Jag har fått otroligt bra och professionell hjälp av Filip Johansson på Svensk Låneförmedling. Han har varit mycket kunnig, tydlig och engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg från börj... Ver mais
Proffsigt bemötande och tålamod medans jag kollade upp andra alternativ. Inga gömda utgifter, rakt på sak och snabbt hanterat. Vet inte hur andra är men pratade med Marie och hon va grymt bra och re... Ver mais
Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jag fick hjälp med mina lån och är väldigt nöjd att dom kunde lösa det på ett smidigt sätt.

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Väldigt nöjd med hjälp att samla ihop lån.

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Han har varit mycket kunnig, tydlig och engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg från början till slut och fick all hjälp jag behövde på ett smidigt och effektivt sätt.
Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker seriös och professionell rådgivning.
5 stjärnor ⭐️
Med vanlig hälsningar Aziz Omar

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Thanks you Marie for helping me. I really appreciate you so much for your customer service and kindness ❤️

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Det ringde en kille som erbjöd hjälp att dra ner ränta på befintliga lån. Han fick alla uppgifter och var väldigt positiv så jag skulle sen bli kontaktad av "förhandlare". Vilket inte stämde. Denna kille kom inte endast med osanning utan gjorde dessutom en vanlig låneansökan som jag absolut inte bett om då behov inte finns. Det som utlovades i samtalet med bl.a. ränteminskning var 100% lögn. Under all kritik! Klassisk situation gällande säljare och det är dessa som smutsar ner ryktet för telefonförsäljning.

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Theo på Svensk Låneförmedlingen var mycket serviceminded med hjälp av privatlån. Rekommenderas.

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Vill tacka er för er hjälp och engagemang med att få ett lån med lägre månadskostnaderna. Det gick så snabbt och resultatet blev bra!

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Proffsigt bemötande och tålamod medans jag kollade upp andra alternativ.
Inga gömda utgifter, rakt på sak och snabbt hanterat.
Vet inte hur andra är men pratade med Marie och hon va grymt bra och respektfull.

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Fick bra hjälp med att samla mina lån,
Mycket trevliga och professionella
Kan rekommendera starkt

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
The person I was in contact with was called Theodor ( or something very similar) he was very very helpful and patient with me,as I am not very digitally technical, and it made my experience dealing with the company much easier

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Mycket trevlig handläggare som hjälpte mig på ett väldigt bra sätt

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Fick rignd upp och super hjälpsam och vänlig bemötande och hjälp från Theo på Svensk Låneförmedling. Kom ner i mina räntakostnader enormt, mycket tacksam, precis det som jag behövde! Fick svar på alla mina frågor och fick förklarat allt mycket tålmodigt och tydligt. Kan rekommendera.

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Otrevliga och pushiga anställda.
Ringer trots att jag sagt att jag inte är intresserad och påpekar arrogant att jag gärna får betala dyrt varje månad utan deras hjälp 🙄 sjukt oprofessionellt

Resposta da Svensk Låneförmedling AB
Dom ringer mig på min döda brors nummer. Skrattade åt mig när jag sa ta bort numret. Jag bedjande sa sluta ringa det gör jätteont att höra telefonen ringa med försäljning. Min bror hade inga lån. Jag har inga lån. Sluta!!
Det är bland det värsta jag varit med om. Jag är 58 år och har varit med om mycket. Jag råkade svara i telefonen,jobbat natt. Jag undviker annars alltid att svara på okända nummer. För mig blev det ett outhärdlig!Inte intresserad av att byta bank över huvudet taget, men fick skickat förslag på mail som jag inte var intresserad av. Svensk låneförmedling har teroriserat mig, känns som en evighet!! Droppen var när jag fick ett kontrakt från sevenday att signera. Jag ringde naturligtvis upp Sevenday! Mycket trevlig och förstående person. Hon frågade om jag har polisanmält detta. Nej, polisen har annat att göra. Fy sjutton för dessa företag och personer som med uppsåt gör allt för sina pengar!Jag själv har haft ångest och är kränkt över allt detta ringande och min tid, som jag inte har till att ringa banken och säga sanningen!! Ja, jag måste har ljudet på pga min familj.
Dom terror ringer mig från det här företaget varje vecka och idag när jag sa sluta ring mig för att ni kan inte hjälpa mig med några lån ändå, jag har pratat med er förr osv så kallade personen mig otrevlig inte bara 1 utan 2 gånger. Riktigt oprofessionellt och inte ett företag jag skulle lita på med sån personal som inte ens kan ta ett nej och säga tack och hej. Nej nej nej, välj någon annan om ni kan!!
Mycket proffsigt och bra bemötande ifrån Jonas på Svensk Låneförmedling. Han hjälpt mig att samla alla lån och sänka min räntekostnad. Väldigt tacksam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.