SNYDT!
FUP! Bestilte 2 bæredygtige hørskjorter og modtog 2 billige Kina-modeller i polyester!
Respondeu a 15% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Nul stjerner.
Så kom kjolen endelig, men stor skuffelse. Ubehageligt stof lige til at smide ud.
Hvis man kunne gi’ nul stjerner, ville det være retvisende! Under al kritik. Meget venlig “kundeservice” FØR man køber -og så ingen respons🤬De lover ellers 30 dages returret. Jaja så blev man klogere. Varen skulle “være på lager” men er sendt fra Hongkong. Dårlig kvalitet. Ingen vaskeanvisning, str eller materiale. Utroligt man kan ha’ sådan et fupfirma “i København “
Hold jer langt væk fra firmaet
Firmaet føles meget som en bluff. Kjolen levede ikke op til billedet. Det var syet et et underligt og ubehageligt stof. Man kan ikke svare på nogle af deres mail. Det kunne man inden man modtog deres vare. Køb ikke noget fra dem.
Intet levede op til forventningerne. Tjekker altid Trustpilot fremover.
ADVARSEL: HANDL IKKE HER. BESTILTE D. 1 JULI, DE TRAK PENGENE D. 2 JULI , NU D. 16 JULI HAR JEG STADIG IKKE SET KJOLEN. HOLD JER FRA DENNE SIDE.
Efter lang tids levering dukkede varen op, men sikken en skuffelse. Varen var for stor, og materialerne af billig kinesisk stof, dårligt syet.
Jeg fraråder køb fra firmaet. Billeder er taknemlige.
Varen er lige til at smide ud.
I Svala Nords svar til mig fremgår det, at de er frustrerede over den producent, der løbende laver de bestilte produkter - i mit og andres tilfælde - en bluse. Kan dog se på de efterfølgende anmeldelser, at de endnu ikke har fundet en anden producent, hvorfor Svala Nord forstsat modtager dårlige anmeldelser. Så måske skal deres svar til mig tages med 'et gran salt'.
Jeg forstår dog stadig ikke Svala Nords 'taktik' med tilbud om rabat mod at beholde den grimme bluse. Jeg kan derfor konkludere, at de ikke har et lager, der kan tage mod returvarer, da deres produkter bliver produceret i forbindelse med bestillinger).
At vedkende sig de dårligt udførte produkter til en start og returneret køberne deres penge havde været en bedre service fra Svala Nords side og havde ikke afstedkommet de mange dårlige anmeldelser.
Jeg har dog modtaget min penge retur, hvilket jeg formoder (og håber) andre købere af den fejlproducerede bluse også har.
Fusk og fup!!!
Firmaet ligger ved nærmere eftersyn i Holland, men varerne kommer fra Kina. De har ikke fysisk butik i København. De svarer på mail men ikke på det man spørger om, man får en sludder for en sladder.
Efter 3 uger er min kjole stadig ikke kommet. Jeg forventer måske at modtage den?
Jeg forventer også at det er en kinesisk nylonting uden pasform og elendigt syet.
Synd EU ikke kan få det her internethandel til at virke, de burde gøre mere bl.a. for at beskytte EU arbejdspladser og forbrugere.
Har ikke modtaget min ordre. Website eksisterer pludselig ikke længere…. Fusk, løgn og latin😡 Køb ikke noget her, hvis de pludselig dukker op igen!
Svindel
Det er ikke dansk, varen er slet ikke som foto og kundeservice eksisterer ikke
Købte en bluse, som var meget nylon-agtig. Ønskede at returnere den. Så startede en længere brevveksling, hvor de først tilbød et pris afslag på 20 pct. Da det blev afslået, tilbød de prisafslag på 40 pct. Det virker som et svindelfirma, så pas på derude med at købe noget hos dem.
Handel ikke her. Firmaet er i Holland, varerne kommer fra Kina. De har ikke fysisk butik i København. De svarer ikke på mail. Efter 3 uger er min kjole stadig ikke kommet. Og de er tavse som graven.
Fusk fra start til slut. Køb ALDRIG noget igennem dette firma.
Der kommer et produkt der på ingen måde ligner det som de sælger.
Har købt en bluse som er så ringe kvalitet at jeg ikke engang vil give den videre til genbrug.
snyd
Hold Jer langt væk fra dette fuskerfirma
Det er falsk og det tøj der kommer er slet ikke det på foto!
Firmaet fremstår som et dansk firma og fremstår på deres hjemmeside med fantastiske anmeldelser på trustpilot, men jeg ser INGEN anmeldelser når jeg kigger på trustpilot. De påstår, at de har tilbagemeldinger om hurtig levering og fantastiske kvaliteter. Leveringen er ca. 14 dage, så ringer alarmklokkerne og man indser, at varerne skal komme fra Østen. Hvis jeg ville købe varer fra Kina bestilte jeg direkte og fik varerne til 1/3 af prisen. Kvaliteten er dårlig så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Fraråder alle at købe fra dette firma
Min kjole som jeg troede jeg købte online i en butik i København, har nu i flere dage befundet sig i en flyver på vej fra Kina. Der er ingen opdateringer og det er 11 dagen siden jeg bestilte. Kundeservice er ikke til nogen hjælp. Helt klart svindel!

Resposta da Svalanord
Den leverede vare svarer ikke til foto i annoncen. Materialet er ikke bomuld/hør som lovet, men et billigt syntetisk materiale. Mønster og farver er helt anderledes. Der er ingen label i den leverede vare med oplysning om materiale, størrelse, vaske symbol etc.
Det er en billig t-shirt fra Kina ( leveret af Yun express), ikke en smuk bluse af bomuld/hør.
Varen har ikke en værdi af 299,- kr, max 50 kr.
I mit tilfælde er der tale om vildledende vareinformation.
Der blev ikke tilbudt at jeg kunne få den rigtige vare.
Efter en del skriveri med kundeservice lykkedes det at få en refusion på hele beløbet, (som det loves i annoncen), efter at jeg først blev tilbudt 20, 40 og 60 % af købssummen, mod at jeg beholdt varen.

Resposta da Svalanord
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.