Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye b... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært... Ver mais
A empresa respondeu
Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig... Ver mais
A empresa respondeu
Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais
Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.
França
Jeg ser at Superproof Norge kommer å bli mer profesjonell. Hadde en elev fra Stavanger, som ble ikke i kontakt med meg etter forespørsler. Vet ikke hva er årsaken. Fikk ikke tilbakemelding fraSuperproof
Kommunikasjon kan bli enda bedre.😃
Også foreslå at Superproof kan ta kontakt med skoler. Da blir de godt samarbeid mellom lærere og skolens behov.
Siste tre år hadde ikke so mye undervisning, siden jeg er så erfaren både faglærer og sanglærer.
Ønsker godt sommer.
Vh Stoyanka

Resposta da Superprof NO
Fikk raskt kontakt med Coach, og enkelt å kommunisere gjennom superprof.
Veldig fornøyd med vedkommende jeg kom i kontakt med for kurs, og kurset var veldig bra gjennomført.
Ble noe kluss med betaling, så dette ble unødig dyrt for min del, da jeg måtte betale for to måneders medlemskap. Behovet for meg var kun å komme meg inn i systemet og få tilgang til aktuelt kurs, at dette medførte automatisk innbetaling hver måned inntil dette stanses, var et minus.

Resposta da Superprof NO
Anbefaler på det varmeste Marina som spansklærer. Hun har bidratt til å løfte min bonusdatter opp to karakterer det siste halvåret gjennom førsteklasse studiespesialisering. Hun får umiddelbart eleven til å føle seg trygg og bygger ut i fra dette en løfteplattform både skriftlig og muntlig. Marina er såvel god på kommunikasjon og menneskelig forståelse og tilpasser raskt sin læring etter elevens behov. Ved skoletester forbereder hun eleven på det som de skal testes i og kjører alltid et relevant opplegg tilpasset skoleundervisningen. Hun er også veldig tilpasningsdyktig og løsningsorientert i en travel hverdag med behov for tilrettelegging når det måtte være nødvendig. Vi er så fornøyd at vi ønsker å fortsette dette samarbeidet neste år også med et ønske om en toppkarakter før avgangsfag.
For å være helt ærlig, jeg ikke hadde trodd at dette kommer til å virke. Men jeg tok helt feil. Det fungerte over all forventing. Alt er tydelig, enkelt og greit. Kommunikasjonen mellom lærer og elever går raskt og effektivt. Storfornøyd om Superprof.no!!!
Jeg syned det er litt irriterende mye popus og mailer som kommer fra dere...
Sorry, for ellers en helt ok plattform :-)

Resposta da Superprof NO
Hei superproof. ble trukket 499kr for ingenting. lurer på hvorfor og hvordan jeg kan få refusjon??

Resposta da Superprof NO
Superprof.no is perfect. The communication is easy and logistics is perfect. System is understandable and makes easy planning opportunities. Thanks for the great service.
Man betaler 399 pr mnd for ingenting. Produktet fremstår som villedende og det er uklart hva man faktisk betaler for. Finn heller dine lærerressurser i andre kanaler! Elendig kundeservice får man uten ekstra kostnad.

Resposta da Superprof NO
Vær obs. Du betaler for noe som virker som ett forskudd til læreren, men det er en abonnement som heter "elevplass". Dette ble litt for mye svindel for min del, så jeg holder meg langt unna slike useriøse sider. Men sikkert mange flinke lærere der.

Resposta da Superprof NO
Superprof er en fin måte å være synlig på
som underviser.
Very good way to link students and teachers!
Det er en fantastisk plattform, elever og lærere kan treffes veldig enkelt og finne det beste for undervisning plan!
Godt fornøyd med servicen jeg får hver gang det oppstår et problem. Grei tilgang på elever også.
Tusen takk for et godt samarbeid, håper det fortsetter lenge! 😀🍾
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.