Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye b... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært... Ver mais
A empresa respondeu
Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig... Ver mais
A empresa respondeu
Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais
Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.
França
Du har ingen garanti for noe som helst her. Det er et problem med betaling systemet demmes.

Resposta da Superprof NO
Poor information about how it works. In look for a specific teacher, I was requested to register and they asked for my creditcard. I thought it was in case of any actual classes beeing booked, but it turned out to be a monthly subscription. When contacting the customer-support about this, and even attaching the cancellation form that they request, they send back meaningless answers on how they are sad to see me go and that I still can use their platform to contact more teachers during my "last days"; meaning 29 days. Also when we tried to book a specific teacher on a certain time, the teacher did not get the message from Superprof.
I would stay away from this platform, not because of their teachers, but that they obviously earn money on people who misunderstand how it works, and that they do not comply with the return formula they have on their own web page, and that the customerservice neglect to answer the issue that is raised.

Resposta da Superprof NO
Tilgang på et rikt utvalg lærere.
Ok priser.
Mulighet for å teste flere lærere uten kostnad for å finne den rette for nettopp deg.
Mulig jeg er litt treig også, men jeg har bala litt med det timesystemet og betaling og sånn ellers ok
Det finnes mange gode lærer på superprof. Alle svarer veldig rask og man har muligheten til å prøve dem gratis før man vurderer å fortsette. Profilene er detaljert. Min datter er superfornøyd og fant gleden og motivasjon igjen.
Jeg er veldig fornøyd med superprof, og tusen takk! Det eneste jeg vil foreslå er at det kunne være mulig å ha kontakt med elever selv om jeg avslår forespørselen. Det er mulig at jeg kan være tilgjengelig i fremtiden. Hvis jeg tar ikke feil, med dagens system mister jeg den eleven evig.
Topp type. Kunnskapsrik og profesjonell på alle måter. Full score fra meg👍
God gjennomført nettside, men "level"-insentivene er unødvendige, innloggingen er kronglete, og reisetillegg er ikke alltid tilgjengelig å huke av.
Nyttig og oopløftende første gitartime med Marius🎸😀
Platformen gjør jobben, men er lite brukervennlig. Veldig lite intuitivt å finne fram til viktige ting f.eks. kalender, betalingsløsninger, egne annonser osv. En del bugs også.

Resposta da Superprof NO
Superprof fungerte perfekt for oss da vi søkte etter privatlærer i T-matte for elev på videregående. Vi betalte 500 kroner i måneden for å få tilgang til lærere direkte, og avmelding fra tjenesten gikk knirkefritt når vi hadde fått de kontaktene vi trengte.
Nok en lærerik time. Vi går skrittvis fremover, og Marcus går tålmodig foran. Denne timen var svært matnyttig. Vi opprettet mapper for de lydopptakene jeg har gjort, og jeg fikk hjemmelekse. Møtes igjen 24/10
superprof er meget effektivt og enkelt i bruk.alltid opplysende.meget fornøyd
Veldig fornøyd med timen, men synd elevpasset er så dyrt. Dette kunne vært noe rimeligere, så kanskje vi kunne brukt det en lengre periode.
Lukas er kunnskapsrik, pliktoppfyllende, tålmodig, og evner å lære fra seg på en måte som er forståelig. Da blir det gøy! Super gitar lærer Anbefales på det varmeste!
Jeg fant gode lærere hos Superprof! Men Superprof er veldig dyrt!

Resposta da Superprof NO
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.