Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye b... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært... Ver mais
A empresa respondeu
Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais
Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.
França
Litt kronglete
Jeg har hatt min første elev i jobb-coaching, som fikk jobb!!
Har sett/bladd meg gjennom systemet og er sånn Medium fornøyd. Når jeg leser at flere elever føler seg "overrasket" over at inngangssummen kun er inngangsbillett for å kunne kontakte læreren, da er det på tide å øke informasjonsflyten/gjøre den tydeligere.

Superprof lurer deg til å betale 599,-
De legger det frem som at du må legge inn betalingsinfo for å booke tid med læreren din og at dette er er forskudd. Det du egentlig betaler for er et abonement for å kontakte lærerere. Det kommer i tillegg til kostnad for timen…. Rein lurere og de nekter og la deg benytte deg av angreretten din

Resposta da Superprof NO
En god måte å hjelpe både elever, studenter og lærere på. Elever og studenter trenger hjelp og lærere trenger å tjener litt ekstra. Vinn, vinn situasjon. Måten å vurdere lærere på fra elever som fikk hjelp er topp og demokratisk.

Resposta da Superprof NO
For meg har Superprof.no vært en fantastisk fin portal for å finne motiverte sangelever! Jeg har kun positive erfaringer, og har rådet andre til å registrere seg med den kunnskapen de ønsker å dele.

Resposta da Superprof NO
Jeg var i ferd med å kontakte en japansk-lærer på Superprof.no, men i det jeg skulle sende en forespørsel, dukker det opp et krav om å tegne"abonnement" på ca. kr. 600 for å kunne kontakte en lærer. Forstår at en plattform må ha inntekter, men dette er fullstendig urimelig og latterlig. Jeg googlet litt, og fant enkelt flere lærere jeg kunne kontakte på epost/messenger uten å betale en meningsløs avgift - inkludert læreren jeg prøvde å kontakte via plattformen. Styr unna!

Resposta da Superprof NO
Ikke bruk superprof til noe.
Nb! Du blir svindlet med en så lite transparent, men kostbart betalingsabonnement før du vet ord av det bare du snakker med en lærer.
Unngå å booke en lærer via Superprof til enhver pris. Bruk andre tjenester til å kjøpe privattimer. Det finnes mange et googlesøk unna. Fraråder å bruke denne tredjeparten som bare kan eksistere som selskap fordi de benytter seg av disse metodene og kan trekke penger før folk oppdager det. Du bruker opp hele ditt budsjett på privattimer på å betale dette selskapet istedet og læreren din er uviten om det. Det er irriterende at slike selskaper eksisterer. Når jeg sender inn denne ratingen kommer de til å skrive et langt tilsvar som ikke hjelper noen, der de hevder sin uskyld, men som gjør at de ser ut som de tilsynelatende tar det på alvor. Det gjør de ikke.
Nb! Hvis du sjekker de gode anmeldelsene er det hovedsaklig fra folk med bare en eneste anmeldelse. De klarer ikke å komme seg unna dårlige anmeldelser, så det ligger mange med 1 og 2 stjerner.
Dette er i utgangspunktet en kontaktside for privatlærer og elever. Superprof NO har skjulte kostnader som de sier de opplyser om, men det er en stor kostnad å snakke med en person og de pakker alt så inn at det ikke er lett å oppdage før de har belastet kortet ditt. Å ha skjulte abonnement er en ulovlig praksis og det kommer ikke til å ta lang tid før forbrukertilsynet ser på dette.
I discovered an excellent Norwegian teacher through this platform who greatly assisted me in learning the language. It's an effective platform for connecting with private tutors.
And also the help center was great! Fast and effective response. Thank you!
Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig ble abonnementet satt igang, og forklaringen var at det var andre lærere i kjemi 1 og 2 ??? ledige. Feil fag og det koster tydeligvis penger kun for å bli informert om hvem som jobber der?

Resposta da Superprof NO
Hei. Vi bestilte lærer til calculus 1. lærer svarte aldri men vi betalte kr 600.- i forskuddsbetaling som ikke har kommet oss i hende.

Resposta da Superprof NO
Jeg har funnet dyktige lærere via Superprof!!!
Superprof har fungert helt smertefritt for min del. Lett å komme i gang med denne plattformen.
Rask betaling
Overaiktig app
Eneste som var litt vanskelig å skjønne var at jeg måtte invitere til undervisning. Forvirrende bruk av «kurs» og «undervisning
For en forferdelig forretningsmodell.
Betale 599 for å få lov til å kontakte en lærer. Er det mulig.
Jeg trodde det var en form for depositum for første timen eller no. Neida alt det kommer i tillegg.

Resposta da Superprof NO
Bra søkemotor og mye innhold men ALT for dyrt. Hadde det vært en engangspris tilsvarende månedsabonnementet hadde det fortsatt vært for dyrt.
Fikk akkurat den hjelpen jeg ønsket, i et perfekt format!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.