Bra utval av produkter, bra hemsida som det är lätt att beställa ifrån. Om det mot förmodan skulle vara några problem får man alltid tag i någon trevlig person på kundtjänst som löser det hela. Bra ko... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag köpte till expressleverans men när det gått ett antal dagar utan leverans ringde jag och undrade vad som hänt Den förklaring jag gick var att tiden räknades från Svenssons till varan nått distri... Ver mais
Lisa i butiken i Malmö fångade upp mig när jag tittade på rockhängare. Smakmässigt hade hon den där känslan för inredning som bara vissa har. Jag hade med mig bilder från mitt hem och utifrån det kund... Ver mais
Du får alltid utmärkt service. Företaget står för god design och bra kvalite. Jag blir alltid nöjd och så vandrar jag ut och så tänker jag ev på mitt nästa inköp Det är även kul med outleten som ja... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de móveis
- também em
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de artigos domésticos
- Loja de bricolage, casa e jardim
- Loja de Iluminação
- Loja de mobília ao ar livre
Svenssons är möbelaffären för dig som gillar heminredning och design. Köp möbler från mer än 400 kända formgivare och möbeltillverkare från över 200 kända varumärken. Handla online här på vår webbplats, via vår telefonförsäljning och kundtjänst
Informações de contacto
Jönköpingsvägen 4, 36344, Lammhult, Suécia
- 0472-48700
- kundservice@svenssons.se
- svenssons.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Väldigt snabb leverans.
Poderá usar IA para responderLer mais
Most inefficient customer service ever !
Product ordered in April, still not delivered fully at the end of September...
It was supposed to be 4 to 5 weeks delivery time. After 6 weeks, I asked a status because we were soon going to leave on vacation. They somehow were just able to get the product but couldn't deliver before we would leave, so I asked to keep the product on hold until mid august, they agree to ship after the 17th. No news until I contact them on the 25th of August, to what they answer that they can't get the product anymore. A week later (31st), all of a sudden it was wrong and they were sending the products.
We received parts of one product on the 11th of September, but the foot was missing, which I reported immediately. 14 days later, still no news from Svenssons.
The customer service is slow, inefficient, every time it is someone else answering.

Otydligt leveransdatum vid uppdateringar
Vi fick ett mail några dagar efter att vi beställde att vår leverans har fått en möjlighet till snabbare leverans, mem drt stod inget förväntad datum. Dock så efter några fler dagar stod det att vår leverans var försenad, därefter kom ytterligare ett mail om en snabbare leverans än väntat. Båda utan estimerat datum. Lite wiplash-känsla. Hade varit bra med tydligare info kring datum. I övrigt bra.
Allt perfekt
Allt perfekt, har köpt flera stringmöbler. Stilrent snyggt, klassikt. Supernöjd.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Synd dock att de fysiska butikerna har sämre sortiment så att man behöver handla online. Och så undrar en del varför de fysiska butikerna har svårt att överleva.
Affären är super och proffsig personal
Affären är super och proffsig personal. Sen finns ju allt som är snyggt hos er!
Har inte fått mina varor jag beställt…
Har inte fått mina varor jag beställt har tagit lång tid men fakturan har jag fått från klarna

Resposta da Svenssons
Lätt att returnera felköp!
Korrekt o smidigt
Toppenbra på alla sätt
Toppenbra på alla sätt. Bra service och snabb återkoppling
Not satisfied at all long waiting time…
Not satisfied at all long waiting time for delivery and at the end the package was deformed

Superbra service!
Bra service.
Bra priser på produkterna
Bra priser på produkterna. Lite dåligt med information om leverans.
Gjorde en reklamation
Gjorde en reklamation. Enkel hantering och inget tjafs. Snyggt!