

20 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor deze mooie review en voor het vertrouwen in Eric van Superkeukens Utrecht. Fijn om te lezen dat hij goed luistert, snel schakelt en advies geeft dat echt bij jullie past.

Extra bijzonder dat jullie na een eerdere goede ervaring opnieuw voor Superkeukens hebben gekozen. We geven jullie complimenten graag door aan Eric en het team.

Super (droom) Keuken

Ontzettend blij met onze super(droom)keuken! We zijn uitstekend geholpen door Eric in het filiaal in Utrecht. Er is een ruime keuze aan keukens, volop mogelijkheden qua opties en de uitstraling is prachtig. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

19 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie droomkeuken. Bedankt voor jullie mooie woorden over Eric van Superkeukens Utrecht.

Fijn dat de ruime keuze en alle mogelijkheden hebben geleid tot een keuken die helemaal bij jullie past. We wensen jullie veel plezier met het prachtige eindresultaat.

Vriendelijke en goed personeel

Goed geholpen en fijn advies.
Tips gekregen voor de indeling en stijl.
Werd vriendelijk geholpen en er werd de tijd genomen.

13 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en prettig advies hebt gekregen.

Mooi dat er is meegedacht over de indeling en stijl, en dat er rustig de tijd voor je is genomen.

Veel plezier met je keukenplannen!

Super geholpen

Super geholpen door Sjoerd en Eric! Vriendelijke verkopers met goed advies en tips.
Samen onze droomkeuken ontworpen. Eerste keer ontworpen, waar ze alle tijd voor namen. Vandaag vervolg afspraak gehad om alles nog een keer door te lopen en de keuken gekocht. Aanrader!

13 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Sjoerd en Eric van Superkeukens Utrecht.

Mooi dat zij alle tijd hebben genomen om samen met jullie de droomkeuken te ontwerpen en alles bij de vervolgafspraak rustig door te lopen.

We wensen jullie alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Hele fijne, ongedwongen ervaring

Wij zijn heel goed geholpen bij het filiaal in Utrecht door Mounir. Zeer ongedwongen, luisterde naar onze wensen en denkt mee in de mogelijkheden.

30 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Superkeukens Utrecht.

We geven het compliment graag door aan Mounir. Mooi dat hij rustig de tijd nam, goed luisterde naar jullie wensen en meedacht in wat er mogelijk is.

Veel plezier met jullie keukenplannen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over onze…

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Superkeukens Utrecht. Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend geholpen door Chavanno en Kendra. Ze namen alle tijd voor ons, luisterden goed naar onze wensen en gaven deskundig advies.
Wat wij vooral erg prettig vonden, is dat we ons direct op ons gemak voelden. Er werd absoluut niet op een opdringerige manier verkocht, waardoor we rustig de juiste keuzes konden maken. De persoonlijke benadering, vriendelijkheid en professionele begeleiding maakten het hele proces erg aangenaam.
Dankzij Chavanno en Kendra kijken wij met veel vertrouwen uit naar onze nieuwe keuken. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een keuken en daarbij prettig en eerlijk geholpen wil worden!

4 de junho de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Superkeukens Utrecht. Bedankt voor deze mooie review.

Goed om te horen dat Chavanno en Kendra alle tijd hebben genomen, goed hebben geluisterd en jullie prettig hebben begeleid bij het maken van de juiste keuzes. Dat is precies hoe wij het graag doen: eerlijk advies, zonder druk, zodat je met een goed gevoel keuzes kunt maken.

We geven jullie complimenten natuurlijk door aan Chavanno, Kendra en het team in Utrecht. Veel plezier alvast met de voorpret van jullie nieuwe keuken!

Deskundig advies

Professioneel, deskundig en geduldig adviesgesprek gevoerd met Eric die vanuit zijn ervaring een aantal waardevolle suggesties voorstelde op mijn keukenplannen. Meteen een eerlijke offerte gekregen (zonder: die prijs is alleen vandaag, of andere vormen van beslisdruk). Meteen besloten een vervolggesprek in te plannen.

16 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het adviesgesprek met Eric als professioneel, deskundig en prettig hebt ervaren. Goed advies begint met luisteren en eerlijk meedenken. Mooi dat de suggesties van Eric hebben geholpen bij jullie keukenplannen en dat je de rust en transparantie tijdens het gesprek zo hebt gewaardeerd.

Dank voor je vertrouwen in Superkeukens. We kijken uit naar het vervolggesprek!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een gekocht bij Mounir van…

Wij hebben een gekocht bij Mounir van Superkeukens. Na een minder leuke ervaring bij een ander keukenbedrijf zijn we naar Superkeukens gegaan. Hier zijn we heel fijn en rustig geholpen. We kregen alle tijd om na te denken, geen vervelende verkooptrucjes. En er werd heel fijn meegedacht met onze wensen en ons budget. Wij zouden Superkeukens zeker aanraden.

14 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor jullie mooie review en fijne woorden over Mounir van Superkeukens Utrecht. Wat goed om te horen dat jullie je bij Superkeukens wél prettig en op je gemak voelden na jullie eerdere ervaring elders. We vinden het belangrijk dat je rustig keuzes kunt maken, zonder druk of verkooppraatjes. Fijn dat jullie de tijd kregen om na te denken en dat er goed is meegedacht met jullie wensen én budget.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanmorgen met Chavanno een mooie keuken…

Vanmorgen met Chavanno een mooie keuken uitgezocht. Je moet er echt even de tijd voor nemen, maar dan krijg je ook iets moois. Niet meteen hoeven beslissen, dat is ook erg fijn. Eerst thuis alles goed checken en dan ga ik zeker deze keuken bestellen, met dank aan Chavanno👌

10 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor jullie mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie samen met Chavanno van Superkeukens Utrecht een keuken hebben gevonden die helemaal bij jullie past.

Een keuken uitzoeken doe je niet elke dag, dus het is belangrijk dat je daar rustig de tijd voor kunt nemen. Mooi dat jullie die vrijheid en het persoonlijke advies als prettig hebben ervaren. Eerst alles thuis nog even goed bekijken en daarna met een goed gevoel beslissen, precies zoals het hoort.

We geven jullie compliment natuurlijk door aan Chavanno. Alvast veel plezier met de voorpret en bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijke service, scherpe prijzen en snelle levering zo positief hebt ervaren. Ook goed om te lezen dat het meedenken tijdens het proces voor jou echt een verschil maakte. Veel plezier met je nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mounir heeft ons heel fijn geholpen in…

Mounir heeft ons heel fijn geholpen in Utrecht vandaag

9 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor jullie review. Fijn om te horen dat Mounir jullie zo prettig heeft geholpen in onze showroom in Utrecht.

We vinden het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en rustig geholpen worden bij het maken van keuzes. Mooi dat jullie dat zo hebben ervaren. We geven het compliment natuurlijk door aan Mounir.

Bedankt voor jullie vertrouwen in Superkeukens!

Positieve ervaring met Superkeukens Utrecht

Ik heb mijn keuken bij Superkeukens Utrecht gekocht waar ik vakkundig en vriendelijk door Kim geholpen ben. Er werd goed meegedacht over het ontwerp en ik kreeg goede adviezen wat binnen mijn budget mogelijk was. Het is zeer prettig dat het ontwerp direct zichtbaar was op een groot scherm. De keuken is inmiddels geplaatst en ik ben er zeer tevreden mee. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en wat ook prettig is is dat alle afval en verpakkingsmaterialen apart worden opgehaald.
Al met al was het hele traject een positieve ervaring.

17 de abril de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je het hele traject bij Superkeukens Utrecht als positief hebt ervaren. We geven je complimenten natuurlijk graag door aan Kim.

Goed om te lezen dat je je prettig geholpen voelde, dat er goed is meegedacht over een ontwerp binnen jouw budget en dat de visualisatie op groot scherm daarbij hielp. Ook fijn dat de plaatsing en afspraken naar wens zijn verlopen. We vinden het belangrijk dat alles netjes wordt afgerond, inclusief het apart ophalen van afval en verpakkingsmateriaal.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Uitstekende service bij Superkeukens dankzij Mounir

Vandaag hebben wij bij Superkeukens een keuken aangeschaft en wij zijn zeer te spreken over de ontvangen service. Mounir heeft ons gedurende het gehele aankoopproces uitstekend begeleid. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen, dacht zorgvuldig mee over de verschillende mogelijkheden en voorzag ons van helder en deskundig advies. Zijn professionele aanpak heeft ons geholpen om met vertrouwen de juiste keuze te maken. Wij bevelen Superkeukens dan ook van harte aan en spreken onze bijzondere waardering uit voor de begeleiding van Mounir.

3 de maio de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor jullie mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en begeleiding tijdens het aankoopproces. Goed dat Mounir van Superkeukens Utrecht echt de tijd nam om naar jullie wensen te luisteren en met jullie meedacht over de beste oplossingen. Helder en deskundig advies maakt het verschil bij zo’n belangrijke keuze.

We geven jullie complimenten graag aan hem door. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect voortraject met meedenken en veel geduld!

We zijn heel blij met de geleverde service van Superkeukens. Kendra (Utrecht) dacht goed mee over het ontwerp, de stijl en kleurkeuzes. En bleef geduldig als we met weer een aanpassing kwamen ;-). Heel blij met dit voortraject! (Keuken nog niet geleverd)

25 de abril de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Bedankt voor jullie mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het voortraject. Goed dat Kendra van Superkeukens Utrecht zo met jullie heeft meegedacht over het ontwerp, de stijl en de kleurkeuzes. En die aanpassingen horen er gewoon bij, we nemen daar graag de tijd voor.

We wensen jullie alvast veel voorpret richting de levering van jullie keuken. Mocht er in de tussentijd nog iets zijn, dan staan we natuurlijk voor jullie klaar.

Fijn geholpen

Mounir is een zeer geduldig persoon die echt de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Wat ik vooral waardeer, is dat hij actief meedenkt en altijd op zoek gaat naar de beste oplossing. Je merkt dat hij betrokken is en zijn werk serieus neemt.

De communicatie verloopt prettig en duidelijk.

Al met al een hele fijne ervaring gehad. Ik zou Mounir zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar iemand die betrouwbaar, professioneel en klantgericht is.

15 de abril de 2026

Resposta da Superkeukens - Utrecht

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je uitgebreide review. Mooi dat je de tijd, het meedenken en de duidelijke uitleg van Mounir van Superkeukens Utrecht zo hebt ervaren. Dat is precies hoe we werken: rustig de tijd nemen, goed luisteren en samen tot de beste oplossing komen.

We geven je graag helder advies, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren in de communicatie. We geven je complimenten met plezier door aan Mounir!