Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een verzekering aanvragen met duidelijke uitleg bij alle stappen. Een goed voorstel tegen een redelijke prijs. Snel alle informatie. Natuurlijk nog geen ervaring met het afhandelen van een schade.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had al een autoverzekering via Surebird en kreeg na een aantal maanden een aanbieding van ze voor een nieuwe verzekering waarmee ik ~15% bespaarde zonder iets te doen. Overstappen was in enkele min... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb altijd gehouden van bedrijven die de markt een beetje opschudden door innovatie te omarmen en in te zetten. Dit is zo'n bedrijf waarvan je denkt: waarom was het er niet eerder? Directe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik kwam bij Surebird terecht omdat ik mijn verzekeringen opnieuw wilde laten doornemen. Vanaf het eerste contact viel op hoe snel en soepel Taco reageerde. Afspreken ging zonder gedoe, hij dacht f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector de seguros

Surebird wil de hele verzekeringsmarkt opschudden door goed verzekeren revolutionair makkelijk te maken. Nooit meer zelf verzekeringen vergelijken, nooit meer te veel betalen, nooit meer onnodige premieverhogingen en nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd worden bij schadeclaims. Surebird gebruikt namelijk handige technologie om de beste dekking voor jou uit te zoeken tegen de scherpste prijs. Dit doen we jaarlijks opnieuw, waardoor jij altijd de beste dekking tegen de scherpste prijs hebt. Heb je een keertje schade? Dan zijn wij het aanspreekpunt. In het platform vul je al je gegevens in, en wij regelen de claim. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken over verzekeringen. Ervaar zelf het gemak van Surebird.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

126 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Gebruiksvriendelijk en kostenbesparend!

Surebird is ontzettend gebruiksvriendelijk, erg handig om al je verzekeringen bij elkaar te hebben op je dashboard en met behulp van de goede klantenservice sluit je de juiste verzekering af die bij je past en in mijn geval ook kosten bespaart.

1 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Een overzichtelijke electronische tussenpersoon die veel uitzoekwerk bespaart

Kortgeleden ben ik met behulp van Surebird door mijn verzekeringspakket gelopen. Inderdaad kon ik zo'n 300 euro per jaar besparen.
De website voorziet in een duidelijk interface waarin je per verzekering via vragen kunt bepalen wat voor dekking je wilt. Dit is prima overzichtelijk.
Als je echter kijkt naar de verzekeringskaarten die vervolgens bijgeleverd worden, lijken sommige keuzes die gemaakt zijn, niet of onduidelijk weergegeven. Bellen met Surebird geeft direct contact met Taco die uitlegt waar dit verschil door komt. De uiteindelijke polissen en polisvoorwaarden komen van de verschillende verzekeringsmaatschappijen zelf en zijn (zoals verzekeringspolissen nu eenmaal zijn), niet altijd even duidelijk en doorzichtig.
Uiteindelijk is Surebird dan een prima electronische tussenpersoon die veel uitzoekwerk bespaart en alles op één plek verzameld. Of en hoe Surebird het verzekeringspakket qua kosten ook bijhoudt en aanpast , moet nog duidelijk worden het komend jaar.
In ieder geval was het prettig om direct goed persoonlijk contact te hebben.
Eef Fakkeldij

10 de outubro de 2024

Super ervaring

Super geholpen door Taco. Vergeleken met oude verzekering bespaar ik een hoop geld en nu alles in 1 overzicht inzichtelijk. Afsluiten ging zeer snel en makkelijk.

21 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Met groot gemak een significante kostenbesparing

De website van Surebird is zeer gebruikersvriendelijk en maakt het mogelijk om eenvoudig je bestaande verzekeringen te reviewen; zorg er wel voor dat je de dekkingen van je bestaande verzekeringen bij de hand hebt zodat je appels met appels gaat vergelijken; voor mij was er een substantieel voordeel te behalen als ik zou overstappen. Ik heb daarom gekozen voor nieuwe verzekeringen en de overstapservice gebruikt om de bestaande verzekeringen op te zeggen. Surebird is een uitstekend platform waar je gemakkelijk een mooie, maandelijkse kostenbesparing kan behalen.

23 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende partij om je verzekeringen onder te brengen

Tijdens de laatste opname van de podcast De Geldvrienden hoorde ik voor het eerst van Surebird. Ik ging toch eens kijken hoe het werkt en wat het mij zou opleveren om mijn verzekeringen onder te brengen bij Surebird en dit viel mij zeker niet tegen. Sterker nog ik ben erg tevreden; mijn situatie ingevuld via de site en ik kreeg stuk voor stuk de scherpste voorstellen maar ook goede polisvoorwaarden. Het scheelde mij al behoorlijk wat geld. Er was even een onduidelijkheid bij mijn vorige verzekering en legde dit neer bij Surebird. Dit werd razendsnel helder omdat Surebird snel contact met mij legde en ze zijn direct in mijn dossier gedoken. Ik werd ik keurig en heel snel over teruggebeld. Het goede contact en de goede verzekeringen gaf mij het gevoel dat ik bij een goede partij mijn verzekeringen heb ondergebracht. Enige puntje van kritiek is het extra toevoegen van andere/nieuwe verzekering. Dit kan niet direct op de website toegevoegd worden maar moet via de mail verlopen. Dit heb ik al keurig bij Taco aangegeven, hier wordt zeker in de toekomst nog aan gewerkt. Al met al hebben ze er een zeer tevreden klant bij.

27 de agosto de 2024

Zeer tevreden met Surebird

Ik heb nu al een tijdje verzekeringen via Surebird en ik ben zeer tevreden. Er zijn korte lijnen met Taco. Recent had ik een schade in mijn huis en heb Taco gebeld en binnen no time was er een afspraak gemaakt om de schade te herstellen. Bij de afwikkeling van de financiële kant was er een foutje gemaakt met betrekking tot eigen risico en ook dat heeft Taco binnen een dag opgelost. Werken met Surebird is echt een verademing als je het vergelijkt met de logge systemen van andere verzekeringsmaatschappijen.

12 de junho de 2024

Vandaag mijn verzekeringen overgezet

Vandaag mijn verzekeringen overgezet. Ik dacht dat ik niet meer kon besparen, maar dit bleek dus wel mogelijk. Ik werd super geholpen omdat ik niet goed wist wat ik bij sommige vragen moest invullen.
Ik ben er heel blij mee, echt een aanrader wat mij betreft

16 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

SureBird kan je veel besparing opleveren

Zojuist al mijn verzekeringen overgezet van YouSure naar SureBird. Ik blijk €500,- per jaar te kunnen besparen.
Ik ben onder de indruk van de website. In korte tijd worden verzekeringen vergeleken en krijg je een aanbod. Je hebt letterlijk niet meer dan 5 minuten nodig. Het resultaat is zeer overzichtelijk en afsluiten kan direct.
Ik heb geen gebruik gemaakt van de opzegservice, dus ik weet niet of dat makkelijk gaat. Ik heb zelf mijn verzekeringen bij YouSure opgezegd, was ook snel geregeld.
Ik had een probleem met inloggen op de site van SureBird, stuurde een e-mail hierover en werd binnen 15(!) minuten teruggebeld.
Tot nog toe zeer tevreden! Ik werd door Vincent Kouters van de Volkskrant op deze website gewezen.

15 de maio de 2024
logótipo da Surebird

Resposta da Surebird

Goed om te horen dat we je tot zover goed hebben kunnen helpen Jeroen, we gaan ervoor zorgen dat je ook tevreden blijft.

Classificada 5 em 5 estrelas

SUREBIRD een verfrissend nieuwe aanpak van verzekeren

Persoonlijk vind ik verzekeringen een noodzakelijk kwaad, maar als het even kan probeer ik wel goed naar de prijs/kwaliteit te kijken.
Zo kwam ik terecht bij Surebird en bij het uitrekenen en vergelijken bleek ik alsnog €276,00 per jaar (!) te kunnen besparen op onze woonverzekering, autoverzekering en doorlopende reisverzekering.
Taco van Surebird heeft mij verzekerd dat het nieuwe verzekeringspakket prima voldoet aan de eisen die ik eraan stel, dus dat is alleen maar goed.

25 de abril de 2024
logótipo da Surebird

Resposta da Surebird

Bedankt voor je review Erik, wij gaan ervoor zorgen dat jij geen last meer hebt van dit noodzakelijke kwaad.

Classificada 5 em 5 estrelas

Besparen en toch goed verzekerd

Ook ik ben via Linkje ,,Betering,, ( Vincent Kouters) terecht gekomen bij Surebird.nl
Bij mij levert het een besparing op van zo'n € 600,00 per jaar voor hetzelfde verzekeringenpakket.
Het persoonlijke contact met Taco vond ik ook heel prettig, ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.
Top!

21 de março de 2024

beter verzekerd en 500 euro bespaard

Wij hadden onze verzekeringen al enkele jaren niet meer bekeken en nu via Surebird alle verzekeringen nog eens tegen het licht gehouden. We zijn nu beter verzekerd en besparen ca. 500 euro op jaar basis. Bij vragen werden we supersnel geholpen, dus wij zijn tot op heden helemaal tevreden.

29 de fevereiro de 2024

Via besparing Linkje ,,Betering, naar Surebird

Via besparing Linkje ,,Betering,, ( Vincent Kouters) aan te bevelen voor één ieder, terecht gekomen bij Surebird.nl Verzekeringsexpert.
Is even voor gaan zitten, met uitstekende hulp van Taco van Surebird en dat levert € 600,00 per jaar minder uitgeven € aan je verzekering-pakket met
( zelfde voorwaarden ) die je weer kan gebruiken voor de mooie adviezen van ,, Betering,,
Leuk om zo je doel te behalen met minder uitgeven, en Financieel onafhankelijk te worden.
Succes verder met jullie platform.
Helemaal toppie....😁

29 de fevereiro de 2024

Beter verzekerd

Ik had al mijn verzekeringen al jaren niet meer bekeken. Ik wist ook bijna niet meer bij welke leverancier ik welke verzekering had ondergebracht. Nu ben ik overgestapt naar Surebird en heb ik alles op 1 adres. Ik ben heel snel geholpen en goed geadviseerd. Toen ik wat wilde aanpassen kon dat ook. Ik ben beter verzekerd en zij controleren jaarlijks of het beter kan. Ik ben helemaal tevreden.

26 de fevereiro de 2024

Een echte aanrader

Dacht mijn verzekeringen efficient en kosteneffectief geregeld te hebben. Blijkt dat het bij Surebird nog makkelijker kan en goedkoper is.
Aanmelden is makkelijk en bij vragen wordt je snel geholpen.

9 de fevereiro de 2024

Excellent insurance advice!

We consolidated our insurances and added some missing coverage that was needed. The whole process went smoothly, with a clear overview of everything. To top it off, with everything combined we now pay less than our car insurance was alone! Very happy with the Surebird service.

4 de janeiro de 2024

Eenvoudig en voordelig

Vorig jaar diverse (voordelige) verzekeringen afgesloten via Surebird en nog steeds erg tevreden!

De website is zeer duidelijk waardoor het afsluiten van verzekeringen eenvoudig verloopt.

Zojuist de offerte voor mijn huidige verzekeringen ontvangen voor het nieuwe jaar (2024). De maandelijkse premie is zelfs verlaagd t.o.v. van vorig jaar! Uniek als je het mij vraagt!

Kortom, Surebird is een echte aanrader!

2 de janeiro de 2024

Surebird ontzorgt en bespaart

Surebird ontzorgt, regelt het goed en last but not least realiseert Surebird ook nog eens aanzienlijke besparingen. Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn met de overstap. Ik raad het iedereen aan!

16 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.