Supra Bazar Opiniões 56

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Snel geleverd , maar helaas was er 2 navullingen die zeep lekte , dus dat was minder leuk . Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf .. Bescherming materiaal ontbrak om de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb afgelopen zaterdag een Keter montero tuinbankje ontvangen. Zat helaas 1 kapot item bij welke gelijk dezelfde dag verstuurd werd door supra bazar. De volgende dag na controle van de doos merkt... Ver mais

Informações sobre a empresa

Supra Bazar, je vindt er alles ... Keuze uit duizenden artikelen! Veilig betalen, gratis verzending vanaf 50 euro, snel geleverd in België + Nederland!

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

56 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Beroep gedaan op garantie

Reeds enkele artikelen gekocht, nooit teleurgesteld. Nu moest ik beroep doen op de garantie van een artikel met 5 jaar garantie. Tussen het versturen van mijn vraag en het ontvangen van het onderdeel zijn nauwelijks 2 weken verlopen. Geen enkele discussie en verzorgde verzending. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de situatie. Werkelijk top en een voorbeeld voor vele anderen!

29 de maio de 2026

Palmolive navulling 500 ml

Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf ..
Bescherming materiaal ontbrak om de navullingen te beschermen.
Vandaar een score van 3 sterren..

27 de março de 2026
logótipo da Supra Bazar

Resposta da Supra Bazar

Beste, je mag schade ontstaan tijdens het transport altijd melden. Telefonisch of bij voorkeur via ons emailadres shop@suprabazar.be (omdat we foto's nodig hebben). Als er melding wordt gemaakt, zullen we steeds een oplossing aanbieden.

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling, levering gaf een klein probleempje wat ze perfect hebben opgelost! Dikke duim voor C. P. van dienst na verkoop!

23 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Xbox gekocht werkt niet

Xbox gekocht werkt n. Willen hem niet inwisselen was 1 dag oud. Dienst na verkoop telt dus blijkbaar niet daar koop er geen elektronica

21 de dezembro de 2025
logótipo da Supra Bazar

Resposta da Supra Bazar

Beste, onze medewerkers hebben de richtlijnen van leverancier Microsoft gevolgd. Wij mogen net als andere winkels van hen geen consoles terugnemen. De dienst na verkoop dient via hen te verlopen.

Luister …

Supra bazar is een van mijn lieveings winkels altijd vriendelijk helpen met veel liefde en al die andere mensen dien dingen schrijven over de winkel zijn maar voor de helft waar het super staat het je niet aan ga naar een ander winkel oja er zijn geen andere winkels net de supra bazar 🤣💣☄️voor al de mensen die daar werken chapo ik ben trots op jullie DOE ZO VERDER

28 de agosto de 2025

alleen maar lof

Een Tuinbed besteld. Erg snelle levering. Helaas een klein stukje afgebroken waarna er meteen een nieuw onderdeel werd verzonden.
Super service

23 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Oui, mais …en gros c'est du déstockage.

J'achète régulièrement des Cd's et vinyles en ligne,... Mais lors de la dernière commande sur ce site quel catastrophe,... CD vendu comme neuf, boitier arrivé cassé et fendu, le CD a l'intérieur griffé,... Un vinyle non emballé avec coin écornés,... L'emballage n'est pas soigné. C'est triste car les prix sont intéressants.

19 de abril de 2025

Top bedrijf & service

Allibert tuinstoelen en hockers besteld ondanks de vele negatieve reviews. Ik kan alleen maar zeggen: top producten tegen een scherpe prijs, tijdige levering en een klantenservice die goed bereikbaar en behulpzaam is! Aanrader!

14 de março de 2025

Superdeal !

Een wolfgarten grasmaaier gezocht op een late zaterdagavond. 20% goedkoper dan de meeste andere online winkels. Tot wel 45% zelfs vergeleken met een bekende doe-het-zelf zaak.

Een beetje wantrouwend toch de gok maar gewaagd. Dinsdagochtend arriveerde het pakket. Volledig in orde, ik ben in de wolken met mijn nette gazonnetje!

25 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben een collectors item (funko pop)…

Ik ben een collectors item (funko pop) gaan afhalen ( nadat ik deze heb besteld online. Deze was al heel raar ingepakt met vershoudfolie vond ik op zich al raar maar ik dacht dat dit voor extra veiligheid was. Funko POP! mimikyu 1013 special edition 12 inch dit item dus. Ik open de doos en zie direct dat er stukken plastiek kapot gesneden zijn. Dit kon je direct al vanboven aan voelen. Zonder de doos verder te openen kijk ik even rond en zag ik de staart kapot. Op hun website beweren ze dat de items nooit kapot vertrekken maar dit kan absoluut niet kloppen, aangezien er los plastiek afgesneden was. En de staart ook gelijmd lijkt. Daar heb ik dan 40 euro nieuwprijs voor betaald. Ik wacht nu nog op een oplossing.

7 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.