Supra Bazar Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Reeds enkele artikelen gekocht, nooit teleurgesteld. Nu moest ik beroep doen op de garantie van een artikel met 5 jaar garantie. Tussen het versturen van mijn vraag en het ontvangen van het onderdeel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb afgelopen zaterdag een Keter montero tuinbankje ontvangen. Zat helaas 1 kapot item bij welke gelijk dezelfde dag verstuurd werd door supra bazar. De volgende dag na controle van de doos merkt... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Snel geleverd , maar helaas was er 2 navullingen die zeep lekte , dus dat was minder leuk . Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf .. Bescherming materiaal ontbrak om de... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Goede conmunicatie toen ik een vraag stelde aan de klantendienst. Gekochte badmatten waren wel heel anders van kleur en slechte kwaliteit. Jammer!

Informações sobre a empresa

Supra Bazar, je vindt er alles ... Keuze uit duizenden artikelen! Veilig betalen, gratis verzending vanaf 50 euro, snel geleverd in België + Nederland!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

59 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Beschadigd ontvangen

Lego doos besteld, dure set,
Kwam heel slecht ingepakt en volledig beschadigd aan. (Doos gescheurd, volledig gekreukeld). Dusdanig dat ik de legoset niet cadeau kon doen..

15 de novembro de 2023
logótipo da Supra Bazar

Resposta da Supra Bazar

Beste, heeft u onze klantendienst hiervoor al gecontacteerd? Ongetwijfeld kijken zij voor een oplossing. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik kon het artikel retour sturen-dat is dan positief

Ik kon het artikel retour sturen. Ik had het online besteld. Maar de kosten zijn geheel voor mijn rekening dus verzenden naar me toe en terug sturen.
En de reden was niet mijn schuld, de Barbie had de mond niet helemaal goed ingekleurd maar het zat iets verschoven, teveel om mij niet aan te storen.
De winkle heeft geen excuus gemaakt of iets en ik mailde met de vraag voor een omruiling-ik wil het dan opnieuw bestellen deze pop, of ze erop willen letten een goede op te sturen. Een foto eventueel te zenden voor het versturen. Maar hierop gaven ze antwoord dat zij mijn eisen niet konden beantwoorden. En dat de Barbie naar hun normen prima was. En dat is de typische ouderwetse autoritaire middenstand houding. Jammer. Leuke Barbie in een kapsalon, ik woon in NL dus even naar de fysieke winkel is geen optie.

21 de setembro de 2023

Goede en snelle service

Ik heb een set glazen besteld, na twee dagen waren ze volledig intact geleverd binnen de afgesproken uren. Heel deftig verpakt. Ik ben heel blij met deze aankoop.

8 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Beoordeling 0,0 zelfs onder de 0 koop…

Beoordeling 0,0 zelfs onder de 0 koop je iets van 20 euro kun je direct inwisselen maar koop je iets van 500 euros trekken ze hun er niets van aan het is de verkoper die je moet helpen, zeggen dan nog een verkeerde site door waar je moet naar toe mailen en telefoon besta niet meer ze zenden je van kastje naar de muur is de gemakkelijkste weg zou beschaamd zijn in hun plaats zeker als je voor zo bedrag gekocht hebt
Dus mensen koop daar iets van 20 euro maar niet meer zou eerst elders kijken voor je iets koopt

11 de junho de 2023

Zeer slechte service

Zeer slechte service, je krijgt haast geen uitleg, en je kan bijpassende zaken niet meer kopen omdat het niet meer apart verkocht wordt, en dus trek je plan maar. Service is niet meer nodig, ze maken winsten tot en met. Ik heb het gehad met Supra Bazar

6 juni 2023 Supra Bazar de hoofdzetel heeft mij gecontacteerd en ze hebben een vertegenwoordiger op de zaak gezet. Uiteindelijk is alles in orde gekomen en heeft de vertegenwoordiger, een zeer vriendelijke man het probleem opgelost en me vandaag het onderstel = de wieltjes thuis geleverd, waarvoor dank 🙏 Jammer dat we eerst moeten klagen vooraleer het opgelost geraakt, maar uiteindelijk ben ik nu tevreden. Daniëlle

17 de maio de 2023
logótipo da Supra Bazar

Resposta da Supra Bazar

Beste, over wat gaat dit precies? Stuur ons gerust een mailtje: shop@suprabazar.be en dan kijken we na of we u alsnog kunnen verder helpen. Vriendelijke groeten.

Vriendelijk en behulpzaam

Een auto besteld voor onze dreumes, maar bij het in elkaar zetten bleken er een paar onderdelen te missen. Gelijk gemaild en binnen 24uur een reactie ontvangen. Ontbrekende onderdelen had ik na een week al in huis.
Was wat sceptisch na het lezen van slechte reviews, maar de service hebben wij als zéér goed ervaren 👍🏼👍🏼👍🏼.

18 de abril de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Met wat geduld en zelf initiatiefname…

Met wat geduld en zelf initiatiefname achter je goederen te gaan als ze niet geleverd worden komt het goed. Ik denk dat het grootste minpunt is dat ze leveren met GLS (redelijk moeilijk) en dat ze niet reageren op emails als de levering uitblijft. Als je Supra Bazar zelf contacteert krijg je zowiezo vriendelijk mensen aan de lijn, maar mails werden niet beantwoord. Ik ben uiteindelijk wel geholpen, maar heb me wel druk gemaakt om hoe ik zelf achter mn goederen moest gaan met telefoontjes.

22 de agosto de 2022

Terrible service

They canceled my order without any explanation. Send an email, but they never bothered to respond. Send a facebook message, but never bothered to respond. Send a DM on Instagram, but they only responded when I commented on their Instagram page. They didn't give my money back automatically, I had to ask for it. Terrible service. Wouldn't recommend it.

19 de agosto de 2022

Uitstekende service

Duidelijke communicatie, snelle levering en uitstekende service. Een van de artikelen was beschadigd bij levering, binnen 4 werkdagen nieuw exemplaar ontvangen

24 de novembro de 2021

Excellent prices, quick support

Purchased a foldable chair for the best price found online.
Delivery was faster than expected.
One of the legs lost an end piece during transportation. Emailed support about this, but got no written reply. Instead, a replacement piece was delivered a few days later.

22 de agosto de 2021

Heel tevreden

Heel tevreden! Ik vond weinig reviews, dus was een beetje achterdochtig, onterecht. Snelle levering en leuke producten!

7 de maio de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Bon site mais gros problème en cas de…

Bon site mais gros problème en cas de retour
Le retour est à nos frais et pour un article que je devais retourner je devais payer 26,80€ (retour en Angleterre) et l article m avait coûter 19€ donc j ai du le garder dans en avoir l utilité dommage sinon bonne qualité dans l ensemble

10 de abril de 2021

Zeer slechte service

Zeer slechte service , artikel besteld en geconfirmeerd , mail ontvangen dat zending vertrokken is , nadien werden produkten geannuleerd , zending was niet vetrokken , zeer slechte communicatie . Op deze webwinkel kan je niet rekenen . Geen enkel voordtel ontvongen voor soortgelijk produkt . Deze mensen moeten duidelijk nog veel leren. Let hiervoor op, zodat je niet hetzelfde tegen komt .

10 de dezembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.