Svenska Domäner Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetenta medarbetare med känsla för service På ett så otroligt engagerat och professionellt sätt fick jag hjälp i min kontakt med kundcenter. Med ett positiv energi och stort tålamod, hela pro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bytt till Svenska Domäner.se. Vid första kontakten fick jag prata med kundsupporten som på ett mycket proffsigt och lugnt sätt förklarade hur jag skulle flytta min domän och mailadresser. Deras s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har använt Svenska Domäner för både domänregistrering och webbhotell, och är väldigt nöjd. Gränssnittet är tydligt och lätt att förstå, även för den som inte är så teknisk. När jag hade frågor fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är nöjd med Svenska Domäner sedan jag valt företaget att vara värd för hemsida etc. Det är rätt så många år nu. Har inget annat motsv företag att jämföra mig med men jag får den service o uppbackn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Fornecedor de DNS
  3. Serviço de email

Informação fornecida por diversas fontes externas

Svenska Domäner etablerades 1991 och är ett av marknadens ledande företag inom webbhotell och domännamnsbranschen. Vi arbetar i hela Norden med fokus på att ge våra kunder bästa möjliga lösningar inom hosting. Svenska domäner är en ackrediterad registrar hos IIS vilket innebär att vi säljer .SE och .NU domäner utan mellanhänder och därmed till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar för att kunna erbjuda våra kunder så bra teknologi och tjänster som möjligt. Vi jobbar därför exklusivt med HP infrastruktur och kontrollpaneler från C-panel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

862 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingenting fungerar!

Ingenting fungerar!
Det enda jag ville var att peka vidare en hemsida och vidarebfordra e-post. Efter två månader fungerar det fortfarande inte.
Obegripliga konfigurationsgränsnitt gör inte upplevelsen bättre heller.

13 de outubro de 2023
Opinião espontânea

Hej Per,
Tack för din feedback! Tråkigt att höra att du har stött på så mycket patrull. Vi har gått igenom ditt ärende och vi kan se att ompekningen i sig har fungerat.

Det som sedan har hänt är att OpenSRS har via mail bett dig bekräfta dina kontaktuppgifter men inte fått något svar och därför har domänen blivit suspenderad. Du behöver svara på mailet och verifierar så kommer din domän återställas.

Du har fått svar i din ärendetråd och vi finns här om du behöver ytterligare hjälp eller om något fortsatt känns oklart.

Hoppas du fått klarhet i vad som hänt. Vi är ledsna att det blev så här.

Hoppas du har en fortsatt trevlig helg!
Svenska Domäner Teamet

Hej Angelica,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte är nöjd med vår service. Det var olyckligt att timingen blev som den blev med omdömesförfrågan, de skickas automatiskt efter en kund haft ett supportärende hos oss.

Vi förstår att det är frustrerande att inte kunna logga in och inte kunna ta emot mejl. Vi har undersökt problemet och det verkar som att det är fel inställningar i din dator eller telefon som ställt till det. Vi skickade ett svar till dig samma dag som du hörde av dig, med instruktionerna för att åtgärda inställningarna, men det verkar tyvärr som du inte fått det meddelandet.

Vi har även pratat med en kollega till dig som har fått och skulle vidarebefordra instruktionerna för att ändra inställningarna både till dig och de övriga så det funkar för alla i organisationen. Vi hoppas verkligen att det har löst sig men skulle ni behöva mer hjälp så finns vi här, det är bara att skriva eller ringa.

Hoppas du får en fin dag!

Classificada 3 em 5 estrelas

Trodde ni skulle höra av er

14 de setembro de 2023

Hej Lars,
Vi svarade på ditt supportärende den 12:e, har du inte fått det meddelandet? Tveka inte att ringa eller skriva om du behöver mer hjälp, vi finns här!
Bästa hälsningar,

Classificada 3 em 5 estrelas

Levererar en produkt som fungerar men…

Levererar en produkt som fungerar men kundtjänst är lite osmidiga.

2 de setembro de 2023

Hej Johan!
Tack för att du tog dig tid att skriva om oss. Kul att läsa att du är nöjd med produkten.

Vi förstår att du upplevde att kundtjänsten kunde ha varit smidigare. Vi vill gärna veta mer om din upplevelse. Det finns vissa processer som vi inte kan ändra på men om det finns något vi kunde gjort annorlunda, vill vi gärna lära av detta och försöka förbättra oss!

Du får gärna återkomma och berätta mer om hur vi kunde löst det bättre.

Ha en riktigt bra dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt o bra service utan krångel vid…

Snabbt o bra service utan krångel vid flytt av hemsida och ompekning av domän.

30 de agosto de 2023

Resposta da Svenska Domäner

Härligt att höra att du är nöjd med supporten! Tack för det fina omdömet!
Ha en fin dag!

Sympatiskt, kunnigt, snabbt

Sympatskt, kunnigt bemötande. Hjälpsamt. Snabb och effektiv lösning av problemet.
Som vanligt!

21 de agosto de 2023

Hej Inger!
Tack för det otroligt fina omdömet, det värmer!
Ha en bra dag!

Snabbt svar och hjälp

Snabbt svar och hjälp - även på en söndag

14 de agosto de 2023

Hej Gunilla!
Roligt att läsa att du är nöjd! Tack för ditt fina omdöme!
Ha en bra dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Pedagogisk förklaring till det uppkomna…

Pedagogisk förklaring till det uppkomna problemet och med bra instruktioner hur det skulle rättas till. Allt åtgärdat samma dag! Det kallar jag service.

10 de agosto de 2023

Tack Maria!
Vad härligt att höra att du är så nöjd!
Ha en finfin dag!

Bästa hostingen.

Så nöjd med Svenska Domäner. Om man någon gång behöver supporten så är de tillgängliga på direkten. Allt fungerar toppenbra.

12 de agosto de 2023

Tack Annie!
Vilket fint omdöme, tusen tack!
Ha en riktigt bra dag!