Onze allereerste surfervaring hadden we ons als gezin niet mooier kunnen wensen! De Surfinn was heerlijk en de gezellige kamer had een prachtig uitzicht. We hebben genoten van het ontbijt en de pizza/... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Bij aankomst voelde het gelijk als thuiskomen. De accommodatie zag er goedverzorgd uit. Het zwembad was heerlijk en werd iedere dag schoongemaakt. De kamers waren ook erg mooi en ruim. Het eten w... Ver mais
Geen 5 sterren: - 1 handdoek voor de hele week. - Fietsen waren voor de lessen niet gereed. Super-pluspunten: + Host Saar: meedenkend, kalm, georganiseerd en zeer proper. + Ontbijtbuffe... Ver mais
Heerlijk rustige vakantie, super sfeer en fantastische surfles door local boy Eduardo. Wij genoten van elk moment. Onze eerste surf ervaring zullen we niet snel vergeten. Enig puntje van kritiek,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Surfblend
Surfblend is al 25 jaar de surfvakantie specialist! Reis met ons naar Frankijk, Spanje, Portugal, Marokko en nog veel verder en leer surfen van de beste coaches.
- 25 jaar ervaring
- Unieke locaties
- Service by surfers
- Voor alle niveau's
SURFVAKANTIES VOOR IEDEREEN!
Surfvakanties zijn allang niet meer voorbehouden aan de stereotype surfdude. Ze zijn tegenwoordig razend populair bij jongeren, gezinnen en iedereen die op zoek is naar avontuur. Surfen is geschikt voor alle leeftijden, en vanaf je eerste les ervaar je direct het geweldige gevoel van op een board staan. Ook steeds meer families, scholen en bedrijven kiezen voor Surfblend om onvergetelijke surfvakanties te organiseren.
Al meer dan 20 jaar staat ons gepassioneerde team klaar om de meest unieke surfvakanties in Europa en daarbuiten te organiseren. Of je nu wilt surfen aan de prachtige kusten van Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko, of een exotisch avontuur zoekt aan de andere kant van de wereld, wij hebben voor ieder wat wils. Op zoek naar een extra uitdaging? Ontdek dan onze coachingweken, speciaal ontworpen voor surfers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met Surfblend zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je mee op avontuur?
Of je nu een beginnende surfer bent of al jaren op de golven staat, jong of oud, surfen is voor iedereen!
Bij al onze reizen bieden we surflessen aan die perfect aansluiten op jouw niveau. Of je nu kiest voor een gevorderdencursus om je techniek te verfijnen of een beginnerscursus om de basis onder de knie te krijgen, ons ervaren team zorgt ervoor dat je in no-time de golven trotseert. Met Surfblend beleef je de ultieme surfervaring!
SERVICE DOOR SURFERS
Zoek je persoonlijk advies of handige tips voor het boeken van jouw perfecte surfvakantie? Geen probleem!
Ons team van ervaren surfers, met jarenlange ervaring in zowel Europa als ver daarbuiten, staat klaar om je te helpen. Of je nu een op maat gemaakte familievakantie zoekt of vragen hebt over de begeleiding op een Juniorcamp, wij denken graag met je mee. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons direct—je krijgt altijd snel antwoord.
We maken het je makkelijk met vrijblijvende aanvragen en sturen je binnen één werkdag een offerte. Zo krijg je snel inzicht in alle opties en wordt het boeken van jouw surfvakantie eenvoudig en stressvrij!
Informações de contacto
Lindenstraat 48, 2070, Zwijndrecht, Bélgica
- +32460240328
- info@surfblend.com
- surfblend.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Geweldige ervaring!
Ons plan was om naar het surfkamp in Moliets te gaan, maar door te weinig aanmeldingen, werd ons de Surfinn aangeboden in Vieux Boucau. En dit had zo moeten zijn. Wij hebben een geweldige ervaring gehad hier. Jeffrey en Kirsten (degenen die de surfinn runnen) en Suze en Julia zijn hele lieve, enthousiaste, betrokken mensen. Die een hele relaxte sfeer creëren. Ze lieten ons onze gang gaan. Maar gaven wel leuke tips over waar we lekker konden eten of een drankje konden doen. Ook begeleiden ze ons naar onze eerste surfles en betrokken ons bij hun eigen plannen. Wanneer ze gingen surfen tijdens de zonsondergang. Of op andere momenten, gaven ze dit altijd aan en was iedereen welkom om mee te gaan.
Wij waren er een week en hebben daarom ook alle 3 de avonden dat er gezamenlijk gegeten werd mee kunnen maken! Dit werd allemaal door hen zelf bereid en was ontzettend lekker en gezellig! Zelf eet ik glutenvrij en daar werd altijd goed aan gedacht! Net als het ontbijt, dit werd altijd goed verzorgd.
Al met al een geweldige ervaring! Hopelijk komen wij snel weer terug😊
Liefs,
Rian, Janet & Rienk

Resposta da Surfblend
Leuke plek met nog leukere gastheer en…
Leuke plek met nog leukere gastheer en - vrouw.

Resposta da Surfblend
1 ster – Absoluut niet aan te raden.
Wij waren naar het junior kamp in moliets (12-16 jaar).
Ik heb echt nog nooit zo’n slechte vakantie gehad. Ik ging naar dit surfkamp omdat ik dacht dat het een leuke, gezellige week zou worden waarin je nieuwe mensen leert kennen en lekker kunt surfen. Uiteindelijk voelde het meer als een strafkamp dan als een vakantie.
Om te beginnen deed de begeleiding totaal geen moeite om je te leren kennen. We moesten vier keer per dag appèl lopen zodat ze wisten dat we er waren, maar na een hele week wisten ze nog steeds niet wie we waren. Je sprak de begeleiding eigenlijk alleen als ze boos op je waren. Normaal een praatje maken of interesse tonen? Vergeet het maar.
Halverwege de week kwam er een nieuwe begeleidster. De eerste keer dat mijn vriendin en ik haar zagen, werden we meteen uitgescholden en “disrespectvol” genoemd, terwijl ze letterlijk geen idee had wie we waren. Dat zegt eigenlijk al genoeg.
Ook de straffen sloegen nergens op. Jongens moesten wc’s, riolen en putjes schoonmaken omdat ze waren overgelopen. Alsof dat nog niet vernederend genoeg was, werden ze ook nog gefilmd door de begeleiding terwijl ze dat moesten doen. Echt bizar.
Tijdens een surfsessie werden wij met z’n drieën achtergelaten op het strand met alle surfboards en kleding, terwijl de begeleiding zelf niks droeg. Wij moesten vervolgens een half uur lopen met alle spullen. Toen we eindelijk terug waren, kregen we te horen dat we “brutaal” waren geweest. We hadden onderweg letterlijk geen woord tegen de begeleiding gezegd. Als straf mochten we de volgende dag helemaal niet surfen terwijl we helemaal niks verkeerd hadden gedaan.
En over het surfen zelf: daar ging je uiteindelijk toch voor, maar ook dat viel enorm tegen. Er werd bijna geen uitleg gegeven. Je kreeg een board en vervolgens moest je het eigenlijk zelf maar uitzoeken. Als beginner verwacht je juist dat je iets leert, maar de begeleiding nam daar nauwelijks de tijd voor.
De regels waren ook totaal overdreven en vooral heel oneerlijk. Om 23.00 uur moest het elke avond doodstil zijn, want daar kon “niks aan gedaan worden”. Totdat België een WK-wedstrijd speelde. Toen was lawaai maken ineens geen probleem meer. Dus blijkbaar gelden de regels alleen voor de deelnemers.
Je mocht ook niet eens zonder begeleiding naar de Spar. Wij waren een keer vier minuten te laat terug en moesten meteen als straf alle afwas doen. Vier minuten…
Dan de borg. Aan het begin van de week werd verteld dat je borg betaalde voor je tent. Prima, dat is logisch. Maar halverwege de week veranderde het verhaal ineens en kon je je borg ook kwijtraken als je je bord en bestek niet inleverde. Eerst werd nog gezegd dat het handig was om je eigen bord de hele week te houden. De regels werden dus gewoon aangepast terwijl de week al bezig was.
Het eten was ook niet best. Op een dag kregen we pastasalade met pasta die nog half rauw was.
Wat mij misschien nog wel het meest irriteerde, was dat de begeleiding tijdens bijna ieder appèl ging vertellen hoe zwaar ze het met onze groep hadden en dat we eigenlijk medelijden met ze moesten hebben. Ik heb ze ook meerdere keren onderling horen zeggen dat ze “er met z’n allen doorheen moesten komen”. Ook werd letterlijk gezegd dat de weken vóór ons heel leuk waren geweest, maar dat onze week “echt een kutweek” was. Terwijl er helemaal niks aan de hand was. Iedereen deed gezellig, alleen de begeleiding bleef maar zeuren.
Het verschil tussen het junior- en het youthkamp was ook belachelijk. Ik was drie dagen te jong voor het youthkamp. Vooraf werd gezegd dat overstappen echt onmogelijk was. Eenmaal aangekomen in Moliets werd doodleuk verteld dat ik gewoon overgeplaatst had kunnen worden als er plek was geweest. Het youthkamp mocht bijna alles zelf bepalen en had veel meer vrijheid, terwijl wij werden behandeld alsof we zes jaar oud waren.
Ik snap dat regels belangrijk zijn, maar dit sloeg echt door. De begeleiding was niet sociaal, gaf je alleen aandacht als je iets fout deed en liet je vooral merken hoe vervelend ze jou vonden. Het voelde totaal niet als een vakantie en zelfs het surfen, waar je uiteindelijk voor komt, stelde teleur.
Ik zou dit surfkamp echt aan niemand aanraden. Er zijn vast veel leukere kampen waar je wél normaal wordt behandeld.

Resposta da Surfblend
Absolute aanrader als gezinsvakantie! Topteam!
Geweldig goed georganiseerd surfcamp in Moliets! Zeer vriendelijk en heel behulpzame monitoren. Altijd alles met de glimlach van s' ochtends vroeg tot s' avonds laat. Heel onderlegde surfcoaches met een duidelijke uitleg in het Nederlands en verstaanbaar Engels. Ze houden steeds iedereen in de gaten, gaan mee in het water en helpen waar nodig. Na 3 lessen stond iedereen recht op de plank! Absoluut een aanrader voor ideale en ontspannende gezinsvakantie! Wij hebben er alvast keihard van genoten!

Resposta da Surfblend
Surfhouse Loredo: fantastisch, super, top!
Ik boekte een last-minute trip naar het Surfhouse Loredo van Surfblend. Al vanaf bij de aankomt werd ik enorm warm onthaald door de topcrew van Surfblend: Wouter, Bram en de meiden ;)! Ze deden me er meteen thuis voelen en deden er alles aan dat ik vanaf de eerste seconde kon beginnen genieten van de vakantie. Er waren telkens voldoende activiteiten voorzien waar je (heel vrijblijvend aan kon deelnemen). Door de goede groepssfeer die hier gecreëerd wordt, kan je hier heel moeilijk nee op zeggen!
Ook het eten was top! Elke ochtend werd er een uitgebreid, heerlijk ontbijt voorzien. Ook was er de optie om op sommige dagen ‘s avonds te kunnen genieten van de kookkunsten van de crew die blijkbaar ook culinaire talenten bevatten! Verder was het echt puur genieten van de surf, de gesprekken en de sporadische biertjes in de avond! Kort samengevat: dit was een van mijn leukste surfvakanties die ik al deed. Dat is vooral te danken aan de crew en de leuke guests die aanwezig waren! Nogmaals bedankt aan jullie allemaal.

Beste recensie ever!!
Super toffe organisatie.De coaches leggen alles super goed uit,ook voor kinderen.Er wordt goed gelegd op het niveauverschil,als je ergens al goed mee weg bent krijg je extra uitdaging.Super toffe ervaring!

Resposta da Surfblend
Its a very cosy and relaxing place
Its a very cosy and relaxing place, friendly staff and a great location next to the beach & ocean.

Fantastisch
Zalige plaats om te verblijven, ontbijt was telkens uitstekend, de thema-avonden waren ook heel lekker,... Ideale plaats om eens goed tot rust te komen. Ik kom terug ☺️

Resposta da Surfblend
Het jongerenkamp in Molièts et Maa is…
Het jongerenkamp in Molièts et Maa is veel te streng. Het hele kamp draait om het surfen en er is geen vrijheid. Om 23:00 moet het helemaal stil zijn op het kamp. Als er ook maar iets niet naar de zin gaat van de crew worden er met straffen geslingerd alsof het ze goed doet. En aantal kinderen worden gestraft met putjes schoonmaken, tijdens dat dit gebeurt staat de crew lachend te filmen, doe is normaal! In dit kamp is het ook vaak zo dat je gedurende de dag heel erg weinig doet. Met name de eerste paar dagen. Hierin verveel je je dood en kan je alleen zonnen op een bedje. De surflessen worden zogenaamd gegeven door ‘goeie surfers’, maar ze geven eigenlijk helemaal geen feedback en je moet het vooral zelf leren. De surfplek is minimaal 30 minuten lopen met. Dit lopen is vaak ook nog eens met surfborden, wat na een tijdje loodzwaar wordt. Voor velen is dit niet te doen.Verder is de zee helemaal prima. De crew is zelf helemaal niet gepassioneerd voor het vak en ligt grote delen van de dag in een opblaaszwembad terwijl de kinderen helemaal niks te doen hebben. Schandelijk als je het mij vraagt. Er wordt vooraf gezegd dat de camping en het kamp van surfblend 4 sterren heeft. Maar de tenten zien er niet uit en hebben alleen 4 stapelbedden. Het personeel is bijzonder onvriendelijk en ze doen net niks mee. Verder wordt het eten geserveerd alsof we op rantsoen leveren, pastasalade waarin de pasta nog helemaal hard is, is dat nou normaal? Vaat wordt hier gedaan door de kinderen en dit wordt voornamelijk als straf gebruikt. De groep die straf heeft is flink de Sjaak en zelfs de crew komt je doodleuk hun eigen vaat brengen. Dit kamp is het niet waard. GA ALLEEN OP DIT KAMP ALS JE HEEL ERG GEMOTIVEERD BENT OM BETER TE LEREN SURFEN, DIT IS JE 900€ NIET WAARD!
Heerlijk rustige vakantie
Enig puntje van kritiek, het materiaal in het surfhouse zou beter moeten onderhouden worden. Fietsen, sanitair,...
Alles zou volgens mij zo gewoon ook langer meegaan, en iets minder frustraties opleveren.
Telkens ik wou fietsen bv moest er wel iets hersteld worden aan de fiets alvorens te kunnen vertrekken.

Surftrip
Het was een geweldige week en elke dag kregen we een vers ontbijt. Het personeel heeft echt goed hun best gedaan om zoveel mogelijk voor ons te verzorgen en de locatie is prachtig.

Surfinn Vieux Boucau
Fantastische week gehad. Jeffery en Kirsten zijn goede hosts. Heerlijk zwembad, heerlijke ontbijtjes en diners. Goede tips gekregen qua diners en surftijden. Iets bijboeken was niet duur en geen probleem.
Enige tips zouden nog een gratis schoonmaak tussendoor zijn en het aanleggen van een airco in de 2 persoonskamers, anders wordt het wel aardig warm

super plek
Echt een super plek in de b&b in Vieux-Boucau! Dichtbij t strand en echt een lekker plekje met zwembad. Er worden dinertjes georganiseerd en de mensen die daar werken zijn super lief en meedenkend!

Resposta da Surfblend
Geweldige SurfInn met alles wat je nodig hebt
Samen met mijn dochter een geweldige surf week gehad in de SurfInn in Vieux Boucau. Perfecte accommodatie met alles wat je nodig hebt: fijne kamer, goed surf materiaal, zwembad, yoga-deck en niet te vergeten iedere ochtend een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Jeffrey en Kirsten zijn super hosts: zeer behulpzaam om het maximale uit je surfvakantie te halen. Nogmaals bedankt voor de fijne week!

Resposta da Surfblend
Geweldig huis in Figueira met geweldige…
Geweldig huis in Figueira met geweldige hosts!!

Resposta da Surfblend
Voor mij was dit echt een super fijne…
Voor mij was dit echt een super fijne ervaring. Alles was goed geregeld en er was altijd gezelligheid te vinden. En de mensen waren hardstikke lief!

Geweldige Surfblend ervaring!
Wij hebben een week doorgebracht in de Surf-Inn in Vieux-Boucau en voelden ons vanaf het eerste moment van harte welkom. De ruimtes waren schoon, netjes en goed onderhouden. Het team was vriendelijk, behulpzaam en deskundig, waardoor het ons aan niets ontbrak. We hebben een geweldige tijd gehad en kunnen deze plek van harte aanbevelen.

Tweede keer surfen met Surfblend
Het was voor ons al de tweede keer dat we met Surfblend gingen surfen in Portugal. Telkens een top ervaring! Hoewel we zelf niet zo’n waterratten zijn, vonden we de beginnende surflessen zó tof dat we er ons jaarlijks tripje van maken! Bovendien zijn de randactiviteiten ook heel fijn: yogalessen, keramieken, de natuur intrekken voor fraaie hikes en viewpoints, … En natuurlijk uitrusten aan het heerlijke zwembad van de SURFinn’s. Ook de communicatie is heel duidelijk en de lokale staff super vriendelijk. Top ervaring en aanrader voor iedereen die van een relaxte vibe houdt!