Banner for Surfblend

Surfblend Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze allereerste surfervaring hadden we ons als gezin niet mooier kunnen wensen! De Surfinn was heerlijk en de gezellige kamer had een prachtig uitzicht. We hebben genoten van het ontbijt en de pizza/... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij aankomst voelde het gelijk als thuiskomen. De accommodatie zag er goedverzorgd uit. Het zwembad was heerlijk en werd iedere dag schoongemaakt. De kamers waren ook erg mooi en ruim. Het eten w... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Geen 5 sterren: - 1 handdoek voor de hele week. - Fietsen waren voor de lessen niet gereed. Super-pluspunten: + Host Saar: meedenkend, kalm, georganiseerd en zeer proper. + Ontbijtbuffe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Heerlijk rustige vakantie, super sfeer en fantastische surfles door local boy Eduardo. Wij genoten van elk moment. Onze eerste surf ervaring zullen we niet snel vergeten. Enig puntje van kritiek,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Bed & Breakfast
  3. Escola de surf
  4. Loja de surf
  5. Operador turístico

Sobre Surfblend

Surfblend is al 25 jaar de surfvakantie specialist! Reis met ons naar Frankijk, Spanje, Portugal, Marokko en nog veel verder en leer surfen van de beste coaches.

• 25 jaar ervaring
  • Unieke locaties
  • Service by surfers
  • Voor alle niveau's

SURFVAKANTIES VOOR IEDEREEN!

Surfvakanties zijn allang niet meer voorbehouden aan de stereotype surfdude. Ze zijn tegenwoordig razend populair bij jongeren, gezinnen en iedereen die op zoek is naar avontuur. Surfen is geschikt voor alle leeftijden, en vanaf je eerste les ervaar je direct het geweldige gevoel van op een board staan. Ook steeds meer families, scholen en bedrijven kiezen voor Surfblend om onvergetelijke surfvakanties te organiseren.

Al meer dan 20 jaar staat ons gepassioneerde team klaar om de meest unieke surfvakanties in Europa en daarbuiten te organiseren. Of je nu wilt surfen aan de prachtige kusten van Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko, of een exotisch avontuur zoekt aan de andere kant van de wereld, wij hebben voor ieder wat wils. Op zoek naar een extra uitdaging? Ontdek dan onze coachingweken, speciaal ontworpen voor surfers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met Surfblend zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je mee op avontuur?

Of je nu een beginnende surfer bent of al jaren op de golven staat, jong of oud, surfen is voor iedereen!

Bij al onze reizen bieden we surflessen aan die perfect aansluiten op jouw niveau. Of je nu kiest voor een gevorderdencursus om je techniek te verfijnen of een beginnerscursus om de basis onder de knie te krijgen, ons ervaren team zorgt ervoor dat je in no-time de golven trotseert. Met Surfblend beleef je de ultieme surfervaring!

SERVICE DOOR SURFERS

Zoek je persoonlijk advies of handige tips voor het boeken van jouw perfecte surfvakantie? Geen probleem!

Ons team van ervaren surfers, met jarenlange ervaring in zowel Europa als ver daarbuiten, staat klaar om je te helpen. Of je nu een op maat gemaakte familievakantie zoekt of vragen hebt over de begeleiding op een Juniorcamp, wij denken graag met je mee. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons direct—je krijgt altijd snel antwoord.

We maken het je makkelijk met vrijblijvende aanvragen en sturen je binnen één werkdag een offerte. Zo krijg je snel inzicht in alle opties en wordt het boeken van jouw surfvakantie eenvoudig en stressvrij!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

272 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

89 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

1 star

1 star
This foreign-owned hotel next door shows zero respect for the Portuguese working families and elderly neighbours who actually live here.
They allow guests to blast loud music all day and run noisy pool parties with no regard for the people around them. Portuguese families who get up at 6 a.m. for work, parents trying to put babies to sleep, and older people who spend the day at home are forced to listen to constant noise. It is not occasional — it is regular and disruptive.
This business is completely out of sync with the local community. Instead of operating with basic consideration for the neighbourhood, they prioritise parties and volume as if the surrounding Portuguese homes do not exist. Working people, young children, and grandparents deserve quiet. This hotel does not provide it.
The neighbours are already organising and taking legal steps to restrict these activities. Future guests should think carefully before booking here if they care about whether a place respects the people who live next to it.

1 de agosto de 2026

Resposta da Surfblend

Hi Carlos, Thank you for sharing your feedback. We have communicated your feedback to the local host and owner of the house to make sure inconvenience is limited for the neighbours. This is not what we as Surfblend stand for. We want a good connection with the neighbours and community that we appreciate a lot. Have a good day.
Kind regards

Surfinn 2026

Net als vorig jaar hebben we een fantastisch verblijf gehad in Surfinn dankzij Jeffrey & Kirsten. We voelden ons meteen terug thuis en alles was pico bello in orde!

4 de agosto de 2026

Resposta da Surfblend

Wat een fijne woorden, daar worden we blij van! Tot de volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hier wordt rekening gehouden met omwonenden

Geen 5 sterren:
- 1 handdoek voor de hele week.
- Fietsen waren voor de lessen niet gereed.

Super-pluspunten:
+ Host Saar: meedenkend, kalm, georganiseerd en zeer proper.
+ Ontbijtbuffet elke ochtend top, vers, voldoende, fris! En de bbq ook heel erg goed verzorgd. Met dank aan de vrijwilligers.
+ Surf trainers zijn geduldig, enthousiast.
+ Filmanalyse
+ In dit huis moet het om 22:00 uur stil zijn. Er wordt rekening gehouden met de omwonenden: 22:00 u stilte om geluidsoverlast te voorkomen.

Heel was erg fijn verblijven in Surf Inn Caparica en we hebben fijne surflessen gehad.

29 de julho de 2026

Resposta da Surfblend

Zo fijn om te horen dat je genoten hebt, dat geeft ons energie! We geven de feedback door over de fietsen en de handdoeken. Tot een volgende keer!

Heerlijk verblijf

Heerlijk verblijf, leuk zwembad, vlakbij zee en dorpje, lekker ontbijt en diner, super sfeer!

4 de agosto de 2026

Resposta da Surfblend

Jouw positieve ervaring is precies waar we het voor doen, bedankt!

Classificada 4 em 5 estrelas

Relaxte uitvalbasis voor een weekje surfen in Lissabon

Prima ligging van het hostel in een rustige wijk vlakbij zee. Ruime kamer (zonder airco) en prima badkamer. Goede restaurantjes in de buurt. Leenfietsen handig om naar surfles te fietsen. Relaxte en behulpzame vrijwilligers en een leuke gasten mix van jong en oud.

2 de agosto de 2026

Resposta da Surfblend

Geweldig om te horen dat je genoten hebt van je tijd met ons! Tot de volgende!

Surfinn vieux-boucau

Wat hebben we een geweldige week gehad! Het eten was top, heerlijk weer en we hebben genoten van het surfen en het strand. Bedankt Jeffrey en Kirsten voor alles :)

Resposta da Surfblend

Dankjewel voor je mooie review! Jij maakt ons werk extra leuk!

Surfen en relaxen 😎

Net terug van een week in Vieux Boucau. Waar we onder de enthousiaste leiding van Kirsten en Jeff in een huis vlak bij de strandopgang zaten. Je deelt het huis met een aantal andere families / vriendengroepjes. Dus je deelt ontbijt, tuin, zwembad en ervaringen. 3x is er gezamenlijk diner als je wilt. Surfles gaat via de Franse surfschool.Los daarvan kun je ook materiaal huren. Goed geregeld en een mooie mix van inspanning en relaxen. Perfecte week om met de kinderen te doen

Resposta da Surfblend

Dankjewel voor je 5 sterren en de good vibes! Je review straalt precies de Surfblend-vibe uit. Tot de volgende keer! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ook deze locatie is een aanrader

De host en het hele team hebben telkens voor een lekker ontbijt gezorgd, nette gezellige kamers, toffe sfeer op het terrein, leuke activiteiten. Fijn dat het kleinschalig gezellig was

Resposta da Surfblend

Wat fijn dat je zo genoten hebt, dat maakt ons helemaal blij!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben op reis geweest met mijn twee…

Ik ben op reis geweest met mijn twee boys van 6&8 en dit was onze beste vakantie ooit. Wat een prachtige plek om te verblijven, lieve mensen, interessante mede-gasten, top surf school, mooie omgeving met voldoende varieeteit en lekker eten! Alles was er voor ons!!!

Resposta da Surfblend

Dankjewel! We vinden het super dat je tevreden bent over je Surfblend-ervaring! Tot de volgende keer :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Een ideale mix tussen relaxen en…

Een ideale mix tussen relaxen en activiteiten, danwel georganiseerd…wat super leuk was….of op eigen initiatief. De locatie was dik in order en lekker koel onder de bomen. Het team van Seignosse zijn toppertjes!!

Resposta da Surfblend

Echt fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot de volgende keer!

Vakantie Surfblend Messanges

Wij hebben 6 dagen doorgebracht op surfblend messanges, op een drive-in plek op de camping. We kwamen te vroeg aan maar mochten ons meteen installeren. Sander hielp ons de caravan op de plek zetten (de plek was ruim en mooi, maar zanderig dus lastig om de caravan te verplaatsen). We hebben twee avonden meegedaan met het diner en dat was heerlijk. Vera en haar crew hebben ervoor gezorgd dat we een fijne en ontspannen vakantie hebben gehad. Toen mijn zoon een lekke band had met zijn mountainbike heeft Sander deze voor ons vervangen. Bedankt, wij komen nog eens terug!

18 de julho de 2026

Resposta da Surfblend

Jouw positieve feedback maakt onze dag! Bedankt dat je dit wilde delen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijne b&b en professionele surflessen

Super fijne b&b en professionele , relaxte surflessen. Goede communicatie vooraf en alle mogelijkheden tijdens het verblijf.

24 de julho de 2026

Resposta da Surfblend

Geweldig om te lezen dat je zo genoten hebt. Jij maakt ons werk extra leuk!

Holaaaaa chicos

Holaaaaa chicos,
War eh ok hier. Auch gesellig. Gibt viel alkohol. Wellen waren nicht so gut. Dafür das team - besonders walter, er ist wirklich joviaal.

24 de julho de 2026

Resposta da Surfblend

Thank you for sharing your positive energy with us! Hope to see you again soon

10/10

Jeffrey and Kirsten were super nice hosts, making our lives easy for the whole week. Thanks again!

Furthermore the location is great and everything is close by.

13 de julho de 2026

Resposta da Surfblend

Awesome to hear that you had such a good time! Thanks for the support

Ontspannen surfvakantie

Goede faciliteiten, verzorging en sfeer!

Resposta da Surfblend

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we het voor!

Super fijne vakantie

Super fijne vakantie. De mensen proberen je het echt naar de zin te maken. Ze houden zich aan de afspraken. Lekker gegeten en goed geslapen.

Resposta da Surfblend

Bedankt voor je lieve woorden, we hopen je snel weer te zien in de line-up

Classificada 5 em 5 estrelas

Super mooi huis dicht bij het strand en…

Super mooi huis dicht bij het strand en leuke hosts. Er hangt een relaxte en gezellige sfeer. Ook is er een zwembad, pingpong tafel, mooie badkamer en fijne bedden. Ook kan je 3x per week samen eten met iedereen en dat was erg lekker en gezellig. Verder weten de hosts veel over de omgeving en de golfen, dat was erg fijn!

Resposta da Surfblend

Zo leuk om te lezen dat je vakantie geslaagd was. Hopelijk tot snel!

11-18 juli reis

De locatie beschikte over genoeg kamers en genoeg ruimte voor alle mensen die er verbleven. We hadden de diners gepakt en deze waren enorm lekker. Het huisje was steeds proper en de hosts waren steeds bereikbaar.
Het enige wat ik misschien wel miste waren vliegenramen voor de muggen buiten te houden.

Ik heb er wel enorm veel goede herinneringen gemaakt en andere leuke gasten ontmoet.

11 de julho de 2026

Resposta da Surfblend

Dank je wel voor deze mooie feedback, we waarderen het enorm! Tot een volgende keer :)