A empresa respondeu
Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig... Ver mais
A empresa respondeu
Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais
Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.
França
Ble trukket 599 for å sende mld å spørre en lærer om de kunne. De kunne ikke. Så 599kr for ingenting.

Hei
De provde a ta penger I dag fra min kort, vaer forsiktig med dem.Jeg sperret mitt kort.

Resposta da Superprof NO
Jeg er en Frank lærer på super prof og har premium konto og hadde 2 timer undervisning på plattformen men de nektet å betale meg og jeg har send til de over mail flere ganger men ingen svar dette er useriøst og uakseptabelt jeg skal skrive overalt om de !
Aldri opplevd sånn situasjon
De lurer folk Rett og slett
Jeg har forespurt om undervisning og det første dere gjør er å belaste meg for kr. 599.-.
Det er useriøst. Jeg har ikke avtalt noen undervisningstimar.
Vil at dere betaler tilbake trukket beløp.
Stein Ole Førre
På nettsiden reklamerer de med 42000 omtaler på Trustpilot, og 4,5 i snitt.
Do not trust.
I mitt tilfelle var jeg på jakt etter en lærer i nærområdet som kunne komme hjem til oss. Og gjett hva: dette har de mange av! Bare å melde seg på, så kan man kontakte de lokale lærerne. Koster bare en halv tusenlapp for muligheten. Her er grunnen til at jeg gir én stjerne til Superprof: jeg tror at de overdriver muligheten til å finne en lærer/instruktør. De har masse profiler som ser ut til å kunne dekke ditt behov. Men mine forespørsler ble alle avslått, eller møtt med noen som effektivt haler ut tiden. Plutselig har det gått en måned til, og en ny halv tusenlapp. Uten resultat. Jeg innser at jeg har blitt lurt. Mitt råd: styr unna.

Resposta da Superprof NO
For meg fungerte superprof som en veldig bra reklameringsnettside for mitt nye kurs.
Jeg har brukt superprof.no i flere år for å undervise og ta kontakt med elevene. Jeg er veldig fornøyd med platformen, det er enkelt å undervise på nettet via superprof.no, betalingene skjer raskt, alle timene er betalt på forhånd og nettsden egenerelt trygg å bruke.
For å få tilgang til første time, må man allerede akseptere abonnement for elevpass. Dette gir ingen mening, at plattformen skal koste 599kr per måned uten å bruke det en gang. Og i tillegg skal man betale for timene.
Dette plattformet kunne funke om det ble trukket bare for timene man bestiller, og plattformen tar en del av prisen. Men jeg skal ikke betale 599kr/måned for plattformen selv. Helst finner jeg en lærer et annet sted.
Skuffende! Ellers virket plattformen bra fungerene.

Resposta da Superprof NO
Jeg meldte meg på Superprof for å lære russisk. Jeg fant en lærer i en passende prisklasse. Jeg fikk skrive en melding til den valgte læreren, og lurte på om vi kunne basere oss på noen lærebøker jeg hadde. Neste dag sto det på siden min: du må velge lærer! Det viste seg at læreren hadde slettet profilen sin. Jeg fikk da refundert kr 599 som elevpasset kostet ettersom jeg forsto at mitt ønske ikke var noe læreren ønsket. (Kanskje det var derfor hun meldte seg ut?)
Nå i september fikk jeg vite at elevpasset igjen ville bli belastet meg. Jeg fikk vite at Superprof belastet meg med de betalingsopplysningene jeg hadde oppgitt én måned i forveien. Og hvorfor? Svar: fordi den tidligere valgte læreren hadde satt inn profilen sin igjen. Dette betyr at MIN aksjon ikke styrer belastningen av kontoen min. Isteden er det læreren som slettet profilen sin én måned i forveien, og som har meldt seg på igjen som fører til at jeg blir belastet. At jeg sa at jeg ikke vil være med på det i august, styrer ingenting. Som elev har jeg altså ingen rettigheter så lenge elevkontoen min fremdeles står åpen med info om hvordan jeg kan belastes. Jeg kansellerte elevpasset mitt, men refundert ble jeg ikke denne gangen. Tre e-poster til Superprof om dette har ikke blitt besvart. Jeg har nå slettet kontoen min hos Superprof, og sperret Paypal-kontoen for eventuelle nye belastningsforsøk fra Superprof.
Jeg vil råde alle til å sjekke hele siden til Superprof og deres betingelser før man finner lærer. I tillegg er det nok best at læreren selv bestemmer undervisningsopplegget siden dette ble for meget for den valgte læreren?
Dato: 30 september: Superprof har nå gitt beskjed om ar de refunderer belastningen på kr. 599.

Resposta da Superprof NO
Havnet i en abonnement-status med månedlige trekk på kr 599,- da vi ønsket å ha en prøvetime. Selv om de sender ut e poster er det vanskelig å forstå på nettsiden og finne frem til oppsigelses-informasjon og mulighet.

Resposta da Superprof NO
Hei:) denne tenesten fungerer superbra for lærere online! Enkelt og forståelig system:) Jeg sliter med å nå ut til elever som vil ha hjelp i matematikk da jeg ikke får muligheten til å legge til eller endre mine fag.
Her er jeg blitt trukket for 'elevpasset' før jeg i det hele tatt er kommet i kontakt med en lærer... Og på tilbakemeldingen fra firmaet virker det ikke som dette beløpet kan refunderes? Angreretten skal gjelde også for dette firmaet?
Det må la seg gjøre å ta kontakt med spørsmål om en tjeneste uten å bli belastet...??

Resposta da Superprof NO
Jeg vil ikke absolutt ikke anbefaler dette nettside de er bare boss

Resposta da Superprof NO
Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye bedre å tilby første leksjon gratis en å betale for abonnement, mener jeg. Jeg skulle bare ønske at det kom flere elever, men det kan være forskjellige grunner at det ikke kommer så mange.

Resposta da Superprof NO
Jeg ville finne en pianolærer. Og det fant jeg. Men lite visste jeg at jeg tydeligvis hadde signet opp for et "abonnement" -- uten at jeg visste det begynte de å belaste kredittkortet mitt med kr. 599 pr. måned (dette selvfølgelig i tillegg til honorar jeg betalte til min pianolærer).
Hva i all verden er det jeg abonnerer på her? Til den prisen? Muligheten til å gå inn på websiden deres? Jeg hadde allerede funnet en lærer, og hadde ikke noe mere behov for kontakt med dem. Og hvorfor betaler ikke de, altså lærerne, for hvem dette er en markedsføringsplattform, heller for det? Jeg har bedt om full refusjon. Subsidiært tar jeg dette til Forliksrådet. Hele plattformen er en stor SCAM. Tror du meg ikke? Google "Quora: What is your review of Superprofs" (kan ikke kopiere lenke).

Resposta da Superprof NO
Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært avgjørende for å utvide min erfaring som lærer. Enkelheten jeg kan lage min profil med og motta forespørsler fra interesserte studenter har forbedret min evne til å undervise klasser på en organisert og effektiv måte betydelig.

Resposta da Superprof NO
Superprof is great for both students and teachers to communicate more easily and effectively with each other. I am a teacher, and every time I contacted their customer service, they solved it quickly and with the best attitude. I highly recommend Superprof.

Resposta da Superprof NO
My experience as a teacher is positive because the platform allows me to meet students who really need a help. For example, the last student I had, after an intensive Spanish course, managed to pass his exam and this gave me a lot of satisfaction and positive energy to continue training new students, young and senior.

Resposta da Superprof NO
Bra nettside for nettlærere, anbefales!

Resposta da Superprof NO
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.