En av Sveriges bästa kliniker. Man blir alltid blixtsnabbt trevligt bemött och får en riktigt bra service varje gång. Kundupplevelsen är på topp professionellt, varmt och genuint. Jag har blivit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har verkligen fått resultat! Valde att göra en kur med micro needling hos Julia och jag är så himla nöjd. Hon är så kunnig, trevlig och tar sig tid att förklara och ger olika alternativ för olika... Ver mais
Hade min ansiktsbehandling med hudterapeuten Georgina, hon var jätte lyhörd, noggrann och försiktig under behandlingen. Har haft problem med oren hy och milia och hon förvandlade min hy som nytt igen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Skönhet från topp till tå.
Informações de contacto
strandvägen 7, 11451, Stockholm, Suécia
- 08285525
- info@sverigesskonhetscenter.se
- sverigesskonhetscenter.se
Skön och härlig atmosfär
Skön och härlig atmosfär, med trevlig och kunnig personal
Jättebra behandling!
Mycket nöjd med både laserbehandlingen och bemötandet av Nivin! Alltid vänligt och proffsigt. Rekommenderas 🌟
Superfint bemötande av Nivin
Superfint bemötande av Nivin! Bedömningen och behandlingen kändes proffsig och hon var så lyhörd och trygg 💕
En av Sveriges bästa kliniker
Jag har blivit en riktig stammis och går alltid till Vilma på Östermalm. Hon är otroligt duktig, noggrann och får en att känna sig trygg direkt. Man märker verkligen att hon bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra varje gång.
Rekommenderas starkt!
Så nöjd med laserbehandlingen
Har gjort laser för att ta bort hår från benen, underarmarna, armhålorna och hakan och är så nöj med resultaten
En fantastiskt skön ansiktsbehandling…
En fantastiskt skön ansiktsbehandling som verkligen ger resultat! Lugn miljö med proffsig hudterapeut som också känns väldigt kunnig - så nöjd!
Väldigt bra bemötande från personalen…
Väldigt bra bemötande från personalen och extremt nöjd med behandlingen.
Julia är bäst hudterapeut som jag…
Julia är bäst hudterapeut som jag träffat! Hon hjälpte mig mycket med huden och jag är jättenöjd och tacksam!🙏🏻❤️
Nivin är BÄST på laser
Nivin är BÄST på laser - tro mig! Så otroligt noggrann, och mina resultat har verkligen blivit SÅ sjukt bra sen jag började gå till henne. Allt hår på bikinlinje & ben i princip borta nu, är så tacksam 🙏🏻
Bästa
Ulrika Bill är extremt duktig på att forma och färga mina ögonbryn.
Behagliga, modena och rofyllda väntrum där det bjuds på vatten och kaffe innan behandlingen.
Älskar att komma dit.
Ni är bäst
Ni är bäst ! Kände mig trygg och mycket nöjd som patient! Cecilia mycket professionell och lugn person! Träffade även Julia som oxå hade lyckats ta bort en mycket otrevlig fläck från mitt ansikte! Fint och mycket professionellt mottagande! Tack snälla tjejer 🙏
Professionellt och personligt
Alltid trevligt, professionellt men också personligt bemötande.
Kan varmt rekommendera Veronika
Kan varmt rekommendera Veronika. Hon är lyhörd, kunnig och noggrann.
Trevlig och noggrann personal.
Trevlig och noggrann personal.
Känns seriöst och tryggt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.