Superprof NO Opiniões 225

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Professor particular

Informação fornecida por diversas fontes externas

Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ser at Superproof Norge kommer å…

Jeg ser at Superproof Norge kommer å bli mer profesjonell. Hadde en elev fra Stavanger, som ble ikke i kontakt med meg etter forespørsler. Vet ikke hva er årsaken. Fikk ikke tilbakemelding fraSuperproof

Kommunikasjon kan bli enda bedre.😃

Også foreslå at Superproof kan ta kontakt med skoler. Da blir de godt samarbeid mellom lærere og skolens behov.

Siste tre år hadde ikke so mye undervisning, siden jeg er så erfaren både faglærer og sanglærer.

Ønsker godt sommer.
Vh Stoyanka

12 de julho de 2022

Hei Stoyanka,

Tusen takk for din tilbakemelding, og vi skal gjøre vårt beste med å forbedre kommunikasjonen vår.

Hvis det er slik at du opplever å ikke få kontakt med elever etter du har mottatt og akseptert forespørsler fra dem, så er du velkommen til å kontakte oss🙂

Vi er tilgjengelig via e-post hei@superprof.com fra mandag til fredag mellom 09:00 og 17:00 for spørsmål du måtte ha angående plattformen vår.

Vi ønsker deg også en riktig god sommer☀️

Superprof

Classificada 3 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med kursholder, ikke så fornøyd med betalingssystem

Veldig fornøyd med vedkommende jeg kom i kontakt med for kurs, og kurset var veldig bra gjennomført.
Ble noe kluss med betaling, så dette ble unødig dyrt for min del, da jeg måtte betale for to måneders medlemskap. Behovet for meg var kun å komme meg inn i systemet og få tilgang til aktuelt kurs, at dette medførte automatisk innbetaling hver måned inntil dette stanses, var et minus.

21 de junho de 2022

Hei Berit,

​Takk for din tilbakemelding, og vi beklager å høre om din opplevelse med Superprof.

​Når en elev registerer seg for Elevpasset og sender den første forespørselen til en privatlærer som er tilgjengelig gjennom Superprof, så sender vi en e-post som inneholder informasjon om Elevpasset og dens funksjoner.

​I denne e-posten, så informerer vi om at Elevpasset er automatisk fornybart etter 30 dager og at det har ingen bindingstid. Som gjør at man kan når som heslt avslutte det. Selv om Elevpasset har blitt avsluttet, kan man likevel fortsette å ha undervisning sammen med lærere man allerede har kommet i kontakt med via plattformen.

​Før den første fornyelsen finner sted, så sender vi ut en e-post 5 dager før som varsler om at Elevpasset vil bli fornyet. Her vil man kunne finne en link som vil videreføre deg til hvor man administerer sitt Elevpass på din profil samt instruksjoner om hvordan man avslutter det.

​Ettersom at vi er en digital plattform, så sendes vår kommunikasjon via e-post. Hvis det er slik at man opplever at e-postene ikke dukker opp i din mailboks, kan det hende at de har endt opp i din søppelpost/spam.

​Hvis man har spørsmål angående Superprof og Elevpasset eller trenger hjelp med for eksempel avslutte Elevpasset, så er vi tilgjengelig på e-post hei@superprof.com fra mandag til fredag mellom 09:00 og 17:00.

​Med vennlig hilsen,
​Superprof

Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefaler på det varmeste Marina som…

Anbefaler på det varmeste Marina som spansklærer. Hun har bidratt til å løfte min bonusdatter opp to karakterer det siste halvåret gjennom førsteklasse studiespesialisering. Hun får umiddelbart eleven til å føle seg trygg og bygger ut i fra dette en løfteplattform både skriftlig og muntlig. Marina er såvel god på kommunikasjon og menneskelig forståelse og tilpasser raskt sin læring etter elevens behov. Ved skoletester forbereder hun eleven på det som de skal testes i og kjører alltid et relevant opplegg tilpasset skoleundervisningen. Hun er også veldig tilpasningsdyktig og løsningsorientert i en travel hverdag med behov for tilrettelegging når det måtte være nødvendig. Vi er så fornøyd at vi ønsker å fortsette dette samarbeidet neste år også med et ønske om en toppkarakter før avgangsfag.

2 de junho de 2022

Over forventninger

For å være helt ærlig, jeg ikke hadde trodd at dette kommer til å virke. Men jeg tok helt feil. Det fungerte over all forventing. Alt er tydelig, enkelt og greit. Kommunikasjonen mellom lærer og elever går raskt og effektivt. Storfornøyd om Superprof.no!!!

24 de maio de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg syned det er litt irriterende mye…

Jeg syned det er litt irriterende mye popus og mailer som kommer fra dere...
Sorry, for ellers en helt ok plattform :-)

20 de maio de 2022

Hei Oddvar,

Takk for din tilbakemelding, og vi beklager å høre om dette.

Hvis det er slik at du ikke ønsker å motta varslinger fra oss, så kan du administrere det fra “Min konto” når du er innlogget på Superprof.no.

Deretter, må du bla ned til du ser det står “Varsler”. Her kan du velge hvilke varsler du ønsker å motta eller slå av alle sammen hvis du ønsker det.

Om du skulle ha noen spørsmål angående Superprof eller trenge hjelp, så er du velkommen til å kontakte oss på e-post hei@superprof.com.

Superprof

Classificada 5 em 5 estrelas

Trukket penger fra konto uten grunn

Hei superproof. ble trukket 499kr for ingenting. lurer på hvorfor og hvordan jeg kan få refusjon??

4 de maio de 2022

Hei Jonas,

Takk for din anmeldelse, og vi beklger å høre at du har hatt denne opplevelsen med Superprof. Vi gjør vårt beste med å tilby en så transparent tjeneste som mulig.

Inne på vår hjelpside, er informasjon om Elevpasset og dens funksjoner alltids tilgjengelig. Der står det at Elevpasset tilsvarer avgiften for å kobles sammen med en lærer, og timeprisen som er oppført på læreren sin annonse ikke inngår i Elevpasset.

Før en forespørsel blir sendt og man registrerer seg for Elevpasset, går man gjennom en betalingsside hvor man blir informert om at Elevpasset fungerer som et månedsabonnement før forespørselen blir sendt til læreren man ønsker å kontakte.

​Etter at en forespørsel blir sendt, vil en e-post med emnet "🌈Elevpasset – Forespørsel sendt, eventyret starter!" bli sendt til den e-postadressen som ble brukt for å registere seg på Superprof. I denne e-posten kan man også finne informasjon om Elevpasset.

​Om det skulle være noen andre spørsmål angående Superprof eller Elevpasset, er vi tilgjengelig til å hjelpe og gi mer informasjon på e-post hei@superprof.com.

​Med vennlig hilsen,
​Superprof Norge

Styr unna!

Man betaler 399 pr mnd for ingenting. Produktet fremstår som villedende og det er uklart hva man faktisk betaler for. Finn heller dine lærerressurser i andre kanaler! Elendig kundeservice får man uten ekstra kostnad.

19 de março de 2022

Hei Mikael,

Takk for din anmeldelse, og vi beklager å høre at du sitter igjen med dette inntrykket av Superprof. Vi gjør vårt beste med å tilby en så transparent tjeneste som mulig samt tilby en god kundeservice.

På vår hjelpside, er informasjon om Elevpasset og dens funksjoner alltids tilgjengelig Der står det at Elevpasset tilsvarer avgiften for å kobles sammen med en lærer, og timeprisen som er oppført på læreren sin annonse ikke inngår i Elevpasset.

Etter at forespørselen blir sendt, vil man motta en e-post fra oss på den e-postadressen som er oppgitt på brukeren sin. Her er også all informasjonen om Elevpasset tilgjengelig. Vi sender også ut en e-post 5 dager før Elevpasset vil bli fornyet, slik at man kan velge å avslutte det før fornyelsen finner sted. Ettersom at vi er en digital plattform, så vil all vår kommunikasjon bli sendt via e-post.

Om det skulle være noen spørsmål angående Superprof og Elevpasset før man registerer seg og sender en forespørsel til en lærer, er vi tilgjengelig til å hjelpe og gi mer informasjon på e-post hei@superprof.com.

Superprof Norge

OBS OBS

Vær obs. Du betaler for noe som virker som ett forskudd til læreren, men det er en abonnement som heter "elevplass". Dette ble litt for mye svindel for min del, så jeg holder meg langt unna slike useriøse sider. Men sikkert mange flinke lærere der.

16 de março de 2022

Hei Jostein,

Takk for din anmeldelse, og vi beklager å høre at du sitter igjen med dette inntrykket av Superprof. Vi gjør vårt beste med å tilby en så transparent tjeneste som mulig.

Når du registrerte deg for Elevpasset, gikk du gjennom en betalingsside hvor man blir informert om at Elevpasset fungerer som et månedsabonnement før forespørselen blir sendt til læreren man ønsker å kontakte.

Etter at forespørselen blir sendt, vil en e-post bli sendt ut til den e-postadressen som man har oppgitt på sin bruker med informasjon om Elevpasset og dens funksjoner. Siden vi er en digital plattform, så vil all vår kommunikasjon bli sendt på e-post.

Om man har noen spørsmål angående Superprof og Elevpasset, er vi tilgjengelig til å hjelpe på e-post hei@superprof.com.

Superprof Norge

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt fornøyd med servicen!

Godt fornøyd med servicen jeg får hver gang det oppstår et problem. Grei tilgang på elever også.

Tusen takk for et godt samarbeid, håper det fortsetter lenge! 😀🍾

8 de fevereiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais